Yleinen info

AIKATAULU 2021

 

Aikataulu Helsinki City Running Day 2021

Perjantai 14.5.2021

klo 8-20  Garmin Helsinki City MarathonHelsinki City Run puolimaraton, Helsinki City Marathonviesti, Salvequick Helsinki City 5, Helsinki City Double ja Minimarathon kisatoimisto sekä HCRD-Expo avoinna Helsingin Olympiastadionilla (Paavo Nurmen tie 1). Varaathan asiointiin runsaasti aikaa ja varaudu jonottamaan ulkona, sillä henkilömäärää saatetaan rajoittaa expon sisäänkäynnissä. 

Kisatoimistosta (Olympiastadion) haetaan kaikkien Helsinki City Running Day:n juoksutapahtumien kilpailunumero ja tapahtumapaita sekä siellä voi tutustua HCRD Expoon, jossa on tarjolla kumppaneiden tuotteita ja palveluita sekä Intersport- juoksukauppa. Ruuhkaisin aika perjantaina on klo 15.30-18.30. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kisatoimistossa asioidessa.

Lauantai 15.5.2021

klo 8.00 Minimarathon Kisatoimisto ja puuhakenttä aukeaa Eläintarhan urheilukentällä, Huomaa eri sijainti kuin perjantaina!

klo 8.00 Garmin Helsinki City Marathon, Helsinki City Run, Helsinki City Marathonviesti, Salvequick Helsinki City 5, Helsinki City Double kisatoimisto ja expo-alue aukeavat Helsingin Olympiastadionilla. Ruuhkaisin aika lauantaina on klo 9.30-13. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kisatoimistossa asioidessa.

klo 9.00  Varustesäilytysalue, vaatteiden vaihtopaikka ja arvotavarasäilytys aukeavat Helsingin Olympiastadionin Pohjoisella Stadionintorilla. Säilytys on auki tapahtumapäivänä kello 9.00–21.15 ja säilytykseen voi jättää omalla vastuulla tavaraa vain sitä varten jaetussa virallisessa varustesäilytyspussissa.

klo 9:00  Helsingin Olympiastadionin katsomot  (B1 ja B2) aukeavat katsojille. 

klo 9.30  Minimarathon numeroiden haku päättyy Eläintarhan urheilukentällä

klo 9.30  Minimarathonin lähdöt alkavat Eläintarhan urheilukentällä. Huom! Vuonna 2021 nuoremmat lapset lähtevät ensin.

klo 10.00 Helsinki City Run juoksunumeroiden jako päättyy

klo 10.45 Helsinki City Runin ensimmäisen lähtöryhmän juoksijat ja Doublen juoksijat ryhmittäytyneenä lähtökarsinoihin Olympiastadioninaukiolla.

klo 11.00-11.40 Helsinki City Run lähdöt (viisi lähtöä 10 minuutin välein, joista jokainen lähtö jaetaan vielä kolmeen lähtöryhmään. Osallistujille tiedotetaan oma lähtöaika ja lähtöryhmä lähempänä tapahtumaa). Suosittelemme kasvomaskin käyttöä lähdössä.

klo 12.30  Garmin Helsinki City Marathonin omien juomien tuonti kisatoimistoon päättyy

klo 13.30  Garmin Helsinki City Marathon ja Marathonviesti numeroiden haku päättyy

klo 14.00 Salvequick Helsinki City 5 numeroiden haku päättyy

klo 14.15 Garmin ​Helsinki City Marathonin  ja Marathonviestin ensimmäisen osuuden juoksijat ryhmittyneenä lähtöalueella Olympiastadionin aukiolla. Juoksijat ryhmittäytyvät lähtökarsionihin (sininen, valkoinen, keltainen) 10 minuuttia ennen lähtöä.

klo 14.30 ja 14.40 Garmin Helsinki City Marathon ja Marathonviesti lähtö Mäntymäentieltä, Paavo Nurmen patsaan läheisyydestä (2 lähtöä, joista kumpikin lähtö jaetaan vielä kolmeen lähtöryhmään. Osallistujille tiedotetaan oma lähtöaika ja lähtöryhmä lähempänä tapahtumaa) Juoksijat jaetaan ryhmiin ennakkoon annettujen tavoiteaikojen perusteella.  Suosittelemme kasvomaskin käyttöä lähdössä.

