TULE KANNUSTAMAAN JUOKSIJOITA REITIN VARRELLE!

TULE KANNUSTAMAAN JA VIIHTYMÄÄN HELSINKI CITY RUNNING DAYN REITIN VARRELLE!

Tästä artikkelista löydät parhaat kannustuspaikat.

Sportyfeel Helsinki City Run juostaan 11.30 – 15:10 välisenä aikana. Juoksijat lähtevät matkaan Kisahallin edustalta, Mäntymäentieltä.

Pikku Huopalahden rantapuistossa on New Balancen tiimi tsemppaamassa puolimaratonin juoksijoita. Tästä pisteestä ei menoa ja meininkiä puutu! Kannustusjoukkoihin saa liittyä myös muutkin!

n. 13,5 km kohdalla (Mechelinkadun alitus/ Länsilinkki) SEATin DJ-piste soittaa  juoksijoille hyvää musiikkia.  Näistä kilometreistä ei fiilistä puutu kun 1 km päästä Baanalla vastassa on jo seuraava kannustuspiste tanssiryhmä Dancest.

Finlandia-talon takana, Karamzininrannassa on Garmin Power Zone antamassa juoksijoille energiaa viimeiselle 6:lle kilometrille. Töölönlahden rannassa on myös runsaasti hyviä kannustuspaikkoja katsojille. Vauhtitiellä HCR-juoksijoita on vielä vastassa Sun-Maid kannustuspiste, jossa huhujen mukaan on hyvää musiikkia luvassa.

Helsinki City 5 starttaa Ruoholahden torilta klo 15:15.
Vitosen juoksijat joko pinkaisevat matkan 15 minuutissa tai nauttivat suurtapahtuman tunnelmasta tunnin ajan aina klo 16:15 saakka. Viihtyvyys on taattu, sillä vitosen reitille osuu peräti 4 kannustuspistettä!

Ensimmäisenä, vain n. 500 metrin päässä lähdöstä, Mechelininkadun alituksessa juoksijoita vastassa on SEATIN DJ-piste. Tämän jälkeen baanalla, 100-vuotiaan Viron hengessä, tanssiryhmä Dancest tanssii ja kannustaa juoksijoita. Karamzininrannassa, Finlandia-talon takana juoksijat pinkovat läpi Garmin Power Zonen ja vielä viimeisellä kilometrillä Vauhtitiellä Sun-Maid soittaa juoksijoille ja kannustusjoukoille hyvää musiikkia.

Helsinki City Marathon ja Marathonviesti juoksijat reitillä klo 15:00-21:00

Ensimmäisenä maratonilaisia ja maratonviestin 1. osuuden juoksijoita ilahduttaa NEW BALANCE Pikku Huopalahden rantapuistossa. New Balancen kannustajat ovat paikalla koko päivän, myös maratonin 2.kierroksella! Pikku Huopalahden rantapuistossa on paljon kivoja piknik-paikkoja myös katsojille mikäli sää suosii.

Ice Power kylmähoitopisteestä juoksijat saavat lievitystä kipeille lihaksille sekä 2. kierroksella kannustusta viimeisille kilometreille! Kylmähoitopiste sijaitsee Katajaharjussa 7,5 km & 33 km:n kohdalla.

Kun juoksijat saapuvat Ruoholahteen on heitä vastassa aina yhtä iloinen Friskis & Svettis! Friskis & Svettis on kannustamassa koko HCM:n ja maratonviestin ajan. Mechelininkadun alituksessa SEATIN Dj-pisteessä soitetaan musiikkia aina klo 18 saakka.

Telakkakadulla, Nosturin edessä Elävän Musiikin Yhdistys ELMU ry on tänä vuonna mukana tsemppaamassa maratonin juoksijoita Helsinki City Running Day’ssa. Kannustuspisteeltä löytyy DJ-musiikkia, hyvää yhteishenkeä ja varmaa juhlatunnelmaa, sillä Elmu ry juhlii samana päivänä 40-vuotiasta taivaltaan. Juoksijat saavat pisteeltä reippaasti hyvää mieltä ja tsemppiä juoksuun.

Karamzininrannassa, Finlandia-talon takana juoksijat saavat tsempit Garmin Power Zonelta kunnes suuntaavaat kohti 2. kierrosta. 2. kierroksella, n. 30 km kohdalla maraton ja maratonviestijuoksijoille on luvassa vielä Sportyfeel energiageelit. Näillä eväillä jaksaa vielä taittaa loppumatkan.

Tervetuloa kannustamaan Helsinki City Running Dayn juoksijoita ja tsemppiä niille kaikille ketkä ovat mukana juoksemassa!

Kuva: Tanssiryhmä Dancest