ILMOITTAUTUMISEN MAKSAMINEN LIIKUNTAEDULLA

Voit maksaa osallistumisen Helsinki City Run, Helsinki City Marathon, Helsinki City 5 ja HelsinkiCity Double -juoksutapahtumiin seuraavilla liikuntaeduilla: Smartum (Polku-verkkomaksu,Smartum-setelit), ePassi/SporttiPassi, EazyBreak, Tyky (seteli ja online) ja Edenred(mobiilimaksu, Virikesetelit ja kortit).Huomioithan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia. Maksaessasi oman ilmoittautumisesi liikuntaedulla, et voi samalla ilmoittaa toista henkilöä. Mikäli haluat ilmoittaa useampia henkilöitä eri maksutavalla, tulee heidän ilmoittautumisensa tehdä erikseen.

Toimi näin:
1. Ilmoittaudu ensin normaalisti nettisivuiltamme tai suoraan tästä.

Maksukohdassa (kassalla) valitse haluamasi liikuntaetutyyppi ja summa, jonka aioit maksaa käyttäen liikuntaetutuotetta.Tarkista, että sinulla on riittävä määrä saldoa ennen eteenpäin siirtymistä. Saldon tulee riittää koko ilmoittautumismaksun maksamiseen (ei voi maksaa osaa verkkopankissa/luottokortilla). Huomaathan, että liikuntaedulla voit ainoastaan maksaa ilmoittautumisen, jolloin lisäpalvelut (kuten peruutusturva ja vakuutus) maksetaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Liikuntaetua ei voi myöskään käyttää alennuskoodien yhteydessä. Järjestelmästä tulee automaattiviesti liikuntaetumaksutavasta ja ohjeet maksamiseen.

2. Seuraavaksi kirjaudu käyttämääsi liikuntaetupalveluun maksamaan ilmoittautumisesi summa Helsinki City Running Day / Suomen Urheiluliitto ry tapahtumaan, tai jos käytät seteleitä, lähetä ne toimistoomme.

3. Mikäli käytössäsi on Edenredin liikuntaetu, toimita kuitti sähköisestä liikuntaetumaksusta osoitteeseenmaraton@sul.fi. (muut palvelut lähettävät kuitin automaattisesti). Ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun liikuntaetumaksu (kuitti/setelit) on saapunut ja rekisteröity järjestäjän toimesta.

Maksutavat:
Sähköiset maksutavat:
(esim. Eazybreak, Epassi, Smartum Online, Edenred) maksetaan aina kyseisessä palvelussa (etsi Suomen Urheiluliiton tapahtuma Helsinki City Run, Helsinki City Marathon, Helsinki City 5, Helsinki City Running Day ja tee tilaus palvelun ohjeilla). Liikuntaetu kortilla: (esim. Edenred), sovi maksuajankohta etukäteen sähköpostitse maraton@sul.fi. Näin olemme varmasti paikalla ko. aikana.

Setelien toimitus postitse: Suomen Urheiluliitto/Helsinki City Running Day, Valimotie 10, 00380 Helsinki. Seteleissä tulee lukea oma nimi sekä mitä tapahtumaa ne koskevat. Huom. emme vastaanota osasuorituksena käteistä rahaa. Lisätietoja: maraton@sul.fi tai puh 044 3350 457