Huom! Uudelle päivämäärälle 3.10.2020 siirretyn tapahtuman tiedot päivitetään myöhemmin.

Yleinen info

AIKATAULU 15.-16.5.2020

2020 tiedot päivittyvät myöhemmin

Aikataulu Helsinki City Running Day 2020

Perjantai 15.5.2020

klo 9-20  Garmin Helsinki City MarathonHelsinki City Run puolimaraton, Helsinki City Marathonviesti, ECCO Helsinki City 5, Helsinki City Double ja Minimarathon kisatoimisto sekä HCRD-Expo avoinna Töölön Kisahallilla (Paavo Nurmen kuja 1).

Kisatoimistosta (A-halli) haetaan kaikkien Helsinki City Running Day:n juoksutapahtumien kilpailunumero ja siellä voi tutustua Juoksun- ja Hyvinvoinnin Expoon, jossa on tarjolla kumppaneiden tuotteita ja palveluita sekä Intersport- juoksukauppa. Tapahtumapaidat haetaan Kisahallin B-hallista.

Lauantai 16.5.2020

klo 8:00 Minimarathon Kisatoimisto aukeaa Eläintarhan urheilukentällä, Huomaa eri sijainti kuin perjantaina!

klo 8:00 Garmin Helsinki City Marathon, Helsinki City Run, Helsinki City Marathonviesti, ECCO Helsinki City 5, Helsinki City Double kisatoimisto ja expo-alue aukeavat Töölön Kisahallilla

klo 9.00  Varustesäilytysalue, pukutilat ja arvotavarasäilytys aukeavat Bolt Arenan (entinen Telia 5G Areena) viereisellä pallokentällä ”Bolliksella”. Säilytys on auki tapahtumapäivänä kello 9.00–21.15 ja säilytykseen voi jättää omalla vastuulla tavaraa vain sitä varten jaetussa virallisessa varustesäilytyspussissa.

klo 9:00  Bolt Arenan (entinen Telia 5G Areena) katsomot aukeavat katsojille

klo 9:30  Minimarathon numeroiden haku päättyy Eläintarhan urheilukentällä

klo 9:30  Minimarathonin lähdöt alkavat Eläintarhan urheilukentällä. Huom! Vuonna 2020 nuoremmat lapset lähtevät ensin.

klo 10.00 Helsinki City Run juoksunumeroiden jako päättyy

klo 10.45 Helsinki City Runin ensimmäisten lähtöryhmien juoksijat ryhmittäytyneenä lähtöalueella Mäntymäenkentällä.

klo 11.00-11.28 Helsinki City Run lähdöt (viisi lähtöryhmää)

klo 12:00 Bolt Arenan (entinen Telia 5G Areena) kisa-info aukeaa HCR-juoksijoille

klo 13:30  Helsinki City 5 numeroiden haku päättyy

klo 13:00  Garmin Helsinki City Marathonin omien juomien tuonti kisatoimistoon päättyy

klo 13:30  Garmin Helsinki City Marathon ja Marathonviesti numeroiden haku päättyy

klo 14:00  Kisahallin (A-halli) Expo ja Intersport juoksukauppa sulkeutuu. B-hallin Expo on vielä avoinna.

klo 14:30 Garmin ​Helsinki City Marathonin  ja Marathonviestin 1.osuuden juoksijat ryhmittyneenä lähtöalueella.

klo 14:45 ECCO Helsinki City 5 juoksijat valmiina Taivallahdessa, Merikannontiellä.

klo 14:45 Garmin Helsinki City Marathon ja Marathonviesti lähtö Mäntymäentieltä, Paavo Nurmen patsaan läheisyydestä.

klo 15:10 ECCO Helsinki City 5 lähtö Taivallahdesta, Merikannontieltä.

klo 21:00 Maali suljetaan

klo 21:15  Arvotavara- ja varustesäilytys sulkeutuvat

klo 21.30 Bolt Arenan (entinen Telia 5G Areena) kisa-info sulkeutuu

Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja tapahtumaan tullessanne, sillä tapahtuman osallistujille ja katsojille ei ole varattuja parkkipaikkoja tapahtuma-alueella.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

EKOKOMPASSI

Suomen Urheiluliiton juoksutapahtumat ovat mukana kolmivuotisessa Ekokompassi-ympäristöohjelmassa. Helsingin kaupunki myönsi tapahtumille Ekokompassi-tapahtuma sertifikaatin vuonna 2017.

Sertifikaatti on osoitus siitä, että tapahtumat ovat sitoutuneet hoitamaan ja kehittämään ympäristöasioitaan Ekokompassi-järjestelmän mukaisesti ja noudattamaan järjestelmän kriteerejä.

EXPO - HELSINKI CITY RUNNING DAY EXPO

2020 tiedot päivittyvät myöhemmin

Tervetuloa fiilistelemään Helsinki City Running Day messutunnelmaa myös ilman osallistumista juoksuun!