klo 14.45 Salvequick Helsinki City 5 juoksijat ryhmittäytyneenä Hammarskiöldintielle. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä lähdössä. 

klo 15.00 Salvequick Helsinki City 5 eliittijuoksijoiden lähtö

klo 15.10 Salvequick Helsinki City 5 päälähtö

klo 15.00 Expo ja Intersport juoksukauppa sulkeutuu. Kisainfo on vielä avoinna.

klo 20.30 Maali suljetaan

klo 20.45  Arvotavara- ja varustesäilytys sulkeutuvat

klo 21.00 Helsingin Olympiastadionin kisainfo sulkeutuu

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

COVID-19 ERITYISJÄRJESTELYT

Helsinki City Running Day järjestetään 15.5.2021 turvallisuutta lisäävin erityisjärjestelyin. Järjestelyorganisaatio on tehnyt kattavan suunnitelman siitä, miten viranomaisohjeiden puitteissa voidaan tarjota osallistujille turvallinen juoksu. Tutustuthan erityisjärjestelyihin liittyvään suunnitelmaan TÄÄLLÄ, ja seuraathan tiedotustamme sosiaalisen median kanavissamme.

Pyydämme kaikkia juoksijoita perehtymään ohjeisiin tarkasti, sillä tällä kertaa on erityisen tärkeää, että tapahtumaan tullaan vain täysin terveenä ja noudatetaan ohjeistuksia. Yhdessä varmistamme tapahtuman turvallisen läpiviennin.

EXPO - HELSINKI CITY RUNNING DAY EXPO

Tervetuloa fiilistelemään Helsinki City Running Day expotunnelmaa myös ilman osallistumista juoksuun! Expossa pääset tutustumaan kumppaneidemme tuotteisiin, saat maistiaisia uutuuksista ja voit hyödyntää upeita tarjouksia ja ostaa viimehetken juoksutarvikkeet Intersport-urheilukaupasta. Huom! Kisatoimistoon (numeron ja paidan haku) pääsevät tänä vuonna vain osallistujat, mutta expoon ovat kaikki tervetulleita.

HCRD-Expo järjestetään perjantaina ja lauantaina 14.-15.5.2021. erityisjärjestelyin. Henkilömäärää porrastetaan expon sisääntulossa vallitsevien ohjeistusten mukaisesti, joten varauduthan tarvittaessa odottamaan vuoroasi ulkona ja varaathan expo-käyntiisi runsaasti aikaa. 

Expo sijaitsee vasta remontoidulla Olympiastadionilla. Haethan numerosi ja tapahtumapaitasi hyvissä ajoin ennen juoksua. Ruuhkaisimmat ajat ovat perjantai 14.5. klo 15.30-18.30 ja lauantai 15.5. klo 9.30-13, suosittelemme noutamaan numeron ja tapahtumapaidan mahdollisuuksien mukaan ruuhka-aikojen ulkopuolella. 

Expo ja kisatoimisto ovat Helsingin Olympiastadionilla. Sisäänkäynti Kisatoimistoon on Stadionin tornista n. 50m eteenpäin.

AUKIOLOAJAT

Perjantaina 14.5. klo 8.00-20.00
Lauantaina 15.5. klo 8.00-15.00

Olympiastadionin expon ja kisatoimiston kartta päivitetään sivuille lähempänä tapahtumaa.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

KANNUSTUS, KATSOJAT, LIIIKENNETIEDOTE

Katsojat

Olympiastadionin katsomot avautuvat katsojille juoksupäivänä klo 9.00. Sisäänpääsy katsomoihin on maksuton. Sisäänkäynti katsomoihin (B1 ja B2) on Mäntymäentien puolelta, Stadionin portaiden alapuolelta, oikealta puolelta.

Voit myös kannustaa reitin varrella! Hyviä kannustuspaikkoja ovat mm. Pikku-Huopalahden puisto ja ranta, Ruoholahden kanavaranta, Kaivopuisto, keskustan halkova Baana, Karamzininranta ja Töölönlahden ranta sekä tietenkin lähtö- ja maalialue Olympiastadionin lähellä, Urheilukadulla ja Mäntymäenkentällä.

