Helsinki City 5 & city 5 Walk

Koe suurtapahtuman fiilis Ice Power Helsinki City 5 -juoksutapahtumassa 11.5.2024! Nopea viiden kilometrin juoksureitti tarjoaa huippuvauhtia kilpamenijöille ja toisaalta mahdollisuuden nauttia suurtapahtuman fiiliksestä ja parhaimmista puolista rauhallisemmin hölkäten.

Kevään 2024 uutuus on kävelijöille tarkoitettu oma lähtö, Ice Power Helsinki City 5 Walk! Nyt myös kävelijät voivat nauttia tapahtuman tunnelmasta, ilman ajanottoa.

Ilmoittaudu

Starttiin on aikaa

Ice Power Helsinki City 5 & City 5 Walk info

ICE POWER HELSINKI CITY 5 -HINTAPORTAAT 2024

12.-16.5. 31 €  
17.5.-31.10. 35 €  
1.11.-8.1.2024 37 €  
9.1.-11.3. 39 €  
12.3.-22.4. 45 €  
23.4.-3.5. 47 €  
4.5.-11.5. 49 €  
   
     

Ilmoittautuessasi viimeistään 20.6.2023, tapahtumapaita sisältyy hintaan. Tämän jälkeen voit ilmoittautumisen yhteydessä ostaa tapahtumapaidan 17,90 eurolla (paikan päällä tapahtumassa 23 €)

ICE POWER HELSINKI CITY 5 WALK -HINTAPORTAAT 2024

24.10.-15.11.       22 €
16.11.-8.1.2024   25 €
9.1.-11.3.             29 €
12.3.-3.5.            32 €
4.5.-11.5.            35 €

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Jokainen juoksija ja kävelijä hakee juoksunumeronsa kisatoimistosta Olympiastadionilta ennen starttia (myös kaveri voi hakea numeron puolestasi QR-koodillasi). Tarkista kisatoimiston aukioloajat yleisestä infosta. Ota hyvissä ajoin esiin sähköpostilla ja tekstiviestillä saamasi QR-koodi, ja näytä se toimitsijalle. Ice Power Helsinki City 5:n ja City 5 Walkin numeroita tulostetaan kaikilla palvelupisteillä, joten voit valita minkä tahansa jonon.

Opiskelijoiden Liikuntaliiton (OLL) sarjaan osallistuville on oma palvelupiste. 

Huom! Ice Power Helsinki City 5 ja City 5 Walkin numeroiden jako päättyy lauantaina klo 09.00

Lähtö

Ice Power Helsinki City 5:n lähtö on Mäntymäentieltä, Olympiastadionin aukion edessä. Lähtöpaikka on sama kuin muilla HCRD:n matkoilla. Ice Power Helsinki City 5:n lähtöaika on klo 10. Lähtöalueelle ryhmittäydytään tavoiteaikojen mukaisesti.

Tulosluettelo muodostuu nettoaikojen mukaan (henkilökohtainen aikasi lähtöviivan ylityksestä maaliviivan ylitykseen). Kärkijuoksijoiden ajat saadaan myös bruttoaikoina tilastopajalle. Voit lähteä siis rauhassa liikkeelle, sillä ajanotto alkaa vasta lähtöviivan ylittämisestä.

HUOM! Älä peitä ajanottosirua lähtö – tai maaliviivalla kädelläsi, vaan laita urheilukello päälle ennen tai jälkeen ajanottomaton ylityksen.   

Ice Power Helsinki City 5 Walkin kävelijät pääsevät matkaan heti juoksijoiden jälkeen. Ennen lähtöä kävelijät ryhmittyvät Paavo Nurmen tielle.

Kävelyssä ei ole ajanottoa.