Kaikille avoimessa HCRD-Expossa voi perjantaina ja lauantaina 15.-16.5. maistella uutuuksia, hyödyntää upeita tarjouksia ja nauttia tunnelmasta. ​Juoksijat noutavat numerot ja paidat samalla messujen kisatoimistosta. Tule fiilistelemään meininkiä Suomen suurimpien juoksutapahtumien juoksumessuille!

Expo on laajempi kuin koskaan!
Expo löytyy Kisahallin A- ja B-hallista. A-hallista jokainen juoksija hakee oman numerolappunsa hyvissä ajoin ennen juoksua. Tarkista matkasi numerolapun viimeinen noutoaika! Lisäksi Expossa on kumppaneiden pisteitä, joilla esitellään tuoteuutuuksia, tehdään demoja ja myydään uutuustuotteita. Intersportin kisakaupassa on entistäkin laajempi tuotevalikoima. B-hallissa sijaitsee kisapaitojen jako, sekä tapahtuma – ja hyväntekeväisyysjärjestöjen esittelypisteitä.

Tervetuloa!

Expo ja kisatoimisto ovat avoinna Töölön Kisahallin A- ja B-halleissa seuraavasti:

Perjantaina 15.5. klo 9:00-20:00
Lauantaina 16.5. klo 8:00-14:00

A-hallin Intersport-kauppa on auki klo 14 saakka ja lisäksi Expon B-halli on auki klo 15:00 saakka, joten sateen sattuessa juoksijat voivat odotella siellä omaa lähtöryhmäänsä.

HUOM! Kisahallilla ei ole tavarasäilytystä, vaan se sijaitsee Bolt Arenan (entinen Telia 5G Areena) takana Bollis-kentällä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

JOUKKUEENJOHTAJAN EDUT

Joukkueen kerääminen kannattaa! Joukkueenjohtajalle (eli joukkuetta keräävälle ja/tai hallinnoivalle henkilölle) on tarjolla mahtavia etuja. Mitä isompi joukkue, sitä enemmän etuja! Vuonna 2020 samaan joukkueeseen voi kerätä juoksijoita kaikille eri Helsinki City Running Dayn matkoille (Garmin Helsinki City Marathon, Helsinki City Run, ECCO Helsinki City 5, Helsinki City Double, Helsinki City Marathonviesti ja Minimarathon).

Yritysjoukkueille tai ryhmille ei ole juoksutapahtumiin alennuksia, koska hinnat nousevat portaittain ja haluamme pitää pelin reiluna niille, jotka ovat liikkeellä aikaisemmin. Helsinki City Running Day joukkueenjohtajat saavat kuitenkin pientä bonusta vaivannäöstään, jos joukkueessa on yli 10 juoksijaa. Lisäksi suurimmat joukkueet hyötyvät isosti!

Edut kun joukkueessa:

10-30 juoksijaa – joukkueenjohtajalle ilmainen ateria pe tai la ennen juoksua

31-60 juoksijaa – joukkueenjohtajalle ilmainen ateria pe tai la ennen juoksua sekä laadukas Helsinki City Running Day paita

61-80 juoksijaa – joukkueenjohtajalle ilmainen ateria pe tai la ennen juoksua sekä tyylikäs college-huppari

81-99 juoksijaa – joukkueenjohtajalle ilmainen ateria pe tai la ennen juoksua sekä tyylikäs college-huppari. Koko joukkue saa ilmaisen juoksuluennon sekä yhteislenkin talvella 2020-2021

yli 100 juoksijaa – joukkueenjohtajalle ilmainen ateria pe tai la ennen juoksua sekä tyylikäs college-huppari ja urheilukello/aktiivisuusranneke. Koko joukkue saa ilmaisen juoksuluennon sekä yhteislenkin talvella 2020-2021

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

KANNUSTUS, KATSOJAT JA JATKOT

2020 tiedot päivittyvät myöhemmin

Bolt Arenan (entinen Telia 5G Areena) katsomot avautuvat katsojille juoksupäivänä klo 9:00. Sisäänpääsy katsomoihin on maksuton.

Kannustajia toivotaan reitille runsaasti. Hyviä kannustuspaikkoja ovat mm. Mannerheimintie, Pikku-Huopalahden puisto ja ranta, Tallbergin puistotie Lauttasaaressa, Ruoholahden kanavaranta, Kaivopuisto, Kauppatori/Esplanadien kääntöpiste, keskustan halkova Baana, Karamzininranta ja Töölönlahden ranta sekä tietenkin lähtö- ja maalialue Bolt Arena (entinen Telia 5G Areena), Urheilukadulla ja Mäntymäenkentällä. Kerro ystävillesi, että osallistut ja pyydä heitä mukaan kannustamaan!

