YRITYS- JA RYHMÄILMOITTAUTUMINEN

Ryhmän kerääminen HCRD:lle kannattaa! Mitä isompi ryhmä, sitä enemmän etuja niin ryhmänjohtajalle kuin ryhmän jäsenillekin!

Samaan joukkueeseen voi kerätä juoksijoita kaikille eri Helsinki City Running Dayn matkoille (Garmin Helsinki City Marathon, Helsinki City Run puolimaraton, Salvequick Helsinki City 5, Helsinki City Double, Helsinki City Marathonviesti ja Minimarathon).

Vuoden 2022 ryhmien koot ovat nyt etujen suhteen lopulliset. Etukäytäntö uudistuu vuodelle 2023.

Upeita etuja ryhmän jäsenille ja ryhmänjohtajille*

Kun ryhmässä on vähintään 10 juoksijaa, jokainen ryhmän jäsen saa HCRD-paidan (myyntihinta 15 €, arvo 24,90 €)
10-30 juoksijaa: ryhmänjohtajalle Intersportin lahjakortti, arvo 30 €.
31-80 juoksijaa: ryhmänjohtajalle laadukas Helsinki City Running Day -huppari, arvo 79 €
yli 80 juoksijaa: ryhmänjohtajalle Garmin-urheilukello. Koko ryhmä saa ilmaisen juoksuluennon sekä ohjatun yhteistreenin talvella 2022-2023.

*Ryhmän kokoonpanossa huomioidaan ne juoksijat, joiden ilmoittautumiset on rekisteröity viimeistään 28.4.2022. Tämä koskee sekä ryhmänjohtajalle että ryhmän jäsenille myönnettäviä etuja, ts. vain em. päivämäärään mennessä ilmoittautuneet saavat tapahtumapaidan veloituksetta.

Varaa telttapaikka yrityksellenne!

Helsinki City Running Day vuokraa yrityksille / juoksuryhmille telttapaikkoja Olympiastadioninaukiolta tapahtumapäivänä la 14.5.2022. Suosittuja yritystelttapaikkoja on rajallinen määrä, joten varaathan ajoissa! Yritys voi pitää telttaa osallistujiensa kohtauspaikkana ja sisustaa teltan mieleisekseen. Halutessaan telttaa voi käyttää myös omatoimisena varustesäilytyksenä (tavaroiden vahtiminen yrityksen vastuulla).

Yritys tuo oman bränditunnuksettoman telttansa (max. 5m x 5m) ennalta määrättyyn paikkaan ja vastaa sen rakentamisesta ja purkamisesta kisapäivänä.  Telttaa ei saa käyttää tuotteiden jakoon tai yrityksen mainostamiseen. Mikäli kiinnostuit, laita tiedustelu osoitteeseen: maraton@sul.fi

OHJEET YRITYSILMOITTAUTUMISEEN JA RYHMÄN MUODOSTAMISEEN 

Voit helposti kerätä ja ilmoittaa ryhmän HCRD:lle ryhmäilmoittautumisen kautta.

Yrityksen tai ryhmän yhteyshenkilö (ryhmänjohtaja) lisää ilmoittautumispalvelun etusivulta yrityksen tai ryhmän tiedot ilmoittautumisjärjestelmään valitsemalla ”Ryhmäilmoittautuminen” – ”Luo uusi ryhmä”.

Ryhmänjohtaja saa tiedot täytettyään sähköpostitse vahvistuksen, jossa on ryhmän johtajan tunnukset ilmoittautumistietojen hallinnointiin. Sähköposti sisältää myös linkin sekä tunnukset, joilla ryhmän jäsenet pääsevät helposti ilmoittautumaan valitsemalleen matkalle. Mikäli et saa sähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi. Ryhmänjohtaja voi myös tehdä juoksijoiden lisäämisen. Ryhmän kaikki osallistumismaksut kertyvät samalle laskulle.

Ryhmänjohtaja pääsee tarkastamaan ilmoittautumis- ja laskutilanteen ja laittamaan sen maksuun haluamallaan hetkellä. Mikäli laskun maksun jälkeen ryhmään tulee uusia juoksijoita, näiden ilmoittautumiset kerääntyvät uudelle laskulle.

Mikäli yrityksen tai ryhmän osallistujien määrä on 10 tai enemmän, on tapahtumapaita ryhmän jäsenille maksuton. Järjestelmä seuraa automaattisesti ilmoittautuneiden määrää ja poistaa paidan hinnan automaattisesti, kun em. raja ylittyy.

Juoksijat voivat täyttää ilmoittautumislomakkeen myös käyttämällä omia Facebook-tunnuksiaan, jolloin ilmoittautuminen yhdistyy omaan Facebook-tiliin. Facebookiin tulee näin ilmoitus siitä, kun ilmoittautuminen Helsinki City Running Dayn tapahtumiin on tehty, sekä ilmoitus juoksun väliajoista sekä tuloksesta.

Ryhmänjohtajan pikaohjeet

1. Lisää yritys tai ryhmä HCRD-ilmoittautumisjärjestelmään täyttämällä tiedot ”Yritys- ja ryhmäilmoittautuminen” -sivulla (alla linkki)
https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=5398

2. Saat sähköpostilla vahvistusviestin, jossa on linkki ja tunnukset ryhmän jäsenten ilmoittautumiseen, sekä ryhmänjohtajan tunnukset (Tarkasta myös roskapostikansiosi).

3. Jaa ryhmän jäsenten ilmoittautumislinkki ja tunnukset juoksijoille ilmoittautumista varten tai lisää heidät ryhmään itse kirjautumalla joukkueen hallintasivulle.

4. Voit halutessasi tarkastella ryhmän ilmoittautumis- ja laskutietoja hallintasivulla ryhmän johtajan tunnuksilla.

5. Maksa tai toimita maksuun ilmoittautumisista syntynyt lasku kohdasta ”muodosta lasku” viimeistään 13.5.2022 (muodosta se itse ryhmänjohtajan tunnuksilla, kun viimeinen juoksija on lisätty).

Ryhmän jäsenen pikaohjeet

Saat ryhmäsi johtajalta linkin ja tunnukset ilmoittautumissivulle.

Valitse matka, täytä tietosi ja ilmoittautuminen on valmis.

HUOM! Tehtyjä ilmoittautumisia ei voi perua.