Liikennetiedote

Helsinki City Running Day vaikuttaa liikenteeseen 15.5.2021. Katso päivitetty liikennetiedote tästä (PÄIVITETÄÄN MYÖHEMMIN)

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

KISATOIMISTO JA NUMEROIDEN HAKU, ESTTEETÖN KULKU, AJANOTTO

Kisatoimisto sijaitsee tapahtuman ajan 14.-15.5..2021 Helsingissä, Olympiastadionilla HCRD-Expossa (Paavo Nurmen tie 1. ) Sisäänkäynti Stadionin tornin juurelta n. 50 metriä eteenpäin. Expossa noudatetaan vuonna 2021 erityisjärjestelyitä, luethan niistä lisää alta.

Suosittelemme kasvomaskin käyttöä kisatoimistossa asioidessa.

Henkilömäärää porrastetaan ja mahdollisesti rajataan expon sisääntulossa vallitsevien ohjeistusten mukaisesti, joten varauduthan tarvittaessa odottamaan vuoroasi ulkona ja varaathan expo-käyntiisi runsaasti aikaa. Erityisjärjestelyiden vuoksi kisatoimistoon on pääsy vain tapahtumaan osallistuvilla juoksijoilla. 2. kerroksen expoon voivat osallistua myös muut perheenjäsenet tai ystävät. 

Expo ja kisatoimisto ovat avoinna Helsingin Olympiastadionilla:

Perjantaina 14.5. klo 8.00-20.00
Lauantaina 15.5. klo 8.00-21.00 (Expo auki klo 15.00 saakka)

Ruuhkaisimmat ajat ovat perjantai 14.5. klo 15.30-18.30 ja lauantai 15.5. klo 9.30-12, suosittelemme noutamaan numeron ja tapahtumapaidan mahdollisuuksien mukaan ruuhka-aikojen ulkopuolella. 

Jokainen juoksija hakee kisatoimistosta juoksunumeron ja osallistumispaketin viimeistään 1,5 tuntia ennen oman juoksun alkua. T-paidan saa Olympiastadionilta kilpailunumerokuorta vastaan. Ota hyvissä ajoin esiin viesti, jossa on kerrottu kilpailunumerosi, jotta osaat mennä sujuvasti oikeaan jonoon. Palvelutiskit on jaoteltu kilpailumatkoittain ja kilpailunumeroittain. Jonottaessa on noudatettava turvavälejä. Erityisjärjestelyiden vuoksi T-paitaa ei voi sovittaa eikä vaihtaa. T-paitaa ei voi myöskään hakea jälkikäteen.

Juoksijoille tulee tieto omasta juoksunumerosta ja lähtöryhmästä sähköpostitse tapahtumaa edeltävällä viikolla (ns. lähtölupa).  Nimi- ja numerotieto riittävät numeron noutoon. Mikäli et itse pääse kisatoimistoon ennen juoksun alkua, kuoren voi hakea juoksunumerolla myös toinen henkilö.

Juoksunumero

Juoksunumero on henkilökohtainen eikä sitä voi turvallisuussyistä luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Juoksunumeron takapuolelle on täytettävä lääkintähenkilöstöä varten henkilötiedot sekä ICE puhelinnumero (ICE = In Case of Emergency). Juoksunumero tulee kiinnittää näkyvästi etupuolelle siten, että numero on helposti luettavissa. Ilman numeroa juoksevat poistetaan reitiltä, eikä ilman sitä pääse stadionin maalialueelle.

Numerolapusta tulee irrottaa sen reunassa oleva valkoinen henkilötieto-osa ennen juoksua. Juoksun jälkeen, jos olet käyttänyt varustesäilytystä, voit ojentaa pienen irrotettavan juoksunumerosi numerolapun keskiosasta varustesäilytykseen nopeuttamaan oman varustepussisi noutoa.

Numerolappu noudetaan Olympiastadionilta sen aukioloaikoina. Nouto onnistuu, kun kerrot nimesi ja numerosi. Voit noutaa sen myös sähköpostiisi tulleella ”lähtöluvalla”, joka tulee muutama päivä ennen starttia sähköpostiisi.

Numerolappuun tulee juoksunumeron lisäksi juoksijan etunimi, mikäli juoksija on ilmoittautunut virallisen ilmoittautumisajan puitteissa. 

