Yleinen info

hcrd 2022 tapahtumainfo

AIKATAULU 2022

Aikataulu Helsinki City Running Day 2022

Perjantai 13.5.2022

Minimarathon

klo 8.00 Minimarathon Kisatoimisto aukeaa Pallokenttä 1:llä (Urheilukatu 1, Olympiastadionin vieressä). Huomaa eri sijainti kuin aikuisten juoksumatkojen kisatoimisto!

klo 15 Minimarathonin puuhakenttä aukeaa Pallokenttä 1:llä

klo 17  Minimarathon numeroiden haku päättyy Pallokenttä 1:llä. Minimarathonin lähdöt alkavat Pallokenttä 1:llä. Nuoremmat lapset lähtevät ensin.

klo 20 Minimarathonin tapahtuma-alue sulkeutuu

 

Perjantai 13.5.2022

klo 8-20  Helsinki City MarathonHelsinki City Run puolimaraton, Helsinki City Marathonviesti, Salvequick Helsinki City 5, Helsinki City Double sekä HCRD-Expo avoinna Helsingin Olympiastadionilla (Paavo Nurmen tie 1). Varaathan asiointiin runsaasti aikaa ja varaudu jonottamaan ulkona, sillä henkilömäärää saatetaan rajoittaa expon sisäänkäynnissä. 

Kisatoimistosta (Olympiastadion) haetaan kaikkien Helsinki City Running Day:n aikuisten juoksumatkojen kilpailunumero ja tapahtumapaita, ja siellä voi tutustua HCRD Expoon, jossa on tarjolla kumppaneiden tuotteita ja palveluita sekä Intersport- juoksukauppa. Ruuhkaisin aika perjantaina on klo 15.30-18.30. 

Lauantai 14.5.2022

klo 7  Vaatteiden vaihtopaikka aukeaa Uimastadionilla

klo 7.30 Helsinki City Marathon, Helsinki City Run, Helsinki City Marathonviesti, Salvequick Helsinki City 5, Helsinki City Double kisatoimisto ja expo-alue aukeavat Helsingin Olympiastadionilla. Ruuhkaisimmat ajat lauantaina ovat klo 8-9 ja 11.30-13.30

klo 8.30  Helsinki City Marathonin omien juomien tuonti päättyy

klo 8.30 Helsinki City Marathonin ja Marathonviestin juoksunumeroiden haku päättyy.

klo 8.30  Helsinki City Marathonin ja Salvequick Helsinki City 5:n varustesäilytysalueet ja arvotavarasäilytys aukeavat Olympiastadionin Pohjoisella Stadionintorilla 

klo 9 Salvequick Helsinki City 5:n juoksunumeroiden haku päättyy

klo 9.15 ​Helsinki City Marathonin, Helsinki City Doublen  ja Marathonviestin ensimmäisen osuuden juoksijat ryhmittyneenä lähtöalueella Olympiastadionin aukiolla

klo 9.30 Helsinki City Marathon ja Marathonviesti lähtö Mäntymäentieltä, Paavo Nurmen patsaan läheisyydestä.  

klo 9:30  Helsingin Olympiastadionin katsomot  (B1 ja B2) aukeavat katsojille. 

klo 9.35 Salvequick Helsinki City 5 juoksijat ryhmittäytyneenä lähtöalueella Hammarskiöldintiellä

klo 9.50 ja klo 10.10 Salvequick Helsinki City 5 lähtöryhmien (ryhmä 1 ja ryhmä 2) lähdöt

klo 11.30 Salvequick Helsinki City 5 varustesäilytysalue suljetaan

klo 13 Helsinki City Run varustesäilytysalue aukeaa

klo 13.30 Helsinki City Run juoksunumeroiden haku päättyy

klo 14.15 Helsinki City Runin ensimmäisen lähtöryhmän juoksijat ja Doublen juoksijat ryhmittäytyneenä lähtökarsinoihin Olympiastadioninaukiolla

klo 14.30-15.10 Helsinki City Run lähdöt (viisi lähtöä 10 minuutin välein). 

klo 15.00 Expo ja Intersport juoksukauppa sulkeutuvat. Kisainfo on vielä avoinna.

klo 18.15 Maali suljetaan

klo 18.30 Helsinki City Marathonin ja Helsinki City Runin varustesäilytysalueet sekä arvotavarasäilytys suljetaan

klo 18.30 Olympiastadionin kisainfo sulkeutuu

klo 19 Vaatteiden vaihtopaikka Uimastadionilla suljetaan

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

AJANOTTO, JUOKSUNUMERO

Ajanotto

Ajanotto tehdään juoksunumeroon kiinnitetyllä ajanottosirulla ns. bib tagillä. Ajanottojärjestelmän tuottaa Ultimate Sport Service.

