Helsinki City 5

Koe suurtapahtuman fiilis Helsinki City 5 -juoksutapahtumassa 15.5.2021! Nopea, urbaani 5 kilometrin juoksureitti Olympiastadionin ympäri tarjoaa huippuvauhtia kilpamenijöille ja toisaalta mahdollisuuden nauttia suurtapahtuman fiiliksestä ja parhaimmista puolista vaikkapa kävellen tai hölkäten.

Ilmoittaudu

Starttiin on aikaa

HINTAPORTAAT

CITY 5 -HINTAPORTAAT 2021

5.10.- 31.10.29 €
1.11. – 8.1.202132 €
9.1. – 1.3.34 €
2.3. – 29.4.37 €
jälki-ilmoittautuminen39 €

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

KULKU LÄHTÖPAIKALLE

Lähtöpaikalle, Pohjoiselle Stadioninteille on lyhyt kävelymatka kisatoimistosta ja varustesäilytyksestä.

Pohjoinen Stadiontie on Olympiastadionin pohjoispuolella.

KILPAILUNUMERON NOUTO

Jokainen juoksija hakee juoksunumeronsa ja osallistujapakettinsa kisatoimistosta Helsingin Olympiastadionilta ennen juoksua. Tarkista kisatoimiston aukioloajat yleisestä infosta.

Huom! Helsinki City 5 juoksunumeroiden jako päättyy lauantaina klo 13:30.

Kisatoimistoon pääsee tänä vuonna vain osallistujat porrastetusti. Varaa riittävästi aikaa numeron hakuun. (Tarkista kisatoimiston aukioloajat yleisestä infosta.)

Ota hyvissä ajoin esiin viesti, jossa on kerrottu kilpailunumerosi, jotta osaat mennä sujuvasti oikeaan jonoon. Palvelutiskit on jaoteltu kilpailunumeroittain ja tapahtumittain. 

Toimita kaikki kisatoimistossa hoidettavat asiat kerralla, ja siirry sen jälkeen opasteita seuraten kohti paitojen jakelua. 

LÄHTÖ, REITTI JA MAALI

Lähtö

Helsinki City 5 lähtö on klo 15 Stadionin pohjoispuolelta. Lähtö on jaettu kahteen ryhmään: siniseen ja valkoiseen ryhmään. Tieto ryhmästä lähetetään juoksijoille noin viikko ennen tapahtumaa. Näet ryhmäsi värin myös numerolapustasi. Suosittelemme maskin käyttöä lähdössä. N. 500m lähdön jälkeen löytyy maskeja varten tuodut roskikset (Eläintarhan kentän kohdilta, Nordenskiöldin kadun puolelta).

Tulosluettelo muodostuu nettoaikojen mukaan (henkilökohtainen aikasi lähtöviivan ylityksestä maaliviivan ylitykseen). Kärkijuoksijoiden ajat saadaan myös bruttoaikoina tilastopajalle. Voit lähteä siis rauhassa liikkelle, turvavälit muihin mahdollistaen, sillä ajanotto alkaa vasta lähtöviivan ylittämisestä. HUOM! Älä peitä ajanottochippiä lähtö – tai maaliviivalla kädelläsi, vaan laita urheilukello päälle ennen tai jälkeen ajanottomaton ylityksen.   

Reitti

Lähtö tapahtuu stadionin pohjoispuolelta. Lähtöön on lyhyt matka varustesäilytyksestä, mikä on tärkeää lokakuun ajankohdan vuoksi. Reitti kulkee myötäpäivään Olympiastadionin ympäri (Eläintarhan, Vauhtitien, Mäntymäentien, Urheilukadun. Jäähallin edustan kautta uudelleen Vauhtitielle ja Mäntymäkeen, kaartaakseen maaliin Stadionin länsisivulle) ja on nopea, tasainen 5 kilometrin reitti, mikä huipentuu vastaremontoidulle Olympiastadionille. Maalissa juoksijoita odottaa kattava maalihuolto.

Katso Helsinki City 5 reittikartta alta.

Helsinki City 5 reitti PÄIVITTYY

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

SARJAT JA PALKINNOT

Sarjat

Helsinki City 5 sarjat ovat

Naiset/ Miehet yleinen

Tytöt/Pojat 15-vuotta (s. 2006)

Tytöt/Pojat 17-vuotta (s. 2004-2005)

Tytöt/Pojat 19-vuotta (s. 2002-2003)

Palkinnot

Mitali jaetaan heti maaliintulon jälkeen ja diplomi on tulostettavissa omalta tulossivulta virallisten tulosten julkistamisen jälkeen.

Miesten ja naisten kokonaiskilpailun parhaat palkitaan rahapalkinnoin (valmennusrahasto). Mikäli voittoaika alittaa miesten sarjassa 14.15 ja naisten sarjassa 16.50. korotetaan sarjan voittajan palkintorahaa 500 eurolla.

 1. 750 €

 2. 400 €

 3. 300 €

Kaikissa sarjoissa kolme parasta palkitaan tavarapalkinnoin.

HUOM! Yleisen sarjan kolme parasta palkitaan välittömästi kilpailun jälkeen maalialueella. Muiden palkinnot ovat noudettavissa kisainfosta. Palkintoja ei postiteta jälkikäteen.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

osallistumismaksu sisältää

 • Osallistumisoikeus tapahtumaan
 • Kansainvälisen tason ajanotto, tulostettava diplomi
 • Mitali määräajassa maaliin juosseille
 • Mahdollisuus arvotavarasäilytykseen
 • Mahdollisuus ostaa osallistujavakuutus ilmoittautumisen yhteydessä
 • Varustesäilytyspalvelu 
 • Kansainvälisen tason UltimateLIVE -tulospalvelu
 • Keskeyttäneiden kuljetuspalvelu (TaksiHelsinki)
 • Ilmaisia yhteistreenejä pääkaupunkiseudulla 
 • Ensiapu reitillä ja maalissa
 • Maalihuollon ja palautumisalueen maalissa