Esteetön kulku Olympiastadionilla

Olympiastadionilla on jonkin verran hissejä ja liuskoja, mutta tila voi olla ahdas vaunujen tai pyörätuolin kanssa kuljettavaksi. Expon sisäänkäynnissä on noin viisi porrasta (ei esteetön), mutta numeroita pääsee hakemaan esteettömästi  Olympiastadionin tornin ovista. HCRD aikuisten matkojen paitojen hakuun ei ole esteetöntä pääsyä.

Suosittelemme jättämään vaunut mahdollisuuksien mukaan kisatoimiston sisäänkäynnin eteen ulkopuolelle.

Ajanotto

Ajanotto tehdään juoksunumeroon kiinnitetyllä ajanottosirulla ns. bib tagillä. Siru ja juoksunumero ovat kertakäyttöisiä, joten niitä ei tarvitse palauttaa. Ajanottojärjestelmän tuottaa Ultimate Sport Service.

Juoksijan lähtöaika rekisteröidään sirun avulla, kun hän ylittää lähtöviivalla olevat ajanottoanturit. Näin juoksija saa myös ”nettoajan”, joka kertoo ajan, jonka juoksija on todellisuudessa käyttänyt juoksuun lähtöviivalta maaliviivalle. Vältä käynnistämästä kelloa juuri lähtö/maalimaton päällä, jotta käsi ei peitä ajanottosirua ja häiritse ajanottoa.

Nettoaika on kuitenkin epävirallinen aika. Virallinen ”bruttoaika” mitataan lähtölaukauksesta maaliviivan ylitykseen. 

Juoksijan tulee juosta kaikissa kontrollikohdissa ajanottolaitteiden kohdalta. Osallistujien on noudatettava järjestäjän antamia ohjeita ajanottojärjestelmän oikeanlaisesta käytöstä. Ohjeita noudattamatta jättäneille ei taata aikaa.

Numerolapusta tulee irrottaa sen reunassa oleva valkoinen henkilötieto-osa ennen juoksua. Juoksun jälkeen, jos olet käyttänyt varustesäilytystä, voit ojentaa pienen irrotettavan juoksunumerosi numerolapun keskiosasta varustesäilytykseen nopeuttamaan oman varustepussisi noutoa.

Järjestäjällä on oikeus määrittää vuosittain tapahtumassa käytettävä ajanottoteknologia ja –menetelmä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

HOTELLI

Helsinki City Running Dayn virallisena kisahotellina toimii VALO Hotel Helsinki, joka tarjoaa majoitusvuorokauden tapahtuman osallistujille Smart-huoneessa hintaan 95 € ja Comfort-huoneessa 115 € per yö (1–2 hlöä). Tapahtumapäivinä aamupalatarjonnassa on huomioitu sen soveltuvuus juoksun osallistujille. Hintaan sisältyy aamiainen ja wellness-osaston käyttö.

Hotelliyöt on varattavissa aikavälille 12.5. – 16.5.2021. Voit varata etuhintaisen hotelliyön koodilla PROHCR20 osoitteessa: https://booking.valohotel.fi/. Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä/päivä.

VALOn asiakaskokemus ja myyntitiimi palvelee arkisin klo 09.00 – 16.00 sähköpostitse reservations.helsinki@valohotel.fi ja puhelimitse +358 10 340 4000

HUOLTOPISTEET, ENSIAPU, KESKEYTTÄMINEN JA KILPAILUN KESTO

Huoltopisteet

Reitin huoltopisteillä tarjotaan vettä ja urheilujuomaa No Limits Sports Drink Lemon. 

Lisäksi maalissa runsas huoltotarjonta. Erityisruokavalioita ei valitettavasti voida huomioida.

Ensiapu

Maalissa sekä jokaisella huoltopisteellä on yhteys ensiapuun sekä keskeyttäneiden kuljetukseen. Lisäksi reitillä kiertää ensiapuhenkilöstöä polkupyörällä/skootterilla, heidän kauttaan saat myös yhteyden lääkintähuoltoon.

Keskeyttäminen
Mikäli joudut keskeyttämään, on kuljetus järjestetty huoltopisteiltä maaliin. Kerro huoltopisteellä keskeytyksestäsi, jotta he ottavat yhteyden järjestäjien kuljetusautoon. Myös polkupyörällä liikkuva valvoja saa yhteyden kuljetusautoon.