Juoksijan lähtöaika rekisteröidään sirun avulla, kun hän ylittää lähtöviivalla olevat ajanottoanturit. Vältä käynnistämästä kelloa juuri lähtö/maalimaton päällä, jotta käsi ei peitä ajanottosirua ja häiritse ajanottoa.

Juoksunumero

Juoksunumero on henkilökohtainen eikä sitä voi turvallisuussyistä luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Juoksunumeron takapuolelle on täytettävä lääkintähenkilöstöä varten henkilötiedot sekä ICE puhelinnumero (ICE = In Case of Emergency). Juoksunumero tulee kiinnittää näkyvästi etupuolelle siten, että numero on helposti luettavissa. Ilman numeroa juoksevat poistetaan reitiltä, eikä ilman sitä pääse stadionin maalialueelle.

Numerolapusta tulee irrottaa sen reunassa oleva valkoinen henkilötieto-osa ennen juoksua. Juoksun jälkeen, jos olet käyttänyt varustesäilytystä, voit ojentaa pienen irrotettavan juoksunumerosi numerolapun keskiosasta varustesäilytykseen nopeuttamaan oman varustepussisi noutoa.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

COVID-19 ERITYISJÄRJESTELYT

Helsinki City Running Day järjestetään lauantaina 2.10.2021 turvallisuutta lisäävin erityisjärjestelyin. Järjestelyorganisaatio on tehnyt kattavan suunnitelman siitä, miten viranomaisohjeiden puitteissa voidaan tarjota osallistujille turvallinen juoksu. Lue terveysturvallisuusohje täältä. 

ENSIAPU, KESKEYTTÄMINEN JA KILPAILUN KESTO

Ensiapu
Maalissa sekä jokaisella huoltopisteellä on yhteys ensiapuun sekä keskeyttäneiden kuljetukseen. Lisäksi reitillä kiertää ensiapuhenkilöstöä polkupyörällä/skootterilla, heidän kauttaan saat myös yhteyden lääkintähuoltoon.

Keskeyttäminen
Mikäli joudut keskeyttämään, on kuljetus järjestetty huoltopisteiltä maaliin. Kerro huoltopisteellä keskeytyksestäsi, jotta he ottavat yhteyden järjestäjien kuljetusautoon. Myös polkupyörällä liikkuva valvoja saa yhteyden kuljetusautoon.

Kilpailujen kestot
Maksimiaika lasketaan viimeisen juoksijan lähtöviivan ylityksestä. Maksimiajat tapahtumittain ovat:

Helsinki City Run: 3h
Garmin Helsinki City Marathon: 6h
Helsinki City Marathonviesti: 6h
Salvequick Helsinki City 5: 1h

Juoksijan tulee ylittää maaliviiva maksimiajassa, jotta hän saa hyväksyttävän tuloksen. 

Osanottaja katsotaan keskeyttäneeksi, jos hän ei ole saapunut maaliin määräajassa tai hän ei saavu huoltopisteelle kilpailun maksimiajan edellyttämässä määräajassa. Juoksija, joka jää määräajasta valvonta-auton taakse, jatkaa juoksua omalla vastuulla.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

HOTELLITARJOUS

Helsinki City Running Dayn virallisena kisahotellina toimii VALO Hotel Helsinki, joka tarjoaa majoitusvuorokauden tapahtuman osallistujille Smart-huoneessa hintaan 95 € ja Comfort-huoneessa 115 € per yö (1–2 hlöä). Tapahtumapäivinä aamupalatarjonnassa on huomioitu sen soveltuvuus juoksun osallistujille. Hintaan sisältyy aamiainen ja wellness-osaston käyttö.

Hotelliyöt on varattavissa aikavälille 29.09. – 3.10.2021 (keskiviikko-sunnuntai). Voit varata etuhintaisen hotelliyön koodilla PROHCR21 osoitteessa: https://booking.valohotel.fi/. Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

VALOn asiakaskokemus ja myyntitiimi palvelee arkisin klo 09.00 – 16.00 sähköpostitse reservations.helsinki@valohotel.fi ja puhelimitse +358 10 340 4000

KISATOIMISTO, NUMEROIDEN HAKU JA HCRD EXPO

Kisatoimisto ja expo sijaitsee tapahtuman ajan 13.-14.5.2022 Helsingissä, Olympiastadionilla (Paavo Nurmen tie 1. ) Sisäänkäynti on Stadionin tornin juurelta n. 50 metriä eteenpäin. 