Jatkot
HCRD 2020 virallinen jatkopaikka on Apollo Live Club (os. Mannerheimintie 16, Helsinki). Juoksijat pääsevät HCRD-mitalia näyttämällä 16.5.2020 ennen klo 24 ilmaiseksi sisään (ei sis. eteispalvelumaksua). Ikäraja jatkoille on K20.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

KESKEYTTÄMINEN JA KILPAILUJEN KESTOT

Keskeyttäminen
Mikäli joudut keskeyttämään, on kuljetus järjestetty huoltopisteiltä maaliin. Kerro huoltopisteellä keskeytyksestäsi, jotta he ottavat yhteyden järjestäjien kuljetusautoon. Myös polkupyörällä liikkuva valvoja saa yhteyden kuljetusautoon.

Kilpailujen kesto
Maksimiaika lasketaan viimeisen juoksijan lähtöviivan ylityksestä. Maksimiajat tapahtumittain ovat:

Helsinki City Run: 3h
Garmin Helsinki City Marathon: 6h
Helsinki City Marathonviesti: 6h
ECCO Helsinki City 5: 1h

Juoksijan tulee ylittää maaliviiva maksimiajassa, jotta hän saa hyväksyttävän tuloksen. Tätä aikataulua noudatetaan kilpailun kaikessa toiminnassa, mm. huolto-organisaatio puretaan edellä mainitun aikataulun mukaisesti.

Osanottaja katsotaan keskeyttäneeksi, jos hän ei ole saapunut maaliin määräajassa tai hän ei saavu huoltopisteelle kilpailun maksimiajan edellyttämässä määräajassa. Juoksija, joka jää määräajasta valvonta-auton taakse, jatkaa juoksua omalla vastuulla.

KISATOIMISTO JA NUMEROIDEN HAKU, AJANOTTO

2020 tiedot päivittyvät myöhemmin

Kisatoimisto sijaitsee tapahtuman ajan 15.-16.5.2020 Helsingissä, Töölön Kisahallilla HCRD-Expossa (Paavo Nurmen kuja 1. Sisäänkäynti Mäntymäen kentän puolelta).

Kisatoimiston aukioloajat:
perjantaina 15.5. klo 9-20.00
lauantaina 16.5. klo 8-14.00

Kisatoimiston info-piste siirtyy Töölön Kisahallita Bolt Arenalle (entinen Telia 5 G Areena) lauantaina 16.5.2020 kello 14.00.

Jokainen juoksija hakee kisatoimistosta juoksunumeron ja osallistumispaketin Kisahallin A-hallista viimeistään 1,5 tuntia ennen oman juoksun alkua. T-paidan saa Kisahallin B-hallista kilpailunumerokuorta vastaan. T-paitaa ei voi hakea jälkikäteen.

Juoksijoille tulee tieto omasta juoksunumerosta ja lähtöryhmästä sähköpostitse tapahtumaa edeltävällä viikolla (ns. lähtölupa).  Nimi- ja numerotieto riittävät numeron noutoon. Mikäli et itse pääse kisatoimistoon ennen juoksun alkua, kuoren voi hakea juoksunumerolla myös toinen henkilö.

Juoksunumero

Juoksunumero on henkilökohtainen eikä sitä voi turvallisuussyistä luovuttaa toisen henkilön käyttöön. Juoksunumeron takapuolelle on täytettävä lääkintähenkilöstöä varten henkilötiedot sekä ICE puhelinnumero (ICE = In Case of Emergency). Juoksunumero tulee kiinnittää näkyvästi etupuolelle siten, että numero on helposti luettavissa. Ilman numeroa juoksevat poistetaan reitiltä, eikä ilman sitä pääse stadionin maalialueelle.

Numerolapusta tulee irroittaa sen reunassa oleva valkoinen henkilötieto-osa ennen juoksua. Juoksun jälkeen, jos olet käyttänyt varustesäilytystä, voit ojentaa pienen irroitettavan juoksunumerosi numerolapun keskiosasta varustesäilytykseen nopeuttamaan oman varustepussisi noutoa.

Numerolappu noudetaan Kisahallista sen aukioloaikoina. Nouto onnistuu, kun kerrot nimesi ja numerosi. Voit noutaa sen myös ”lähtöluvalla”, joka tulee muutama päivä ennen starttia sähköpostiisi.

Numerolappuun tulee juoksunumeron lisäksi juoksijan etunimi. ”Hyvä Martti” ja ”Tsemppiä Liisa”, huudot kannustavat juoksijoita läpi reitin, kun matkan varrella oleva yleisö voi paremmin kannustaa juoksijoita. Etunimellä varustettu numerolappu on koettu erinomaisena tapana lisätä juoksun katsojien osallistumista.