Kilpailujen kesto
Maksimiaika lasketaan viimeisen juoksijan lähtöviivan ylityksestä. Maksimiajat tapahtumittain ovat:

Helsinki City Run: 3h
Garmin Helsinki City Marathon: 6h
Helsinki City Marathonviesti: 6h
Salvequick Helsinki City 5: 1h

Juoksijan tulee ylittää maaliviiva maksimiajassa, jotta hän saa hyväksyttävän tuloksen. Tätä aikataulua noudatetaan kilpailun kaikessa toiminnassa, mm. huolto-organisaatio puretaan edellä mainitun aikataulun mukaisesti.

Osanottaja katsotaan keskeyttäneeksi, jos hän ei ole saapunut maaliin määräajassa tai hän ei saavu huoltopisteelle kilpailun maksimiajan edellyttämässä määräajassa. Juoksija, joka jää määräajasta valvonta-auton taakse, jatkaa juoksua omalla vastuulla.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

WC:T, VARUSTESÄILYTYS, ARVOTAVARASÄILYTYS, PESEYTYMINEN, PYSÄKÖINTI

Varustesäilytys
Varustesäilytys sijaitsee Olympiastadionin Pohjoisella Stadionintorilla. Omat tavarat voi jättää omalla vastuulla juoksun ajaksi vartioituun varustesäilytykseen. Varustesäilytys on avoinna klo 9.00-21.15. Marathonviestin varustesäilytyksestä löydät tietoa tapahtumakohtaisesta infosta.

Säilytykseen voi jättää tavaraa ainoastaan sille varatussa tapahtuman virallisessa varustesäilytyspussissa, jonka jokainen saa kisatoimistosta oman juoksunumeron noudon yhteydessä. Omien varusteiden tulee mahtua kokonaan suljettuun pussiin, jonka koko on 54 x 60cm. Juoksijan tulee itse liimata varustepussiin oma juoksunumerotarransa sille varattuun kohtaan ennen varusteiden luovuttamista. Numerotarra löytyy juoksunumeron kanssa samasta kirjekuoresta. Varustesäilytyspussi luovutetaan takaisin ainoastaan kyseistä juoksunumeroa esittävälle.

HUOM! Järjestäjät eivät vastaa varustesäilytykseen jätetyistä arvotavaroista, joille on järjestetty oma maksullinen arvotavarasäilytys (kts. arvotavarasäilytys).

Arvotavarasäilytys
Arvoesineet, jotka mahtuvat kirjekuoreen (rahapussi, kello, kännykkä ym.) voi jättää Pohjoisella stadionintorilla sijaitsevaan arvotavarasäilytykseen 5 euron maksua vastaan. Arvotavarasäilytys on auki tapahtumapäivänä klo 9.00 – 21.15.

Varaathan käynnille riittävästi aikaa. Vuonna 2021 arvotavarasäilytyksessä suositellaan käytettävän maksuvälineenä korttimaksua. 

WC:T ja käsienpesumahdollisuudet

Olympiastadioninilla on runsaasti wc-tiloja, joissa käsienpesumahdollisuus. Lisäksi Expossa ja kisatoimistossa on useita käsiendesinfiointipisteitä. Väliaikaisia WC-rakenteita on lähtöalueella ja reitin varrella huoltopisteiden yhteydessä, näet huoltopisteet reittikartasta. Huomioithan, että suuri osallistujamäärä voi johtaa jonoihin. Huomioithan jonottaessa aina turvavälit ja muut osallistujat. 

Peseytyminen ja vaatteiden vaihto
Uimastadionilla on mahdollisuus vaatteiden vaihtoon sekä hyvin rajallinen määrä suihkuja. Uima-altaat eivät ole auki. Mikäli mahdollista, peseydythän vasta kotona. Pitkämatkalaiset voivat peseytyä halutessaan myös joko Töölön Kisahallilla (kertamaksu 3,50 euroa, auki klo 16 asti) tai Töölön Urheiluhallin uimahallissa (kertamaksu 5,50 euroa, auki klo 21 asti). 

Pysäköinti
EuroPark tarjoaa HCRD 2021 juoksijoille QR-koodilla 30 % alennuksen pysäköinnistä EuroParkin P-CityForum, P-Eliel ja P-Kamppi -pysäköintihalleissa. Alennus on voimassa 13.5.2021 klo 17.00 – 16.5.2021 klo 18.00.