Reitti

Vuoden 2024 Ice Power Helsinki City 5 reitti julkaistaan viikolla 15

Ice Power Helsinki City 5 uudistuu! Uudella reitillä on tarjolla vauhdikkaita suoria, ja nousua on vähemmän kuin vuoden 2022 reitissä. Reitti kulkee läpi kauniin Alppipuiston, ja sivuaa Töölön urheilupuiston tärkeimpiä maamerkkejä: Vauhtitie, Eläintarhan kenttä, Töölön Pallokentät, Bolt Arena sekä Lasse Virenin ja Paavo Nurmen patsaat – huipentuen maaliin Olympiastadionille! Maalissa juoksijoita odottaa kattava maalihuolto.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Reittiprofiili 

Klikkaamalla kuvaa näet profiilin tarkemmin.

Sarjat

Ice Power Helsinki City 5:llä jaetaan palkinnot seuraavissa sarjoissa:

Naiset/ Miehet yleinen

Tytöt/Pojat 15-vuotta 

Women/Men 17-vuotta 

Women/Men 19-vuotta

Palkinnot

Mitali jaetaan heti maaliintulon jälkeen ja diplomi on tulostettavissa omalta tulossivulta virallisten tulosten julkistamisen jälkeen.

Miesten ja naisten yleisen sarjan parhaat palkitaan rahapalkinnoin (valmennusrahasto). Mikäli voittoaika alittaa miesten sarjassa 14.10 ja naisten sarjassa 15.50. korotetaan sarjan voittajan palkintorahaa 500 eurolla.

 1. 750 €
 2. 400 €
 3. 300 €

Kaikissa sarjoissa kolme parasta palkitaan tavarapalkinnoin.

HUOM! Yleisen sarjan kolme parasta palkitaan välittömästi kilpailun jälkeen maalialueella. Ikäsarjojen palkinnot ovat noudettavissa kisainfosta. Palkintoja ei postiteta jälkikäteen. Voit kuitenkin vielä noutaa palkintosi toimistoltamme (Valimotie 10, 00380 Helsinki) heti tapahtuman jälkeen. Säilytämme palkintoja kuukauden ajan tapahtuman jälkeen.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Yleinen tapahtumainfo

ice power Helsinki City 5 reitti 2024

Ice Power Helsinki City 5:n reittiä vuosimallia 2024 on hiottu viime vuodesta entistä selkeälinjaisemmaksi. Reitillä on tarjolla vauhdikkaita suoria ja 2,5 kilometrin kohdalta, Auroran sillan kupeesta, alkaa hulppea puolentoista kilometrin alamäkiosuus kohti Olympiastadionia. Reitti kulkee muun muassa läpi kauniin Alppipuiston ja kiertää Eläintarhan perinteikkään urheilukentän. Osallistujien toiveita on kuunneltu ja tänä vuonna reitin keskivaiheilla on myös vesipiste! Kuten kaikilla Helsinki City Running Dayn matkoilla, maalintuloa pääsee tuulettamaan upealla Helsingin Olympiastadionilla.
Klikkaamalla kuvaa näet kartan tarkemmin.

Osallistumismaksu Helsinki City 5:lle sisältää

 • Osallistumisoikeus tapahtumaan
 • Turvallinen varustesäilytys 
 • Monipuolinen maalihuolto Olympiastadionilla
 • Kansainvälisen tason virallinen ajanotto (ei City 5 Walk)
 • Mitali määräajassa maaliin juosseille
 • Mahdollisuus arvotavarasäilytykseen
 • Mahdollisuus ostaa edullinen osallistujavakuutus ilmoittautumisen yhteydessä
 • Tulostettava diplomi
 • Ilmainen sisäänpääsy Uimastadionille

 • Kansainvälisen tason UltimateLIVE-tulospalvelu (ei City 5 Walk)
 • Ilmaisia yhteistreenejä pääkaupunkiseudulla 
 • Ensiapu maalissa

Osallistumismaksu Helsinki City5:lle sisältää

osallistumisoikeuden lisäksi myös muita palveluja ja etuja, kuten mm. ajanotto, maalihuolto, mitalin, varustesäilytyksen sekä ilmaisia yhteistreenejä.