HCRD AMBASSADORS 2024 

Tervetuloa tutustumaan HCRD Ambassadoreihin ja seuraamaan heidän matkaansa kohti 11.5.2024 Helsinki City Running Dayta! #hcrdambassadors

Seuraa myös Facebookissa Helsinki City Running Day:ta ja Instagramissa @helsinkicityrunningday ja jaa treenejäsi hashtagilla #helsinkicityrunningday #hcrd2024

Jenny Villanen
Olen 39-vuotias amatööriurheilija Kirkkonummelta. Juoksu on mulle ennen kaikkea henkireikä ja se tuo valtavasti iloa elämään. Innostuin tänä vuonna uudelleen pitkistä matkoista ja tavoitteena keväälle 2024 on eka täyspitkä maraton!

Tavoitteena Helsinki City Marathon 11.5.2024

NIKO Auvinen
37-vuotias juoksun harrastaja ja liikunta-alan yrittäjä. Laitetaan lenkkarit liitämään kohti Helsinki City Running Dayta!

Tavoitteena Helsinki City Run 11.5.2024

Laura Välimäki
Juoksuinnostus iski viime vuonna ensimmäisen puolimaratonin jälkeen. Juoksussa on parasta tavoitteellinen treenaaminen, itsensä haastaminen ja juoksuystävät! Juoksuiloa jokaiselle, nähdään keväällä!

Tavoitteena Helsinki City Run 11.5.2024

JONNA Honkanen
Innokas juoksuharrastelija Hyvinkäältä. Takana yksi maraton ja muutama puolimaraton, ennätyspuolikas on HCRD:ltä, joten ensi vuonna lähdetään tavoittelemaan vieläkin parempaa aikaa, mutta ennen kaikkea rennolla asenteella!

Tavoitteena Helsinki City Run 11.5.2024

PIA NYKÄNEN
Olen 55-vuotias tavoitteellinen juoksun harrastaja Pirkkalasta. Juoksuun hurahdin uudelleen 2012 ja nyt takana on useita maratoneja ja puolikkaita sekä ultramatkoja. Omalla esimerkilläni haluan näyttää, että pitkäjänteisellä, säännöllisellä ja monipuolisella harjoittelulla voi myös ”vanhanakin” kehittyä.

Tavoitteena Helsinki City Double 11.5.2024

Mia Rönnqvist
Olen 35v äiti, juoksija ja maratoonari. Juoksuun hurahdin vasta aikuisiällä, mutta nyt on jo 11 maratonia takana - eikä loppua näy! Seuraava tavoitteeni on ensimmäinen maratonia pidempi matka eli Helsinki City Double. Nähdään toukokuussa!

Tavoitteena Helsinki City Double 11.5.2024

Jukka Ikkala
Juoksu vei 42 -vuotiaan Jukan mennessään kuusi vuotta sitten ja kaikki alkoikin juuri Helsinki Running Dayn puolimaratonilta. Nyt Jukka haastaa itseään niin matkojen, kuin aikojenkin suhteen.

Tavoitteena Helsinki City Marathon 11.5.2024

Katju Wähäsilta
Olen 32-vuotias yksivuotiaan lapsen äiti, joka tekee parhaillaan paluuta tavoitteellisemman juoksuharrastuksen pariin raskauden jälkeen. Juoksu vei täysin mukanaan kymmenen vuotta sitten ja nyt takana on jo mm. kymmenen maratonia, vielä enemmän puolikkaita sekä yksi ultramatka. Toukokuussa lähden näillä näkymin HCR:lle jahtaamaan puolikkaan ennätystäni!

Tavoitteena Helsinki City Run 11.5.2024

Vera Toivonen
Entinen sohvaperuna, joka hurahti juoksuun muutama vuosi sitten. Nyt takana ensimmäinen maraton ja lisäksi muutama puolikas. Juoksusta on tullut iso osa elämää ja treenaan tavoitteellisesti, mutta hyvällä mielellä.

Tavoitteena Helsinki City Run 11.5.2024

Laura lindström
Sain viime vuonna hullun idean lähteä Berliiniin juoksemaan puolimaratonin keväällä 2023. Siitä alkoikin huikea matka ja olenkin nyt noin vuoden verran tavoitteellisesti harrastanut juoksua ja siihen täysin hurahtanut. Juoksussa parasta itsensä ylittäminen .

Tavoitteena Helsinki City Run 11.5.2024

Kimmo Sainio
Mä olen Kimmo. 44-vuotias juoksuhullu. Aloitin juoksuharrastuksen vasta kun täytin kolmekymmentä vuotta. Vuosien mittaan maratoneja ja puolikkaita on tullut juostua Helsingissä, Kuopiossa, Tukholmassa ja Tallinnassa. Tykkään itseni haastamisesta niin juoksussa vapaa-ajalla kun työssäni radiossa.

Tavoitteena Helsinki City Run 11.5.2024

Joanna Virtanen
21-vuotias nuori juoksija, joka treenaa tavoitteellisesti kohti HCRD:N yhteydessä juostavaa opiskelijoiden SM-puolimaratonia.

Tavoitteena Helsinki City Run 11.5.2024

Najma Mohamud
Terppa! Olen äiti ja tuore juoksija helsingistä, joka on hurahtanut juoksuun vasta viime vuonna. Juoksusta on tullut mulle henkireikä ja rakas laji. Tähtäimessä on juosta ensi keväänä puolimaraton paremmalla ajalla. Haluan rohkaista kaikkia juoksun pariin, vaikkei aikaisempaa liikuntataustaa olisikaan. Juoksusta voi nauttia valtavan paljon, vaikkei olisikaan se kaikista vauhdikkain juoksija! Nähdään keväällä!

Tavoitteena Helsinki City Run 11.5.2024