VIIME HETKEN VINKKEJÄ HCM, HELSINKI CITY 5 JA MARATHONVIESTIN OSALLISTUJILLE

Helsinki City Running Day lähestyy kovaa vauhtia ja starttiin on aikaa enää reilu viikko!  Numerointi on tehty ja jälki-ilmoittautuminen on käynnissä. Tässä vielä viime hetken vinkkejä ennen starttia.

Lähtölupa

Kaikille juoksijoille on lähetetty sähköpostitse lähtöplupa, jonka voi tulostaa mukaansa kun tulee noutamaan juoksunumeroa Töölön Kisahallilta (osoite: Paavo Nurmen kuja 1). Lähtöluvan voi myös näyttää sähköisesti tai kirjoittaa juoksunumeron ylös. Myös joku toinen voi hakea numeron toisen henkilön puolesta (nimellä ja numerolla). nimelläsi ja numerollasi.

Kisahallin kisatoimisto on avoinna pe 18.5. klo 9-20 tai la 19.5. klo 8-14.
Huom! Helsinki City 5 numeroiden haku klo 13:15 mennessä!
HCM numeroiden haku klo 13:30 mennessä.
Helsinki City Marathonviestin numeroiden haku klo 14 mennessä

Tutustu HCRD Expoon numeroiden haun yhteydessä

Kutsu kaverisi mukaan Helsinki City Running Day Expoon Töölön Kisahallille pe ja la 18.-19.5. Expo on nimittäin avoin myös muille kuin juoksijoille! ​HCM-juoksijat noutavat kisapaketin la klo 13:30 mennessä.

2018 numerokuori ja tavarasäilytyspussi haetaan Kisahallin A-hallista ja paidat B-hallista (koskee vain HCM ja HCR-juoksijoita). A-hallissa on myös kumppaneiden pisteitä, ja Intersportin kisakauppa entistä laajemmalla tuotevalikoimalla. A- ja B-hallissa on luvassa mielenkiintoisia haastatteluita.

Perjantaina on mahdollista lähteä mukaan Shake Out Run -verryttelyjuoksuun. Startti klo 18:00 Kisahallilta!

Lähdöt (HCM, HC5, MARATHONVIESTI)

HELSINKI CITY 5 LÄHTÖ JA VARUSTESÄILYTYS

Lähtö tapahtuu klo 15:15 Ruoholahdetorilta. HUOM! Muista hakea numerolappu hyvissä ajoin Töölön Kisahallilta ja varaa runsaasti aikaa siirtymiseen Ruoholahden lähtöpaikalle ja siellä ryhmittymiseen. Helsingin sisäisen liikenteen lippu kuuluu kaikille juoksijoille hintaan.

Varustesäilytys on avoinna klo 13 alkaen Ruoholahden torilla. Pakkaa vaihtovaatteet Kisahallin kisatoimistosta saamaasi varustekassiin ja luovuta kassi varustesäilytysrekkaan Ruoholahden torilla. Kassit siirretään lähtöpaikalta maaliin juoksun aikana ja ovat noudettavissa Telia 5G Areenan edestä (eteläinen puoli) Urheilukadulla olevasta varustesäilytysrekasta. Varustesäilytyksessä ei ole arvotavarasäilytystä, vaan arvotavaroita voi jättää 5 € käteismaksulla Bollis 6 -kentän varustesäilytykseen.

SPORTYFEEL HELSINKI CITY MARATHON LÄHTÖ

HCM lähtö tapahtuu klo 15:00 alkaen lähtöviivalta Mäntymäentieltä. Lähtöön ryhmitytään Mäntymäenkentällä noin 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Juoksijat voivat valita lähtöpaikalla oman lähtöpaikkansa vapaasti siten, että opastekylttiin merkitty aika vastaa omaa olettamaasi loppuaikaa (kyltit = 2.30, 3.00, 3.30, 4.00 jne.)

Vie hyvissä ajoin ennen lähtöaikaasi tavarat tavarasäilytykseen saamassasi varustesäilytyspussissa Telia 5G Areenan takana sijaitsevaalle vartioidulle tavarasäilytysalueelle (Bollis 6). HUOM! Tavaroita ei voi jättää Kisahalliin juoksun ajaksi!

