ILMOITTAUTUMISEN MAKSAMINEN LIIKUNTAEDULLA

Ilmoittautuminen liikuntaedulla on helppoa! Meille käy kaikki markkinoilla olevat liikuntaetupalvelut: Smartum (SmartumPay, Smartum-setelit), ePassi, Edenred (mobiilimaksu, Virikesetelit) ja Tyky-setelit. Liikuntaedulla voi maksaa vain osallistumismaksun, ei lisäpalveluita (kuten paita, siirtoturva, osallistujavakuutus).

Muistathan, että liikuntaedut ovat henkilökohtaisia, joten voit maksaa niillä osallistumisen muille matkoille paitsi Marathonviestiin tai lasten Minimarathonille. Maksaessasi oman ilmoittautumisesi liikuntaedulla, et voi samalla ilmoittaa toista henkilöä. Mikäli haluat ilmoittaa useampia henkilöitä eri maksutavalla, tulee heidän ilmoittautumisensa tehdä erikseen.

Ilmoittautuminen liikuntaedulla tapahtuu näin:
1. Ilmoittaudu ensin normaalisti nettisivuiltamme tai suoraan tästä.

Maksukohdassa (kassalla) valitse haluamasi liikuntaetutyyppi ja summa, jonka aioit maksaa käyttäen liikuntaetutuotetta. Tarkista, että sinulla on riittävä määrä saldoa ennen eteenpäin siirtymistä.

Mikäli valitsit lisäpalveluita, siirry maksamaan ne verkkopankkiin/luottokortilla/MobilePaylla.

Järjestelmästä tulee automaattiviesti liikuntaetumaksutavasta ja ohjeet maksamiseen. Mikäli maksat ePassilla, ohjaa järjestelmä sinut suoraan ePassin kirjautumiseen.

2. Seuraavaksi kirjaudu käyttämääsi liikuntaetupalveluun maksamaan ilmoittautumisesi summa Helsinki City Running Day / Suomen Urheiluliitto ry tapahtumaan, tai jos käytät seteleitä, lähetä ne toimistoomme (alla osoitetiedot).

3. Mikäli käytössäsi on Edenredin liikuntaetu, kirjoita sovelluksessa nimesi Lisätiedot käyttöpaikalle -kenttään. Muiden liikuntaetupalveluntarjoajien kuitissa maksajan nimi näkyy automaattisesti.

Ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun liikuntaetumaksu (kuitti/setelit) on saapunut ja kuitattu järjestäjän toimesta. ePassi-maksut (jotka on tehty ilmoittautumisen yhteydessä) kuittaantuvat automaattisesti.

Setelien toimitus postitse: Suomen Urheiluliitto/Helsinki City Running Day, Valimotie 10, 00380 Helsinki. Seteleissä tulee lukea oma nimi sekä mitä tapahtumaa ne koskevat. Huom. emme vastaanota osasuorituksena käteistä rahaa.

Lisätietoja: maraton@sul.fi