YRITYS- JA RYHMÄILMOITTAUTUMINEN

Ryhmän kerääminen HCRD:lle kannattaa! Vähintään 10 hengen ryhmät saavat tapahtumapaidat veloituksetta (26.6.2024 jälkeen paidan ostohinta normaalisti 17,90 e, arvo 24,90 e).

Ryhmän minimikoko on 5 juoksijaa. Ryhmäilmoittautumiset maksetaan laskua vastaan. Laskutettavalla ryhmällä tulee olla y-tunnus.

Ilmoittautumiset ovat juoksijamäärän osalta sitovia (juoksijoiden nimiä voidaan vaihtaa laskun muodostamiseen asti). Osallistumismaksu määräytyy ilmoittautumisajankohdan mukaan.

Samaan ryhmään voi kerätä juoksijoita kaikille eri Helsinki City Running Dayn matkoille (Saucony Helsinki City Marathon, Helsinki City Run puolimaraton, Ice Power Helsinki City 5, Helsinki City Double, Saucony Helsinki City Marathonviesti ja Minimarathon).

 

HOSPITALITY-PALVELUT YRITYSRYHMILLE

Olympiastadionille, Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTOON, rakentuu tapahtumapäivänä huippuluokan Hospitality-palvelut yritysryhmille. Lue lisää täältä.

Voit tutustua palveluihin, ruokalistaan ja tiloihin täällä

Hospitality-palvelut tilattavissa täällä.

 

OHJEET YRITYSILMOITTAUTUMISEEN JA RYHMÄN MUODOSTAMISEEN 

Voit helposti kerätä ja ilmoittaa ryhmän HCRD:lle ryhmäilmoittautumisen kautta.

Yrityksen tai ryhmän yhteyshenkilö (ryhmänjohtaja) lisää ilmoittautumispalvelun etusivulta yrityksen tai ryhmän tiedot ilmoittautumisjärjestelmään valitsemalla ”Ryhmäilmoittautuminen” – ”Luo uusi ryhmä”.

Ryhmänjohtaja saa tiedot täytettyään sähköpostitse vahvistuksen, jossa on ryhmän johtajan tunnukset ilmoittautumistietojen hallinnointiin. Sähköposti sisältää myös linkin sekä tunnukset, joilla ryhmän jäsenet pääsevät helposti ilmoittautumaan valitsemalleen matkalle. Mikäli et saa sähköpostia, tarkistathan roskapostikansiosi. Ryhmänjohtaja voi myös tehdä juoksijoiden lisäämisen. Ryhmän kaikki osallistumismaksut kertyvät samalle laskulle.

Ryhmänjohtaja pääsee tarkastamaan ilmoittautumis- ja laskutilanteen ja laittamaan sen maksuun haluamallaan hetkellä. Mikäli laskun muodostamisen jälkeen ryhmään tulee uusia juoksijoita, näiden ilmoittautumiset kerääntyvät uudelle laskulle. Lasku kannattaa siis muodostaa vasta, kun ryhmän kokoonpano on lopullinen.

Mikäli yrityksen tai ryhmän osallistujien määrä on 10 tai enemmän, on tapahtumapaita ryhmän jäsenille maksuton. Järjestelmä seuraa automaattisesti ilmoittautuneiden määrää ja poistaa paidan hinnan automaattisesti, kun em. raja ylittyy.

Juoksijat voivat täyttää ilmoittautumislomakkeen myös käyttämällä omia Facebook-tunnuksiaan, jolloin ilmoittautuminen yhdistyy omaan Facebook-tiliin. Facebookiin tulee näin ilmoitus siitä, kun ilmoittautuminen Helsinki City Running Dayn tapahtumiin on tehty, sekä ilmoitus juoksun väliajoista sekä tuloksesta.

Ryhmänjohtajan pikaohjeet

1. Lisää yritys tai ryhmä HCRD-ilmoittautumisjärjestelmään täyttämällä tiedot ”Yritys- ja ryhmäilmoittautuminen” -sivulla (alla linkki)
https://secure.onreg.com/onreg2/front/step1.php?id=6557

2. Saat sähköpostilla vahvistusviestin, jossa on linkki ja tunnukset ryhmän jäsenten ilmoittautumiseen, sekä ryhmänjohtajan tunnukset (Tarkasta myös roskapostikansiosi).

3. Jaa ryhmän jäsenten ilmoittautumislinkki ja tunnukset juoksijoille ilmoittautumista varten tai lisää heidät ryhmään itse kirjautumalla joukkueen hallintasivulle.

4. Voit halutessasi tarkastella ryhmän ilmoittautumis- ja laskutietoja hallintasivulla ryhmän johtajan tunnuksilla.

5. Maksa tai toimita maksuun ilmoittautumisista syntynyt lasku kohdasta ”muodosta lasku” viimeistään tapahtumapäivänä (muodosta se itse ryhmänjohtajan tunnuksilla, kun viimeinen juoksija on lisätty).

Ryhmän jäsenen pikaohjeet

Saat ryhmäsi johtajalta linkin ja tunnukset ilmoittautumissivulle.

Valitse matka, täytä tietosi ja ilmoittautuminen on valmis.

HUOM! Tehtyjä ilmoittautumisia ei voi perua.

Tästä näet kuvakaappauksin opastettuna, miltä ryhmän luominen ja ryhmään liittyminen näyttää ilmoittautumisjärjestelmässä.

Numeroiden nouto

Ryhmän numeroiden nouto on nyt entistä helpompaa! Koko ryhmän numerot voidaan tulostaa samalla kertaa numeron noutajan qr-koodin kautta, kun asiasta mainitaan toimitsijalle.

Varaa telttapaikka yrityksellenne!

Helsinki City Running Day vuokraa yrityksille / juoksuryhmille telttapaikkoja Olympiastadioninaukiolta tapahtumapäivänä. Suosittuja yritystelttapaikkoja on rajallinen määrä, joten varaathan ajoissa! Yritys voi pitää telttaa osallistujiensa kohtauspaikkana ja sisustaa teltan mieleisekseen. Halutessaan telttaa voi käyttää myös omatoimisena varustesäilytyksenä (tavaroiden vahtiminen yrityksen vastuulla).

Yritys voi varata teltan (3×3 m – 5x5m, saatavuuden mukaan) järjestäjältä. Myös penkkejä, pöytiä ym. tarvikkeita on saatavilla. Teltta rakennetaan ennalta määrättyyn paikkaan järjestäjän toimesta ja järjestäjä hoitaa niin ikään purun tapahtuman jälkeen. Telttaa ei saa käyttää tuotteiden jakoon tai yrityksen mainostamiseen. Mikäli kiinnostuit, tiedustelut ja tarjoukset pyydämme osoitteeseen: maraton@sul.fi