MARATHONVIESTIN LÄHTÖ JA VAIHTOALUEET

Lähtö ja vaihtopaikat

Viestin ensimmäiset juoksijat starttaavat osuudelleen klo 15:30 Mäntymäentieltä. Lähtöön ryhmitytään Mäntymäenkentällä noin 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. Marathonviestin juoksijat voivat jättää varustesäilytykseen (Bollis 6) tavaroita varustesäilytyspussissa. Vaihtopaikoilla ei ole erillistä tavarasäilytystä, vaan vaihtovaatteet siirtyvät juoksijalta toiselle vaihdossa varustepussissa.

Vaihtopaikat sijaitsevat noin 15 kilometrin kohdalla Kaivopuiston Merisatamassa23 kilometrin kohdalla Karamzininrannassa (Finlandia-talon takana) ja 30 kilometrin kohdalla Munkkiniemen Pikkuniemessä. Vaihdot on sijoitettu paikkoihin, joihin on suhteellisen helppo päästä julkisilla liikennevälineillä. Vaihtoihin ei ole kuljetusta, vaan Helsingin sisäisen liikenteen päivälippu kaikille juoksijoille kuuluu maratonviestin hintaanHuomioikaa, että siirtymiseen voi mennä runsaasti aikaa, jotta ehditte valmiiksi vaihtoon ennen viestin juoksijaa! Tarkemmat ohjeet julkisista kulkuneuvoista vaihtopaikoille löydät täältä ja reaaliaikaisesti täältä: www.reittiopas.fi

Tapahtuma-alueiden kartat löytyvät nettisivuilta ja Helsinki Running Events lehdestä 2/2018. Olet saanut sen postitse tai voit lukea sen tästä.

Ajattele luontoa: roskat roskikseen ja vanhat lenkkarit kiertoon!

Tuo koko perheen vanhat lenkkarit mukanasi, kun haet numerosi Kisatoimistosta ja jätä ne LiiKe ry:n pisteelle Expossa. Lenkkarit saavat uuden elämän Tansaniassa ja luovat mahdollisuuksia paikallisille nuorille.

Muistathan heittää roskat roskikseen niin tapahtuma-alueella kuin reitilläkin mahdollisuuksien mukaan. SUL juoksutapahtumat ovat mukana Ekokompassi-ympäristöjärjestelmässä. Lue lisää roskapartiosta.

Pysäköinti tapahtumassa

Toivomme, että suosit julkista liikennettä tai kevyttä liikennettä kisamatkoihin, jos se on mahdollista. Jos tulet omalla autolla, on parkkitilaa erittäin rajallisesti lähialueella ja se on maksullista.

Tapahtuman kumppani EuroPark tarjoaa 30 % alennuksen juoksijoille Europarkin P-CityForum, P-Eliel, P-Kamppi tai P-Kluuvi -pysäköintihalleissa. HCRD-alennus on voimassa QR-koodilla 18.5.2018 klo 17.00 – 19.5.2018 klo 18.00. Lue lisää netistä tai tulosta QR-koodi tästä.

Juoksumuistosi tallentaa MarathonFoto (kaikki tapahtumat)

Juoksun aikana järjestetään tapahtumakuvaus. Juoksijat kuvaa reitin varrella MarathonFoto, joka tarjoaa kuvat katseluun ja myyntiin tapahtuman jälkeen, heille ketkä ovat antaneet luvan tietojensa luovuttamiseen kuvauspalvelun käyttöön. Päivitä kuvauslupasi profiilissasi 15.5.2018 mennessä.

Helsinki City Running Day -jatkot

Tapahtuman virallinen jatkopaikka on Helsingin ykkösklubi Apollo Live Club! Helsinki City Running Dayn juoksijoille on luvassa ilmainen sisäänpääsy (eteispalvelumaksu) mitalia näyttämällä ennen klo 24. Ovet aukeavat klo 22 (janoisimmille juoksijoille Apollo Street Bar klo 14-22). Ikäraja juoksijoille K20.