Helsinki 5 km juoksu

Salvequick Helsinki City 5

Koe suurtapahtuman fiilis Salvequick Helsinki City 5 -juoksutapahtumassa 15.5.2021! Nopea, urbaani 5 kilometrin juoksureitti Olympiastadionin ympäri tarjoaa huippuvauhtia kilpamenijöille ja toisaalta mahdollisuuden nauttia suurtapahtuman fiiliksestä ja parhaimmista puolista vaikkapa kävellen tai hölkäten.

Ilmoittaudu

Starttiin on aikaa

Salvequick Helsinki City5 info

HINTAPORTAAT

SALVEQUICK HELSINKI CITY 5 -HINTAPORTAAT 2021

5.10.- 31.10.29 € sis. tapahtumapaidan
1.11. – 8.1.202132 € sis. tapahtumapaidan
9.1. – 1.3.28 €
2.3. – 29.4.31 €
jälki-ilmoittautuminen35 €

Ilmoittautuessasi 9.1. tai myöhemmin voit ilmoittautuessasi ostaa tapahtumapaidan 15 eurolla (paikan päällä tapahtumassa 20 €).

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

KULKU LÄHTÖPAIKALLE

Lähtöpaikalle, Hammarskjöldintielle on lyhyt kävelymatka kisatoimistosta ja varustesäilytyksestä.

Hammarskjöldintie on Olympiastadionin ja uimastadionin välissä kulkeva väylä.

KILPAILUNUMERON NOUTO

Jokainen juoksija hakee juoksunumeronsa ja osallistujapakettinsa kisatoimistosta Helsingin Olympiastadionilta ennen juoksua. Tarkista kisatoimiston aukioloajat yleisestä infosta.

Huom! Salvequick Helsinki City 5 juoksunumeroiden jako päättyy lauantaina klo 14.00

Kisatoimistoon pääsee tänä vuonna vain osallistujat porrastetusti. Varaa riittävästi aikaa numeron hakuun. (Tarkista kisatoimiston aukioloajat yleisestä infosta.)

Ota hyvissä ajoin esiin viesti, jossa on kerrottu kilpailunumerosi, jotta osaat mennä sujuvasti oikeaan jonoon. Palvelutiskit on jaoteltu kilpailunumeroittain ja tapahtumittain. 

Toimita kaikki kisatoimistossa hoidettavat asiat kerralla, ja siirry sen jälkeen opasteita seuraten kohti paitojen jakelua. 

LÄHTÖ, REITTI JA MAALI

Lähtö

Salvequick Helsinki City 5 eliittijuoksijoiden lähtö on klo 15 ja päälähtö on klo 15.10 Hammarskjöldintiellä Uimastadionin välittömässä läheisyydessä. Lähtö on jaettu kahteen ryhmään: siniseen ja valkoiseen ryhmään. Tieto ryhmästä lähetetään juoksijoille noin viikko ennen tapahtumaa. Näet ryhmäsi värin myös numerolapustasi. Suosittelemme maskin käyttöä lähdössä. Noin 400m lähdön jälkeen löytyy maskeja varten tuodut roskikset (Eläintarhan kentän kohdilta, Nordenskiöldin kadun puolelta).

Tulosluettelo muodostuu nettoaikojen mukaan (henkilökohtainen aikasi lähtöviivan ylityksestä maaliviivan ylitykseen). Kärkijuoksijoiden ajat saadaan myös bruttoaikoina tilastopajalle. Voit lähteä siis rauhassa liikkeelle, turvavälit muihin mahdollistaen, sillä ajanotto alkaa vasta lähtöviivan ylittämisestä. HUOM! Älä peitä ajanottosirua lähtö – tai maaliviivalla kädelläsi, vaan laita urheilukello päälle ennen tai jälkeen ajanottomaton ylityksen.   

Reitti

Lähtö tapahtuu Uimastadionin välittömästä läheisyydestä. Lähtöön on lyhyt matka varustesäilytyksestä. Reitti kulkee myötäpäivään Olympiastadionin ympäri (Eläintarhan, Vauhtitien, Mäntymäentien, Urheilukadun. Jäähallin edustan kautta uudelleen Vauhtitielle ja Mäntymäkeen, kaartaakseen maaliin Stadionin länsisivulle) ja on nopea, tasainen 5 kilometrin reitti, mikä huipentuu vastaremontoidulle Olympiastadionille. Maalissa juoksijoita odottaa kattava maalihuolto.

Katso Salvequick Helsinki City 5 reittikartta alta.

Salvequick Helsinki City 5 reitti PÄIVITTYY

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

SARJAT JA PALKINNOT

Sarjat

Salvequick Helsinki City 5 sarjat ovat

Naiset/ Miehet yleinen

Tytöt/Pojat 15-vuotta (s. 2006)

Tytöt/Pojat 17-vuotta (s. 2004-2005)

Tytöt/Pojat 19-vuotta (s. 2002-2003)

Palkinnot

Mitali jaetaan heti maaliintulon jälkeen ja diplomi on tulostettavissa omalta tulossivulta virallisten tulosten julkistamisen jälkeen.

Miesten ja naisten kokonaiskilpailun parhaat palkitaan rahapalkinnoin (valmennusrahasto). Mikäli voittoaika alittaa miesten sarjassa 14.15 ja naisten sarjassa 16.50. korotetaan sarjan voittajan palkintorahaa 500 eurolla.

 1. 750 €

 2. 400 €

 3. 300 €

Kaikissa sarjoissa kolme parasta palkitaan tavarapalkinnoin.

HUOM! Yleisen sarjan kolme parasta palkitaan välittömästi kilpailun jälkeen maalialueella. Muiden palkinnot ovat noudettavissa kisainfosta. Palkintoja ei postiteta jälkikäteen.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Osallistumismaksu Helsinki City5:lle sisältää

  • Osallistumisoikeus tapahtumaan
  • Monipuolinen maalihuolto Olympiastadionilla
  • Kansainvälisen tason virallinen ajanotto, tulostettava diplomi
  • Mitali määräajassa maaliin juosseille
  • Mahdollisuus arvotavarasäilytykseen
  • Mahdollisuus ostaa edullinen osallistujavakuutus ilmoittautumisen yhteydessä
  • Turvallinen varustesäilytys sekä varustesäilytyskassipalvelu

  • Kansainvälisen tason UltimateLIVE-tulospalvelu
  • Ilmaisia yhteistreenejä pääkaupunkiseudulla 
  • Ensiapu maalissa

Osallistumismaksu Helsinki City5:lle sisältää

osallistumisoikeuden lisäksi myös muita palveluja ja etuja, kuten mm. ajanotto, maalihuolto, mitalin, varustesäilytyksen sekä ilmaisia yhteistreenejä.