ILMOITTAUDU 2023 HELSINKI CITY RUNNING DAYLLE

Koe Suomen suurin juoksutapahtuma ja ilmoittaudu 13.5.2023 HCRD:lle alla olevasta painikkeesta.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Meillä voit maksaa pankki- tai luottokortilla, verkkopankissa tai MobilePaylla. Lisäksi meillä käyvät kaikki markkinoilla olevat liikuntaedut (pl. Minimarathon & maratonviesti) kuten ePassi, Edenred, Smartum, Eazybreak ja TYKY. Ilmoittautumisen voi tehdä myös ryhmänä, jolloin saat osallistumiset laskulle. Myös lahjakortin tilaaminen onnistuu helposti.

Ohjeet yritysilmoittautumiseen ja ryhmän muodostamiseen
Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen
Ohjeet lahjakortin tilaamiseen

VALITSE MATKASI JA ILMOITTAUDU HELSINKI CITY RUNNING DAY -TAPAHTUMAAN

AUTAMME HARJOITTELUSSASI KOHTI HCRD:TÄ

Olennainen osa juoksuun valmistautumista on tietenkin harjoittelu. Haluamme auttaa Sinua! Sivuiltamme löytyy ilmaiset harjoitusohjelmat sekä puolimaratonin että maratonin useisiin eri tavoiteaikoihin. Lisäksi yhteistyöjuoksukoulumme auttavat sinua mielellään kohti tavoitettasi.

Lataa ilmainen harjoitusohjelma joko Helsinki City Marathonille tai Helsinki City Run puolimaratonille. Puolimaraton- ja maratonharjoitusohjelmat ovat entisen huippujuoksijan ja nykyisen huippuvalmentajan Janne Ukonmaanahon suunnittelemat. Lataa ilmainen harjoitusohjelma puolimaratonin tai maratonin eri tavoitevauhteihin täältä.

Valitse harjoittelusi avuksi juoksukoulu tai -valmennusyritys Helsinki City Running Dayn virallisten juoksukoulujen verkostosta! Moni yhteistyöjuoksukoulumme tarjoaa myös ilmaisia yhteislenkkejä ja treenejä, sekä juoksuharjoitteluaiheisia webinaareja ja Instagram live/tallennelähetyksiä. Tutustu yhteistyöjuoksukouluihimme sekä heidän tarjontaansa täällä.