Minimarathonin kisatoimisto sijaitsee Pallokenttä 1:llä (Urheilukatu 1), ja on avoinna pe 13.5.2022 klo 8.00 alkaen)

Henkilömäärää porrastetaan ja rajataan sisääntulossa vallitsevien ohjeistusten mukaisesti, joten varauduthan tarvittaessa odottamaan vuoroasi ulkona ja varaathan käyntiisi runsaasti aikaa. Erityisjärjestelyiden vuoksi kisatoimistoon on pääsy vain tapahtumaan osallistuvilla juoksijoilla. 2. kerroksen expoon voivat osallistua myös muut perheenjäsenet tai ystävät (sisäänkäynti Urheilumuseon ovesta). 

Expo ja kisatoimisto ovat avoinna Helsingin Olympiastadionilla:

Perjantaina 13.5. klo 8.00-20.00
Lauantaina 14.5. klo 7.30-18.30 (Expo auki klo 15.00 saakka)

Minimarathon: Perjantaina 13.5. klo 8-17 Pallokenttä 1:llä (Urheilukatu 1)

Ruuhkaisimmat ajat ovat perjantaina klo 15.30-18.30 ja lauantaina klo 8-9 sekä 11.30-13.30. Suosittelemme asiointia kisatoimistossa mahdollisuuksien mukaan ruuhka-aikojen ulkopuolella. 

Jokainen juoksija hakee kisatoimistosta juoksunumeron ja osallistumispaketin viimeistään 1 tunti ennen oman juoksun alkua. T-paidan saa Olympiastadionilta kilpailunumerokuorta vastaan mikäli T-paita sisältyy ilmoittautumiseesi (ennen 1.11.2021 ilmoittautuneet tai ilmoittautumisen yhteydessä paidan ostaneet). Ota hyvissä ajoin esiin viesti, jossa on kerrottu kilpailunumerosi, jotta osaat mennä sujuvasti oikeaan jonoon. Erityisjärjestelyiden vuoksi T-paitaa ei voi sovittaa eikä vaihtaa. 

Juoksijoille tulee tieto omasta juoksunumerosta ja lähtöryhmästä sähköpostitse tapahtumaa edeltävällä viikolla (ns. lähtölupa).  Nimi- ja numerotieto riittävät numeron noutoon. Mikäli et itse pääse kisatoimistoon ennen juoksun alkua, kuoren voi hakea juoksunumerolla myös toinen henkilö.

Expo
Tervetuloa fiilistelemään Helsinki City Running Day expotunnelmaa myös ilman osallistumista juoksuun! Expossa pääset tutustumaan kumppaneidemme tuotteisiin, saat maistiaisia uutuuksista ja voit hyödyntää upeita tarjouksia ja ostaa viimehetken juoksutarvikkeet Intersport-urheilukaupasta. Huom! Kisatoimistoon (numeron ja paidan haku) pääsevät tänä vuonna vain osallistujat, mutta expoon ovat kaikki tervetulleita.

Expo sijaitsee Olympiastadionin 2. kerroksessa. 

Esteetön kulku Olympiastadionilla
Olympiastadionilla on jonkin verran hissejä ja liuskoja, mutta tila voi olla ahdas vaunujen tai pyörätuolin kanssa kuljettavaksi. Expon sisäänkäynnissä on noin viisi porrasta (ei esteetön), mutta numeroita pääsee hakemaan esteettömästi  Olympiastadionin tornin ovista. HCRD aikuisten matkojen paitojen hakuun ei ole esteetöntä pääsyä.

Suosittelemme jättämään vaunut mahdollisuuksien mukaan kisatoimiston sisäänkäynnin eteen ulkopuolelle.

TAPAHTUMA-ALUE

Tapahtuma-aluekartta 2021
Klikkaamalla kuvaa näet kartan tarkemmin.

VALOKUVAUS

Järjestäjän ottamat kuvat
Tapahtumassa kuvataan järjestäjän toimesta. Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus tapahtuman aikana ottamilleen kuville sekä videokuvamateriaalille. Profiilissa annettu valokuvauslupa koskee ulkoistettua tapahtumakuvauspalvelua, hyväksymällä säännöt jokainen juoksija voi tulla kuvatuksi tapahtumassa.