Ajanotto

Ajanotto tehdään juoksunumeroon kiinnitetyllä ajanottosirulla ns. bib tagillä. Siru ja juoksunumero ovat kertakäyttöisiä, joten niitä ei tarvitse palauttaa. Ajanottojärjestelmän tuottaa Ultimate Sport Service.

Juoksijan lähtöaika rekisteröidään sirun avulla, kun hän ylittää lähtöviivalla olevat ajanottoanturit. Näin juoksija saa myös ”nettoajan”, joka kertoo ajan, jonka juoksija on todellisuudessa käyttänyt juoksuun lähtöviivalta maaliviivalle. Nettoaika on kuitenkin epävirallinen aika. Virallinen ”bruttoaika” mitataan lähtölaukauksesta maaliviivan ylitykseen.

Juoksijan tulee juosta kaikissa kontrollikohdissa ajanottolaitteiden kohdalta. Osallistujien on noudatettava järjestäjän antamia ohjeita ajanottojärjestelmän oikeanlaisesta käytöstä. Ohjeita noudattamatta jättäneille ei taata aikaa.

Numerolapusta tulee irroittaa sen reunassa oleva valkoinen henkilötieto-osa ennen juoksua. Juoksun jälkeen, jos olet käyttänyt varustesäilytystä, voit ojentaa pienen irroitettavan juoksunumerosi numerolapun keskiosasta varustesäilytykseen nopeuttamaan oman varustepussisi noutoa.

Järjestäjällä on oikeus määrittää vuosittain tapahtumassa käytettävä ajanottoteknologia ja –menetelmä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

HUOLTOPISTEET, LÄÄKINTÄ JA HIERONTA

VUODEN 2020 TARKEMMAT TIEDOT PÄIVITTYVÄT MYÖHEMMIN.

Huoltopisteet

Reitin huoltopisteillä tarjotaan vettä ja urheilujuomaa No Limits Sports Drink Lemon. 

Lisäksi maalissa runsas huoltotarjonta. Erityisruokavalioita ei valitettavasti voida huomioida.

Lääkintä

Maalissa sekä jokaisella huoltopisteellä on yhteys ensiapuun sekä keskeyttäneiden kuljetukseen. Lisäksi reitillä kiertää ensiapuhenkilöstöä polkupyörällä/skootterilla, heidän kauttaan saat myös yhteyden lääkintähuoltoon.

Hieronta

Juoksijoille on tarjolla kevyt, palauttava hieronta maaliintulon jälkeen. Wieru-hierojat hierovat juoksijoita klo 12:30 – 21:00 aikavälillä. Hieronta sijaitsee Bolt Arenan (entinen Telia 5G Areena) Itäsivun takana, Bollis 6 kentän vieressä.

 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

LENKKARIKERÄYS

Lenkkarit kiertoon trooppisille poluille!

Helsinki City Running Day ja Liikunnan Kehitysyhteistyö LiiKe keräävät käytettyjä lenkkareita Itajan yläkoulun tytöille Tansaniaan. Keräys järjestetään HCRD:n aikana 3.10.2020. Keräyksen kohteena on Itajan yläkoulu Singida Rural -maakunnassa Tansaniassa. Itajassa tytöt kävelevät jopa 9 kilometriä kouluun aamuin illoin. Kunnolliset lenkkarit jalassa on mukavampi taivaltaa koulumatkaa! LiiKe tukee Itajan yläkoulua mm. rakentamalla tyttöjen asuntolaa, järjestämällä liikuntapäiviä ja lisäämällä tyttöjen terveyskasvatusta kouluissa. Lenkkarit tuovat turvallisen elementin liikunnan harrastamiseen ja luovat luonnollisen yhteyden koulunkäynnin ja liikunnan välille.

Tuo tarpeettomaksi käyneet lenkkarisi ennen HCRD:n lähtöä Kisahallin keräyspisteeseen, tuet samalla tyttöjen koulunkäyntiä ja liikuntaa Itajassa. Voit myös lahjoittaa suoraan koulun asuntolan rakentamiseen, klikkaa www.liike.fi/lahjoita.

LIIKENNETIEDOTE

Helsinki City Running Day vaikuttaa liikenteeseen 3.10.2020. 2020 liikennetiedote julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

HCRD_liikenneinfo_2019

LIIKUNTAEDULLA MAKSAMINEN JA LAHJAKORTIN TILAAMINEN

Voit maksaa osallistumisen Helsinki City Run, Helsinki City Marathon, Helsinki City 5 ja Helsinki City Double -juoksutapahtumiin seuraavilla liikuntaeduilla:
Smartum (SmartumPay mobiilimaksu, Smartum-setelit), ePassi/Sporttipassi, Eazybreak, Tyky (seteli ja online) ja Edenred (MyEdenred mobiilimaksu, Virike-setelit).