Toimi näin pysäköintihallissa:

  1. Ota pysäköintilippu sisäänajopuomilta.
  2. Lähtiessäsi syötä ensin pysäköintilippu maksuautomaattiin.
  3. Sen jälkeen aseta oheinen QR-koodi maksuautomaatin QR-koodilukijaan ja pidä hetki paikallaan.
  4. Maksa pysäköinti joko käteisellä tai maksukortilla.
  5. Ota pysäköintilippu mukaasi.

Katso ajo-ohjeet europark.fi

Suosittelemme tulemaan paikalle kävellen tai pyörällä, mikäli mahdollista.
Tapahtuma-alueella ei ole erikseen juoksijoille varattua pysäköintitilaa. Jäähallin parkkipaikalla on noin 400 maksullista paikkaa, lisäksi Mäntymäenkentän maksulliset paikat ovat tänä vuonna myös juoksijoiden käytössä. 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

OPISKELIJASARJA

OLL:n opiskelijasarjaan ilmoittautuneet hakevat kilpailunumeronsa ja muun materiaalin 14.-15.5. kisatoimistossa sijaitsevasta opiskelijasarjan pisteestä.

Numeroa noudettaessa tulee esittää opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus.

Opiskelijasarjan pisteellä voi myös opiskelijakorttia näyttämällä siirtää osallistumisensa opiskelijasarjaan, jos on aiemmin ilmoittautunut yleiseen sarjaan. Mahdollista ylimääräistä ilmoittautumismaksua ei kuitenkaan palauteta enää tässä vaiheessa.

Huomioithan, että opiskelijoiden erityisosallistumismaksu koskee vain OLL:n jäsenjärjestöjen opiskelijoita. Jos et ole varma oman ylioppilas- tai AMK-opiskelijakuntasi kuulumisesta OLL:n, voit tarkistaa asian osoitteesta http://www.opiskelijaliikunta.fi tai liikuntasihteeriltä.Mahdollisesti puuttuva osa maksusta voidaan periä kisatoimistossa ennen kilpailunumeron antamista.

Lisätietoa ja ohjeet opiskelija-sarjaan ilmoittautumisesta OLL:n sivulta TÄSTÄ.

OSALLISTUJALISTA

Katso Helsinki City Running Day 2021 osallistujalista täältä.

OSALLISTUJAVAKUUTUS

Osallistujavakuutus on OP-vakuutuksen kilpailulisenssivakuutus, joka kattaa osanottajille Helsinki City Running Dayn aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (hoitoturva 3 500 €, invaliditeettiturva 10 000 €, kuolinturva 5 000 €). Vakuutus on ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 2 €)  ja se on voimassa 15.5.2021. Vakuutuksen voi ostaa vain Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piirin kuuluvat henkilöt. Kaikilla ennen 9.1.2020 ilmoittautuneilla ja Helsinki City Marathonviestin osallistujilla vakuutus sisältyy automaattisesti osallistumismaksuun.

Vakuutusnumero on 16-693-457-1. Korvausta voit hakea osoitteessa vahinkoapu.op.fi. Lisätietoja saa puhelimitse numerosta 0100 5225 (Pohjolan Terveysmestari-palvelu).

Huom. Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista, kunnes korvausasia on käsitelty OP Vakuutuksessa. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoon, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää jatkokäsittelyä varten.

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi.

SIIRTOTURVA, MATKAN VAIHTO, PERUUTUS JA OSANOTON SIIRTÄMINEN

Miten siirrän osallistumisen seuraavaan vuoteen?

Juoksija voi siirtää oman osallistumisoikeuden itselleen seuraavan vuoden tapahtumaan, mikäli on maksanut ilmoittautumisen yhteydessä tai ostanut myöhemmin oman juoksuprofiilinsa kautta siirtoturvamaksun. 