Tapahtumakuvaus
Juoksun aikana järjestetään tapahtumakuvaus. Helsinki City Running Dayn virallinen valokuvauskumppani on Marathon Photos. 

Juoksijoilla on mahdollisuus käyttää kuvauspalvelua jos he ovat antaneet kuvausluvan osallistujaprofiilissa. Ilman tätä lupaa et voi katsella ja ostaa kuviasi juoksun jälkeen. 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

VARUSTESÄILYTYS, ARVOTAVARASÄILYTYS, WC:T

Varustesäilytys
Varustesäilytys sijaitsee Olympiastadionin Pohjoisella Stadionintorilla. Omat tavarat voi jättää omalla vastuulla juoksun ajaksi vartioituun varustesäilytykseen. Varustesäilytys on avoinna juoksumatkoittain seuraavasti:

Helsinki City Marathon klo 8.30-18.30

Salvequick Helsinki City 5: klo 8.30-11.30

Helsinki City Run: 13-18.30

Helsinki City Doublen juoksijoiden varustesäilytys on sisällä Olympiastadionilla, kerroksessa -1. Kulku opastettu kisatoimiston aulan kautta.

Marathonviestin varustesäilytyksestä löydät tietoa tapahtumakohtaisesta infosta. Suosittelemme pakkaamaan varustekassiin ylimääräisiä kasvomaskeja, jotta voit käyttää Pohjoisen stadionintorin palveluita turvallisesti juoksusi jälkeen. 

Säilytykseen voi jättää tavaraa ainoastaan sille varatussa tapahtuman virallisessa varustesäilytyspussissa, jonka jokainen saa kisatoimistosta oman juoksunumeron noudon yhteydessä. Omien varusteiden tulee mahtua kokonaan suljettuun pussiin, jonka koko on 54 x 60cm. Juoksijan tulee itse liimata varustepussiin oma juoksunumerotarransa sille varattuun kohtaan ennen varusteiden luovuttamista. Numerotarra löytyy juoksunumeron kanssa samasta kirjekuoresta. Varustesäilytyspussi luovutetaan takaisin ainoastaan kyseistä juoksunumeroa esittävälle.

HUOM! Järjestäjät eivät vastaa varustesäilytykseen jätetyistä arvotavaroista, joille on järjestetty oma maksullinen arvotavarasäilytys (kts. arvotavarasäilytys).

Arvotavarasäilytys
Arvoesineet, jotka mahtuvat kirjekuoreen (rahapussi, kello, kännykkä ym.) voi jättää Pohjoisella stadionintorilla sijaitsevaan arvotavarasäilytykseen 5 euron maksua vastaan. Arvotavarasäilytys on auki tapahtumapäivänä klo 8.30 – 18.30.

Varaathan käynnille riittävästi aikaa. Huom! Vain korttimaksu!

WC:T ja käsienpesumahdollisuudet
Olympiastadioninilla on runsaasti wc-tiloja, joissa käsienpesumahdollisuus. Lisäksi Expossa ja kisatoimistossa on useita käsiendesinfiointipisteitä. Väliaikaisia WC-rakenteita on lähtöalueella ja reitin varrella huoltopisteiden yhteydessä, näet huoltopisteet reittikartasta. Huomioithan, että suuri osallistujamäärä voi johtaa jonoihin. Huomioithan jonottaessa aina turvavälit ja muut osallistujat. 

PALAUTUMISALUE, PESEYTYMINEN JA VAATTEIDEN VAIHTO

Palautumisalue
Suomen Urheiluhierojaopisto hieroo juoksijoita juoksun jälkeen veloituksetta palautumisalueella. Palautumisalueen löydät maalialueelta poistuessasi (oikealla puolella Stadionin kaaren alla). Palautumisalueella on myös kumppanimme Neurosonic.

Kotimainen Neurosonic tarjoaa ilmaisia 10-12 minuutin palauttavia hetkiä HCRD:n palautumisalueella. Tule kokeilemaan Neurosonicin teknologiaa juoksun jälkeen ja nopeuta palautumistasi kovasta suorituksesta! Neurosonicin teknologian avulla autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu, jolloin palautuminen tehostuu, sekä lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

Peseytyminen ja vaatteiden vaihto
Uimastadionilla on  (la 14.5. klo 7-19) mahdollisuus vaatteiden vaihtoon sekä hyvin rajallinen määrä suihkuja. Uima-altaat eivät ole auki. Mikäli mahdollista, peseydythän vasta kotona. Pitkämatkalaiset voivat peseytyä halutessaan myös joko Töölön Kisahallilla (kertamaksu 3,50 euroa, auki klo 21 asti) tai Töölön Urheiluhallin uimahallissa (kertamaksu 5,50 euroa, auki klo 20:30 asti). 