Toimi näin:

1. Ilmoittaudu ensin normaalisti nettisivuiltamme. Maksukohdassa (kassalla) valitse haluamasi liikuntaetutyyppi ja summa, jonka aiot maksaa käyttäen liikuntaetua. Tarkista, että sinulla on sopiva määrä saldoa ennen eteenpäin siirtymistä. Mikäli saldosi/setelisi eivät riitä, voit muuttaa liikuntaedulla maksettavan summan ja maksaa lopun luottokortilla tai verkkopankissa (valitse millä maksutavalla haluat maksaa loppusumman).

Huomaathan, että liikuntaedulla voit maksaa ainoastaan ilmoittautumisen. Lisäpalvelut (kuten peruutusturva ja osallistujavakuutus) maksetaan erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Liikuntaetua ei voi myöskään käyttää alennuskoodien yhteydessä. Järjestelmästä tulee automaattiviesti alennuskoodin (eli liikuntaetuvalinnan) käytöstä valitsemaasi summaa vastaan.

2. Seuraavaksi sinun tulee kirjautua käyttämääsi liikuntaetupalveluun maksamaan ilmoittautumisesi summa tai jos käytät seteleitä, lähettää ne toimistoomme. Toimita kuitti sähköisestä liikuntaetumaksusta osoitteeseen maraton@sul.fi. Ilmoittautuminen on voimassa vasta, kun liikuntaetumaksu (kuitti/setelit) on saapunut ja rekisteröity järjestäjän toimesta.

Maksutavat:

Sähköiset maksutavat: (esim. Eazybreak, ePassi, SmartumPay, MyEdenred) maksetaan aina kyseisessä palvelussa. Etsi Suomen Urheiluliiton tapahtuma Helsinki City Run, Helsinki City Marathon, Helsinki City 5, Helsinki City Running Day ja tee tilaus palvelun ohjeilla.

Liikuntaetu kortilla: Mikäli sinulla on käytössäsi liikuntaetupalvelun kortti (esim. Edenred, Smartum) voit liittää korttisi tiedot palveluntarjoajan sähköiseen palveluun (esim. MyEdenred, SmartumPay) ja suorittaa maksun verkossa.

Setelien toimitus postitse: Seteleissä tulee lukea oma nimi sekä mitä tapahtumaa ne koskevat. Lähetä setelit osoitteeseen:

Suomen Urheiluliitto ry
Helsinki City Running Day
Valimotie 10
00380 Helsinki

Lisätietoja: maraton@sul.fi / puh. 044 3350 457

Ohjeet liikuntaedulla maksamiseen 2020

HANKI VUODEN LIIKUTTAVIN LAHJAKORTTI

Aloita lahjakortin tilaaminen ilmoittamalla juoksija normaalisti mukaan Helsinki City Running Dayn 2020 -tapahtumiin (HCR-puolimaraton, HCM-maraton, Helsinki City 5, Helsinki City Double, HCM-viesti tai lasten Minimarathon) ja maksa osallistuminen maksusivulla.

HUOM! Ilmoittautumisesta lähtee automaattinen vahvistusviesti juoksijan sähköpostiosoitteeseen, joten mikäli kyse on yllätyksestä, ilmoita juoksija mukaan omalla sähköpostiosoitteellasi. Osoitetiedon voi muuttaa myöhemmin kirjautumalla juoksijan ilmoittautumisprofiiliin vahvistusviestissä tulevilla tunnuksilla.

Lähetä ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiviesti otsikolla ”Lahjakortti” osoitteeseen maraton@sul.fi ja kerro ostaneesi lahjakortin. Lähetämme sähköisen lahjakortin haluamallasi viestillä toivottuun sähköpostiosoitteeseen, joko suoraan lahjakortin saajalle tai sen ostajalle. 

Tästä pääset ilmoittautumiseen

WC:T, VARUSTESÄILYTYS, ARVOTAVARASÄILYTYS, PESEYTYMINEN, PYSÄKÖINTI
Upload Image...

2020 tiedot päivittyvät myöhemmin

Varustesäilytys
Varustesäilytys sijaitsee Bolt Arenan (entinen Telia 5G Areena) takana ja välittömässä läheisyydessä (Bollis 6, tekonurmikenttä Bolt Arenan takana).Omat tavarat voi jättää omalla vastuulla juoksun ajaksi vartioituun varustesäilytykseen. Varustesäilytys on avoinna klo 9.00-21.15. Marathonviestin varustesäilytyksestä löydät tietoa tapahtumakohtaisesta infosta.