Maksun jälkeen juoksija voi aktivoida siirron seuraavaan vuoteen omasta juoksuprofiilistaan (tunnukset on lähetetty osallistumisvahvistuksen yhteydessä). Siirtoturvamaksu on 29.4. asti 10 euroa ja sen jälkeen 12.5. asti 15 euroa. 12.5. siirtoturvamaksua ei voi enää ostaa, vaan siirtoturva pitää olla ostettuna.  13.-15.5. siirron voi tehdä lääkärintodistuksella

Huom! Siirron voi tehdä vain itselle ja vain seuraavan vuoden tapahtumaan. Siirrettyä osallistumista ei voi siirtää seuraavana vuonna uudestaan. Siirtoturva on poikkeuksellinen järjestely ja poistuu käytöstä 2022 -tapahtumasta.
Mikäli et pääse osallistumaan tapahtumaan, sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa siitä organisaatiolle. Juoksijan osanottomaksua ei palauteta missään tapauksessa.

Haluan vaihtaa matkasta toiseen, miten toimin?

Mikäli olet jo ilmoittautunut HCRD 2021 -tapahtumaan, mutta haluat vaihtaa toiseen matkaan, se onnistuu.

Vaihtaessasi pidemmälle matkalle, laita siitä sähköposti os. maraton@sul.fi. 
Vaihtaessasi pidemmälle matkalle maksat vain erotuksen maksamasi summan ja pidemmän matkan (esim. HCM:n) sen hetkisen hintaportaan välillä. Maksun voit suorittaa liikuntaedulla tai verkkopankissa. Muistathan päivittää juoksuprofiilissasi uuden tavoiteaikasi.

Mikäli haluat vaihtaa lyhyemmälle matkalle esim. maratonilta puolimaratonille, voit kirjautua omaan juoksuprofiiliisi ja tietojasi muokkaamalla vaihtaa matkan lyhyempään 26.4. mennessä. Tämän jälkeen matkan vaihto lyhyempään tapahtuu maraton@sul.fi kautta. Huomaathan, että emme palauta osallistumismaksun erotusta.

Osallistumisen siirtäminen toiselle juoksijalle

Siirto toiselle juoksijalle on tehtävä keskiviikko 12.5. mennessä. Juoksunumero on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle juoksijalle ilman uudelleenrekisteröintiä. Osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle juoksijalle saman vuoden tapahtumaan 10 € uudelleenrekisteröitymismaksulla.
Uudelleenrekisteröinti tapahtuu koodilla, jonka osallistumisoikeudestaan luopuva juoksija noutaa omasta henkilökohtaisesta juoksijaprofiilistaan. Hän välittää sen hänen tilalleen rekisteröityvälle juoksijalle, joka maksaa 10 € maksun. Tutustu alla olevan linkin oheisiin.

Ohje_ilmoittautumisen_siirto_toiselle_juoksijalle

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

REITIT, REITTIPROFIILIT JA TAPAHTUMA-ALUE 2021

Tapahtuma-aluekartta  2021

KATSO KAIKKI TAPAHTUMA-ALUE KARTAT TÄÄLTÄ.

Tapahtuma-alue karttqa

Garmin Helsinki City Marathon 2020 reitti

Garmin Helsinki City Marathon reittiprofiili 2020

**

Helsinki City Run 2020 puolimaraton reitti

HCR 2020 reittiprofiili

**

ECCO Helsinki City 5 reitti 2020

ECCO Helsinki City 5 2020 reittiprofiili

**

Helsinki City Maratonviesti 2020 reitti

HCMV 2020 reittiprofiili

**

Kaikkien tapahtumien reittikartat

HCRD yhteiskartta 2020
HCRD yhteiskartta 2021

OSALLISTUMISMAKSUT SISÄLTÄVÄT

(Huom! Ei Minimarathon)

*Osallistumisoikeus Suomen suosituimpaan juoksutapahtumaan
*Virkistäytymisasemat reitin varrella ja maalissa
*Mitali määräajassa maaliin juosseille
*Tulospalvelujärjestelmän kautta tulostettava diplomi
*Mahdollisuus ostaa osallistujavakuutus ilmoittautumisen yhteydessä
*Kansainvälisen tason ajanotto
*Varustesäilytys
*Mahdollisuus arvotavarasäilytykseen
*Kansainvälisen tason UltimateLIVE -tulospalvelu
*Keskeyttäneiden kuljetuspalvelu (TaksiHelsinki)
*Ensiapu reitillä ja maalissa
*Maalihuollon ja palautumisalueen maalissa
*Ilmaisia yhteistreenejä pääkaupunkiseudulla
*Helsinki City Running Day -lehti
*Palautumisalueen (hieronta) maalissa

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

SÄÄNNÖT

Helsinki City Running Day säännöt 2020

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

VALOKUVAUS

Järjestäjän ottamat kuvat
Tapahtumassa kuvataan järjestäjän toimesta. Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus tapahtuman aikana ottamilleen kuville sekä videokuvamateriaalille. Profiilissa annettu valokuvauslupa koskee ulkoistettua kuvauspalvelua, hyväksymällä säännöt jokainen juoksija voi tulla kuvatuksi tapahtumassa.

