HCRD AMBASSADORS 

HCRD Ambassadors 2024 haku on NYT auki! Haemme juoksusta innostuneita, sosiaalisessa mediassa aktiivisia ja sitoutuneen seuraajajoukon (väh. 1000 seuraajaa) omaavia henkilöitä HCRD-lähettiläiksi. Hae mukaan 26.9. mennessä täällä.

Tervetuloa tutustumaan 2023 HCRD Ambassadoreihin ja seuraamaan heidän matkaansa kohti 13.5.2023 Helsinki City Running Dayta! #hcrdambassadors

Seuraa myös Helsinki City Running Day:ta  Facebookissa ja Instagramissa @helsinkicityrunningday ja jaa treenejäsi hashtagilla #helsinkicityrunningday #hcrd2023

Anne Lyytinen
Olen 25-vuotias Vantaalainen 1500m - 5000m juoksija. Tavoitteena kehittyä juoksun parissa, ennen kaikkea ilon kautta! Helsinki City 5 tavoitteeksi siis

Tavoitteena Helsinki City 5 13.5.2023

NIKO Auvinen
36-vuotias juoksun harrastaja ja liikunta-alan yrittäjä. Laitetaan lenkkarit liitämään kohti Helsinki City Running Dayta!

Tavoitteena Helsinki City Run 13.5.2023

Laura Busch
29-vuotias nainen lakeuksilta, joka löysi juoksuinspiksen tänä vuonna. Nyt on juostuna neljä puolimaratonia ja viides on tavoitteena juosta keväällä Helsingin maisemissa.

Tavoitteena Helsinki City Run 13.5.2023

TOMI TIIPERI
Harjoittelen tavoitteellisesti mutta en vakavasti. Juoksussa parasta on itsensä yllättäminen uusilla ennätyksillä. Muista nauttia juoksusta, nähdään keväällä!

Tavoitteena Helsinki City 5 + HCR-puolimaraton 13.5.2023

PIA NYKÄNEN
Olen 54-vuotias tavoitteellinen juoksun harrastaja Pirkkalasta. Hurahdin juoksuun uudelleen vuonna 2012. On ollut kiva huomata, että pitkäjänteisellä, säännöllisellä ja monipuolisella harjoittelulla voi myös ”vanhanakin” kehittyä ja tehdä koviakin harjoituksia.

Tavoitteena Helsinki City 5 tai Helsinki City Marathon 13.5.2023

Mia Rönnqvist
Olen 34-vuotias kahden lapsen äiti Sipoosta. Olen myös innokas juoksija sekä maratoonari, joka treenaa positiivisella otteella kohti seuraavaa tavoitetta. Lempimatka on maraton, mutta tykkään haastaa itseäni myös lyhyemmillä matkoilla

Tavoitteena Helsinki City Run 13.5.2023

Jukka Ikkala
Juoksu vei 40 -vuotiaan Jukan mennessään neljä vuotta sitten ja kaikki alkoikin juuri Helsinki Running Dayn puolimaratonilta. Nyt Jukka haastaa itseään niin matkojen, kuin aikojenkin suhteen.

Tavoitteena Helsinki City Marathon 13.5.2023

Juulia pirttisalo
25-vuotias urheiluun - erityisesti juoksemiseen - totaalisesti pari vuotta sitten hurahtanut helsinkiläinen. Eka kokonainen maraton tavoitteena toukokuulle!

Tavoitteena Helsinki City Marathon 13.5.2023

Vera Toivonen
Kaksi vuotta sitten juoksuun hurahtanut entinen sohvaperuna, joka treenaa tavoitteellisesti, mutta hyvällä fiiliksellä. Tärkeintä juoksussa on sen tuoma hyvä olo ja kunto.

Tavoitteena Helsinki City Run 13.5.2023

Riikka Heinonen
Aloitin juoksuharrastuksen vuosi sitten syksyllä tavoitteena juosta kymppi. Kympistä seurasi mun eka HCRD -puolimaraton. Haaveissa maraton ja sitä ennen juostaan tuttuja matkoja ja pyritään kehittymään niissä. Kaikista eniten nautitaan juoksulenkeistä!

Tavoitteena Helsinki City Run 13.5.2023

Susanna Rantala
Juoksuun hurahtanut, liikunta-alan moniosaaja sekä tanssija. Rakastan aamulenkkejä ja olen luonteeltani todellinen innostuja. Takana 4 maratonia ja 4 puolikasta, joten elämän ensimmäinen tupla kiinnostaa nyt ihan tositarkoituksella.

Tavoitteena Helsinki City Double (42,2 km + 21,1 km) 13.5.2023

Marja ahkera
Marja on nelikymppisenä juoksun aloittanut lätkämutsi, joka treenaa tavoitteellisesti, mutta rennosti kohti neljättä maratoniaan.

Tavoitteena Helsinki City Marathon 13.5.2023

Diyako Germiani
Hi, I’m Diyako 37 years old marketing creative and a father living in Kuopio. I am usually found in my home studio designing and creating, outside taking photos or running with my dog in the forests near our home. I love all things outdoors including mountain biking, trail running, hiking, swimming and climbing

Tavoitteena Helsinki City Run tai Helsinki City Martahon  13.5.2023