Säilytykseen voi jättää tavaraa ainoastaan sille varatussa tapahtuman virallisessa varustesäilytyspussissa, jonka jokainen saa kisatoimistosta oman juoksunumeron noudon yhteydessä. Omien varusteiden tulee mahtua kokonaan suljettuun pussiin, jonka koko on 54 x 60cm. Juoksijan tulee itse liimata varustepussiin oma juoksunumerotarransa sille varattuun kohtaan ennen varusteiden luovuttamista. Numerotarra löytyy juoksunumeron kanssa samasta kirjekuoresta. Varustesäilytyspussi luovutetaan takaisin ainoastaan kyseistä juoksunumeroa esittävälle.

HUOM! Järjestäjät eivät vastaa varustesäilytykseen jätetyistä arvotavaroista, joille on järjestetty oma maksullinen arvotavarasäilytys (kts. arvotavarasäilytys).

Arvotavarasäilytys
Arvoesineet, jotka mahtuvat kirjekuoreen (rahapussi, kello, kännykkä ym.) voi jättää Bolt Arenan (entinen Telia 5G Areena) itäsivulla (Bolliksen puolella) sijaitsevaan arvotavarasäilytykseen 5 euron maksua vastaan. Arvotavarasäilytys on auki tapahtumapäivänä klo 9.00 – 21.15.

Varaathan käynnille riittävästi aikaa ja mielellään tasarahan. Huomioithan myös, että arvotavarasäilytyksessä käy maksuvälineenä ainoastaan käteinen.

WC:T
Väliaikaisia WC-rakenteita on tapahtuma-alueella useita. Huomioithan, että suuri osallistujamäärä voi johtaa jonoihin. Reitillä olevien WC-tilojen sijainnit merkataan reittikarttaan.

Peseytyminen
Vuonna 2020 peseytymistilat eivät ole käytössä juoksijoiden turvallisuuden takaamiseksi. 

Pysäköinti    

Europark tarjoaa HCRD 2019  juoksijoille QR-koodilla 30 % alennuksen pysäköinnistä EuroParkin P-CityForum, P-Eliel, P-Kamppi tai P-Kluuvi -pysäköintihalleissa. Alennus on voimassa 17.5.2019 klo 17.0019.5.2019 klo 18.00. Ota koodi talteen tästä: EuroPark QR-koodi-alennuslippu 2019

Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuvälineitä ja tulemaan paikalle kävellen tai pyörällä, mikäli mahdollista. Julkisten kulkuneuvojen aikataulut ja reitit löytyvät sivuilta www.hsl.fisekä julkisen liikenteen reittioppaan sivulta https://www.reittiopas.fi
Tapahtuma-alueella ei ole erikseen juoksijoille varattua pysäköintitilaa. Tapahtuman ajaksi Paavo Nurmen kenttä ja Mäntymäen kenttä ovat molemmat varattuina tapahtumalle. Jäähallin parkkipaikalla on noin 400 maksullista paikkaa.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

OPISKELIJASARJA

OLL:n opiskelijasarjaan ilmoittautuneet hakevat kilpailunumeronsa ja muun materiaalin 2.-3.10. kisatoimistossa sijaitsevasta opiskelijasarjan pisteestä.

Numeroa noudettaessa tulee esittää opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus.

Opiskelijasarjan pisteellä voi myös opiskelijakorttia näyttämällä siirtää osallistumisensa opiskelijasarjaan, jos on aiemmin ilmoittautunut yleiseen sarjaan. Mahdollista ylimääräistä ilmoittautumismaksua ei kuitenkaan palauteta enää tässä vaiheessa.

Huomioithan, että opiskelijoiden erityisosallistumismaksu koskee vain OLL:n jäsenjärjestöjen opiskelijoita. Jos et ole varma oman ylioppilas- tai AMK-opiskelijakuntasi kuulumisesta OLL:n, voit tarkistaa asian osoitteesta http://www.opiskelijaliikunta.fi tai liikuntasihteeriltä.Mahdollisesti puuttuva osa maksusta voidaan periä kisatoimistossa ennen kilpailunumeron antamista.

Lisätietoa ja ohjeet opiskelija-sarjaan ilmoittautumisesta OLL:n sivulta TÄSTÄ.

OSALLISTUJALISTA

Katso Helsinki City Running Day 2020 osallistujalista täältä.

OSALLISTUJAVAKUUTUS

Osallistujavakuutus on OP-vakuutuksen kilpailulisenssivakuutus, joka kattaa osanottajille Helsinki City Running Dayn aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (hoitoturva 3500 €, invaliditeettiturva 10 000 €, kuolinturva 5000€). Vakuutus on ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 2 €)  ja se on voimassa 3.10.2020. Vakuutuksen voi ostaa vain Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piirin kuuluvat henkilöt. Kaikilla ennen 9.1.2020 ilmoittautuneilla ja Helsinki City Marathonviestin osallistujilla vakuutus sisältyy automaattisesti osallistumismaksuun.

Vakuutusnumero on 16-693-457-1. Korvausta voit hakea osoitteessa vahinkoapu.op.fi. Lisätietoja saa puhelimitse numerosta 0100 5225 (Pohjolan Terveysmestari-palvelu).