Vuonna 2020 Helsinki City Running Daylla ei ole kuvauspalvelua matkustusrajoitteiden takia. 

Löydät 2019 Marathon Photosin ottamat kuvat täältä. 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Juoksun aikana järjestetään tapahtumakuvaus. Helsinki City Running Dayn virallinen valokuvauskumppani on Pic2Go. Lisätietoa Pic2Go-kuvauspalvelusta päivitetään myöhemmin.

Juoksijoilla on mahdollisuus käyttää kuvauspalvelua vain, jos he ovat antaneet luvan tietojensa luovuttamiseen kuvauspalvelun käyttöön ilmoittautumisen yhteydessä tai juoksijan profiilissa. Ilman tätä lupaa et voi katsella ja ostaa kuviasi juoksun jälkeen, koska numerolapun yhdistäminen oikeaan juoksijaan ei tällöin enää onnistu.

YRITYS - JA RYHMÄILMOITTAUTUMINEN

Yritykset saavat ilmoittautumisen maksutavaksi laskun luomalla Yritys- ja ryhmäilmoittautumisen HCRD:lle.

Yrityksen yhteyshenkilö lisää ilmoittautumisen etusivulta joukkueen tiedot ilmoittautumisjärjestelmään ja saa itselleen joukkueenjohtajan tunnukset, joilla pääsee hallinnoimaan oman joukkueen ilmoittautumistietoja. Joukkueenjohtaja voi lisätä juoksijat omaan joukkueeseen tai juoksijat voivat itse tehdä omat ilmoittautumisensa kirjautumalla joukkueen tunnuksilla joukkueen jäseneksi.

Joukkueen kaikki osallistumismaksut lisätään samalle laskulle. Joukkueen johtaja pääsee tarkastamaan laskun tilanteen ja vastaa sen maksuun toimittamisesta haluamallaan hetkellä. Mikäli laskun maksun jälkeen joukkueeseen tulee uusia juoksijoita, näiden ilmoittautumiset kerääntyvät uudelle laskulle.

Juoksijat voivat täyttää ilmoittautumislomakkeen myös käyttämällä omia Facebook-tunnuksiaan, jolloin ilmoittautuminen yhdistyy omaan Facebook-tiliin. Facebookiin tulee näin ilmoitus siitä, kun ilmoittautuminen Helsinki City Running Dayn tapahtumiin on tehty sekä ilmoitus juoksun väliajoista sekä tuloksesta. Joukkueeseen voi lisätä juoksijoita kaikkiin Helsinki City Running Dayn matkoille (Garmin Helsinki City Marathon, Helsinki City Run puolimaraton, Helsinki City Marathonviesti, Salvequick Helsinki City 5, Helsinki City Double ja Minimarathon). Matka valitaan joukkueenjäsenten ilmoittautumisen yhteydessä.

Toimi siis näin:

1. Lisää joukkue HCRD-ilmoittautumisjärjestelmään kohdasta ”yritys- ja ryhmäilmoittautuminen” (alla linkki)
2. Saat sähköpostilla vahvistusviestin, jossa on sekä juoksijoiden, että joukkueenjohtajan tunnukset
3. Jaa tunnukset juoksijoille ilmoittautumista varten tai lisää heidät joukkueeseen itse kirjautumalla joukkueen hallintasivulle
4. Tarkastele joukkueen ilmoittautumis- ja laskutietoja hallintasivulla
5. Maksa / toimita maksuun joukkueen ilmoittautumisista syntynyt lasku kohdasta ”muodosta lasku” (tulosta se itse joukkueenjohtajan tunnuksilla kun viimeinen juoksija on lisätty)

HUOM! Tehtyjä ilmoittautumisia ei voi perua.

Lue täältä tapahtumakohtainen info