PYSÄKÖINTI JA JULKINEN LIIKENNE

Pysäköinti 

Suosittelemme tulemaan paikalle kävellen tai pyörällä, mikäli mahdollista.
Tapahtuma-alueella ei ole erikseen juoksijoille varattua pysäköintitilaa. Jäähallin parkkipaikalla on noin 400 maksullista paikkaa, lisäksi Mäntymäenkentän maksulliset paikat ovat myös juoksijoiden käytössä (kulku Kisahallin päädystä). 

Julkinen liikenne

Olympiastadionin keskeinen sijainti on helposti saavutettavissa julkisella liikenteellä (raitiovaunu, paikallisbussit). Suosittelemme saapumista aluuelle julkisella liikenteellä, kävellen tai pyörällä. Katso ajankohtainen aikataulu ja reitit Helsingin Seudun julkiseen liikenteeseen täältä: https://reittiopas.hsl.fi/etusivu

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Osallistujainfo

OPISKELIJASARJA

OLL:n opiskelijasarjaan ilmoittautuneet hakevat kilpailunumeronsa ja muun materiaalin 13.-14.5. kisatoimistossa sijaitsevasta opiskelijasarjan pisteestä.

Numeroa noudettaessa tulee esittää opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus.

Opiskelijasarjan pisteellä voi myös opiskelijakorttia näyttämällä siirtää osallistumisensa opiskelijasarjaan, jos on aiemmin ilmoittautunut yleiseen sarjaan. Mahdollista ylimääräistä ilmoittautumismaksua ei kuitenkaan palauteta enää tässä vaiheessa.

Huomioithan, että opiskelijoiden erityisosallistumismaksu koskee vain OLL:n jäsenjärjestöjen opiskelijoita. Jos et ole varma oman ylioppilas- tai AMK-opiskelijakuntasi kuulumisesta OLL:n, voit tarkistaa asian osoitteesta http://www.opiskelijaliikunta.fi tai liikuntasihteeriltä.Mahdollisesti puuttuva osa maksusta voidaan periä kisatoimistossa ennen kilpailunumeron antamista.

Lisätietoa ja ohjeet opiskelija-sarjaan ilmoittautumisesta OLL:n sivulta TÄSTÄ.

OSALLISTUJALISTA

Katso Helsinki City Running Day 2022 osallistujalista täältä.

OSALLISTUJAVAKUUTUS

Osallistujavakuutus on Pohjola Vakuutuksen kilpailulisenssivakuutus, joka kattaa osanottajille Helsinki City Running Dayn aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (hoitoturva 3 500 €, invaliditeettiturva 10 000 €, kuolinturva 5 000 €). Vakuutus on ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 2 €)  ja se on voimassa 2.10.2021. Vakuutuksen voi ostaa vain Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piirin kuuluvat henkilöt. Helsinki City Marathonviestin osallistujilla vakuutus sisältyy automaattisesti osallistumismaksuun.

Vakuutusnumero on 16-693-457-1. Korvausta voit hakea osoitteessa vahinkoapu.op.fi. Lisätietoja saa puhelimitse numerosta 0100 5225 (Pohjolan Terveysmestari-palvelu).

Huom. Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista, kunnes korvausasia on käsitelty OP Vakuutuksessa. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoon, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää jatkokäsittelyä varten.

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi.

SIIRTOTURVA, MATKAN VAIHTO, OSALLISTUMISEN SIIRTÄMINEN

Osallistumisen siirtäminen seuraavaan vuoteen

Ilmoittautumisen yhteydessä ostetulla Siirtoturvalla voit siirtää osallistumisen seuraavalle vuodelle Siirtoturvalla ja lääkärintodistuksella. Mikäli haluat käyttää Siirtoturvaa, lähetäthän viestin ja lääkärintodistuksen osoitteeseen maraton@sul.fi. Huomaathan, että siirtoturvaa ei voi ostaa jälkikäteen.