Huom. Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista, kunnes korvausasia on käsitelty OP Vakuutuksessa. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoo, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää jatkokäsittelyä varten.

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi.

 

MATKAN VAIHTO, PERUUTUS, PERUUTUSTURVAMAKSU JA OSANOTON SIIRTÄMINEN

Haluan vaihtaa matkasta toiseen, miten toimin?

Mikäli olet jo ilmoittautunut HCRD 2020 -tapahtumaan, mutta haluat ilmoittautua toiseen matkaan, laita siitä sähköposti os. maraton@sul.fi. Muistathan myös mainita sähköpostin yhteydessä uuden tavoiteaikasi.

Vaihtaessasi pidemmälle matkalle maksat vain erotuksen maksamasi summan ja esim. HCM:n sen hetkisen hintaportaan välillä. Maksu tapahtuu pankkisiirrolla tai liikuntaetumaksulla, joista lähetetään kuitti osoitteeseen maraton@sul.fi

Mikäli haluat vaihtaa lyhyemmälle matkalle esim. maratonilta puolimaratonille, voit kirjautua omaan juoksuprofiiliisi ja tietojasi muokkaamalla vaihtaa matkan lyhyempään. Huomaathan, että emme palauta osallistumismaksun erotusta tai osallistumismaksuja missään tapauksissa.

OSALLISTUMISEN SIIRTO SEURAAVAAN VUOTEEN PERUUTUSTURVAMAKSULLA

Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa siitä organisaatiolle. Juoksijan osanottomaksua ei palauteta missään tapauksessa.

Sairaus- tai vammatapauksissa juoksija voi siirtää oman osallistumisoikeuden lääkärintodistuksella itselleen seuraavan vuoden tapahtumaan, mikäli on maksanut ilmoittautumisen yhteydessä peruutusturvamaksun. Peruutusturvamaksu on 10 €. Huomioithan, että maksu tulee suorittaa ilmoittautumisen yhteydessä. Sitä ei voi suorittaa jälkikäteen.

Peruutusturvamaksulla juoksija voi siirtää osallistumisensa seuraavan vuoden tapahtumaan, kun hän on juoksupäivään mennessä lähettänyt organisaatiolle kopion lääkärintodistuksesta postitse (postileima viimeistään juoksupäivänä) tai sähköpostin liitteenä. Katso osoitteet nettisivun alapalkista.

Siirron voi tehdä vain itselle ja vain seuraavan vuoden tapahtumaan. Huom! Peruutusturvamaksua ei ole saatavilla Marathonviestille, vaan joukkueenjäseniä voi vaihtaa tapahtumaan saakka.

OSANOTON SIIRTÄMINEN TOISELLE JUOKSIJALLE

Jos sinulla ei ole peruutusturvamaksua maksettuna, voit siirtää osallistumisesi toiselle juoksijalle. Juoksunumero on henkilökohtainen, eikä sitä saa luovuttaa toiselle juoksijalle ilman uudelleenrekisteröintiä. Osallistumisoikeuden voi siirtää toiselle juoksijalle saman vuoden tapahtumaan 10 € uudelleenrekisteröitymismaksulla. Pääsääntöisesti alennushintaisia osallistumisia ei voi siirtää eteenpäin (esim. jos voitit arpajaisissa osallistumisen).

Uudelleenrekisteröinti tapahtuu koodilla, jonka osallistumisoikeudestaan luopuva juoksija noutaa omasta henkilökohtaisesta juoksijaprofiilistaan. Hän välittää sen hänen tilalleen rekisteröityvälle juoksijalle, joka maksaa 10 € maksun. Alla tarkka ohje.

Ohje_ilmoittautumisen_siirto_toiselle_juoksijalle

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

REITIT JA TAPAHTUMA-ALUE 2020, OSALLISTUMISMAKSU SISÄLTÄÄ

Garmin Helsinki City Marathon 2020 reitti

HCM 2020 reittiprofiili

**

Helsinki City Run puolimaraton  2020 reitti

HCR 2020 reittiprofiili

**

ECCO Helsinki City 5 reitti 5KM 2020 päivitetään

HC5 2020 reittiprofiili päivitetään

**

Helsinki City Maratonviesti 2020 reitti

HCMV 2020 reittiprofiili

**

OSALLISTUMISMAKSUT SISÄLTÄVÄT

(Huom! Ei Minimarathon)