Huom! Siirron voi tehdä vain itselle ja vain seuraavan vuoden tapahtumaan. Siirrettyä osallistumista ei voi siirtää seuraavana vuonna uudestaan. 

Mikäli et ole ostanut Siirtoturvaa ja et pääse osallistumaan tapahtumaan, sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa siitä organisaatiolle. Juoksijan osanottomaksua ei palauteta missään tapauksessa.

JUOKSUMATKAN VAIHTO

Mikäli olet jo ilmoittautunut HCRD 2022 -tapahtumaan, mutta haluat vaihtaa toiseen matkaan, se onnistuu.

Vaihtaessasi pidemmälle matkalle, laita siitä sähköposti os. maraton@sul.fi. 
Vaihtaessasi pidemmälle matkalle maksat vain erotuksen maksamasi summan ja pidemmän matkan (esim. HCM:n) sen hetkisen hintaportaan välillä. Maksun voit suorittaa liikuntaedulla tai verkkopankissa. Muistathan päivittää osallistujaprofiilissasi uuden tavoiteaikasi.

Mikäli haluat vaihtaa lyhyemmälle matkalle esim. maratonilta puolimaratonille, voit kirjautua omaan osallistujaprofiiliisi ja tietojasi muokkaamalla vaihtaa matkan lyhyempään 28.4. mennessä. Tämän jälkeen matkan vaihto lyhyempään tapahtuu maraton@sul.fi kautta. Huomaathan, että emme palauta osallistumismaksun erotusta.

Osallistumisen siirtäminen toiselle juoksijalle

Ilmoittautumisesi peruminen ei ole mahdollista. Juoksunumero on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle juoksijalle ilman uudelleenrekisteröintiä. Voit siirtää osallistumisen toiselle juoksijalle 10 euron uudelleenrekisteröitymismaksua vastaan (uusi juoksija maksaa siirtomaksun). Siirto tapahtuu aina samalle matkalle (uusi osallistuja voi vaihtaa matkaa myöhemmin, lue lisää kohdasta ”juoksumatkan vaihto”.)

Ohje siirron tekemiseen:

Kirjaudu omaan osallistujaprofiiliisi ilmoittautumisvahvistuksessa lähetetyn suoran linkin kautta. Voit myös kirjautua saamillasi tunnuksilla hcrd.fi -sivun oikean yläkulman ”kirjaudu” -linkistä.

1. Omat ilmoittautumistietosi avautuvat. Valitse ”Siirrä osallistuminen toiselle henkilölle” -linkkiä.

2. Seuraavaksi sinun tulee vahvistaa siirto, jonka jälkeen järjestelmä luo alennuskoodin annettavaksi uudelle ilmoittautujalle. HUOM! Siirtoa ei tämän jälkeen voi perua ja profiiliisi ei voi enää kirjautua!

3. Vahvistuksen jälkeen näytölle tulee alennuskoodi. Kopioi se ja lähetä se henkilölle, jolle haluat osallistumisen siirtää. Koodin voi käyttää vain samalle matkalle ilmoittautumiseen.

4. Uuden juoksijan tulee ilmoittautua normaalisti uutena juoksijana tapahtuman nettisivuilla. Rekisteröitymisen lopuksi, maksusivulla, hän käyttää sinulta saatua koodia, jolloin ilmoittautumisen hinnaksi tulee 10 euroa. Maksu maksetaan normaalisti verkkopankissa.

Ohje osallistumisen siirtoon toiselle henkilölle

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Katsojat, tiesulut

KANNUSTUS, KATSOJAT, LIIIKENNETIEDOTE

Katsojat

Olympiastadionin katsomot avautuvat katsojille juoksupäivänä klo 9.30. Sisäänpääsy katsomoihin on maksuton. Sisäänkäynti katsomoihin (B1 ja B2) on Mäntymäentien puolelta, Stadionin portaiden alapuolelta, oikealta puolelta.

Voit myös kannustaa reitin varrella! Hyviä kannustuspaikkoja ovat mm. Pikku-Huopalahden puisto ja ranta, Ruoholahden kanavaranta, Kaivopuisto, keskustan halkova Baana, Karamzininranta ja Töölönlahden ranta sekä tietenkin lähtö- ja maalialue Olympiastadionin lähellä.

Liikennetiedote

Helsinki City Running Day vaikuttaa liikenteeseen 14.5.2022. Katso päivitetty liikennetiedote: HCRD2021_Liikennetiedote

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Reitit ja matkakohtaiset infot