*Osallistumisoikeus Suomen suosituimpaan juoksutapahtumaan
*Virkistäytymisasemat reitin varrella ja maalissa
*Mitali määräajassa maaliin juosseille
*Tekninen juoksupaita
*Tulospalvelujärjestelmän kautta tulostettava diplomi
*Mahdollisuus ostaa osallistujavakuutus ilmoittautumisen yhteydessä
*Kansainvälisen tason ajanotto
*Varustesäilytys
*Mahdollisuus arvotavarasäilytykseen
*Kansainvälisen tason UltimateLIVE -tulospalvelu
*Keskeyttäneiden kuljetuspalvelu (TaksiHelsinki)
*Ensiapu reitillä ja maalissa
*Maalihuollon ja palautumisalueen maalissa
*Pic2Go valokuvauspalvelu
*Ilmaisia yhteistreenejä pääkaupunkiseudulla
*Helsinki City Running Day -lehti Juoksija-lehden välissä
*Palautumisalueen (kylmähoito, hieronta) maalissa

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

SÄÄNNÖT

Helsinki City Running Day säännöt 2020

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

VALOKUVAUS

2020 tiedot päivittyvät myöhemmin

Juoksun aikana järjestetään tapahtumakuvaus. Helsinki City Running Dayn virallinen valokuvauskumppani on Marathon-Photos.com. Löydät 2019 Marathon Photosin ottamat kuvat täältä. Myös järjestäjä kuvaa omien kuvaajiensa toimesta juoksijoita.

Juoksijoilla on mahdollisuus käyttää kuvauspalvelua vain, jos he ovat antaneet luvan tietojensa luovuttamiseen kuvauspalvelun käyttöön ilmoittautumisen yhteydessä tai juoksijan profiilissa. Ilman tätä lupaa et voi katsella ja ostaa kuviasi juoksun jälkeen, koska numerolapun yhdistäminen oikeaan juoksijaan ei tällöin enää onnistu.

Järjestäjän ottamat kuvat
Tapahtumassa kuvataan myös järjestäjän toimesta. Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus tapahtuman aikana ottamilleen kuville sekä videokuvamateriaalille. Profiilissa annettu valokuvauslupa koskee ulkoistettua kuvauspalvelua, hyväksymällä säännöt jokainen juoksija voi tulla kuvatuksi tapahtumassa.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.
YRITYS - JA RYHMÄILMOITTAUTUMINEN

Yritykset saavat ilmoittautumisen maksutavaksi laskun luomalla Yritys- ja ryhmäilmoittautumisen HCRD:lle.

Yrityksen yhteyshenkilö lisää ilmoittautumisen etusivulta joukkueen tiedot ilmoittautumisjärjestelmään ja saa itselleen joukkueenjohtajan tunnukset, joilla pääsee hallinnoimaan oman joukkueen ilmoittautumistietoja. Joukkueenjohtaja voi lisätä juoksijat omaan joukkueeseen tai juoksijat voivat itse tehdä omat ilmoittautumisensa kirjautumalla joukkueen tunnuksilla joukkueen jäseneksi.

Joukkueen kaikki osallistumismaksut lisätään samalle laskulle. Joukkueen johtaja pääsee tarkastamaan laskun tilanteen ja vastaa sen maksuun toimittamisesta haluamallaan hetkellä. Mikäli laskun maksun jälkeen joukkueeseen tulee uusia juoksijoita, näiden ilmoittautumiset kerääntyvät uudelle laskulle.

Juoksijat voivat täyttää ilmoittautumislomakkeen myös käyttämällä omia Facebook-tunnuksiaan, jolloin ilmoittautuminen yhdistyy omaan Facebook-tiliin. Facebookiin tulee näin ilmoitus siitä, kun ilmoittautuminen Helsinki City Running Dayn tapahtumiin on tehty sekä ilmoitus juoksun väliajoista sekä tuloksesta. Joukkueeseen voi lisätä juoksijoita kaikkiin Helsinki City Running Dayn matkoille (Helsinki City Marathon, Helsinki City Run puolimaraton, Helsinki City Marathonviesti, Helsinki City 5, Helsinki City Double ja Minimarathon). Matka valitaan joukkueenjäsenten ilmoittautumisen yhteydessä.

Toimi siis näin:

1. Lisää joukkue HCRD-ilmoittautumisjärjestelmään kohdasta ”yritys- ja ryhmäilmoittautuminen” (alla linkki)
2. Saat sähköpostilla vahvistusviestin, jossa on sekä juoksijoiden, että joukkueenjohtajan tunnukset
3. Jaa tunnukset juoksijoille ilmoittautumista varten tai lisää heidät joukkueeseen itse kirjautumalla joukkueen hallintasivulle
4. Tarkastele joukkueen ilmoittautumis- ja laskutietoja hallintasivulla
5. Maksa / toimita maksuun joukkueen ilmoittautumisista syntynyt lasku kohdasta ”muodosta lasku” (tulosta se itse joukkueenjohtajan tunnuksilla kun viimeinen juoksija on lisätty)

HUOM! Tehtyjä ilmoittautumisia ei voi perua.

Lue täältä tapahtumakohtainen info