Helsinki City double

Kaksinkertaista juoksukokemus Helsinki City Double -tapahtumassa ja osallistu sekä Helsinki City Marathonille että Helsinki City Run puolimaratonille 13.5.2023! Osallistujat saavat molempien tapahtumien palvelut ja tulokset, mutta kilpailevat lisäksi Helsinki City Double -sarjassa yhteenlasketulla tuloksella.

Ilmoittaudu

Starttiin on aikaa

Helsinki City Double info

Helsinki City Doublen juoksijat juoksevat sekä Helsinki City Marathonin että Helsinki City Run -puolimaratonin 13.5.2023. Doublen juoksijat lähtevät maratonille klo 9.30 ja puolimaratonille viimeisessä lähdössä klo 15.10. Maraton on suoritettava vähintään 5,5 tunnissa ja Doublen juoksijan on ehdittävä vaihtamaan puolimaratonin numerolappu sekä ryhmittäydyttävä Helsinki City Run puolimaratonin lähtöön klo 15.10 mennessä. Mikäli Doublen juoksija haluaa, voi hän halutessaan lähteä puolimaratonille myös aiemmissa lähdöissä (tästä ilmoitettava HCRD asiakaspalveluun tai tapahtuman aikana kisainfoon). 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Helsinki City Doublen juoksijoille on oma varustesäilytys Olympiastadionin -1 kerroksessa. Kulku varustesäilytykseen tapahtuu Kisatoimiston sisäänkäynnin välittömästä läheisyydestä (portaat -1 kerrokseen). -1 kerroksen alueella on hana juomapullon täyttöä varten, mutta ei wc-tiloja. Varsinaista lepotilaa ei ole käytettävissä.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Helsinki City Double hintaportaat 2023

13.5.-16.5.2022 74 € sis. paita
17.5.-31.10.2022 85 €
1.11.-9.1.2023 92 €
10.1.-28.2. 104 €
1.3.-27.4. 119 €
jälki-i. 28.4.-13.5. 129 €

Ilmoittautuessasi 20.6.2022 mennessä, tapahtumapaita sisältyy hintaan. Tämän jälkeen voit ilmoittautumisen yhteydessä ostaa tapahtumapaidan 15 eurolla (paikan päällä tapahtumassa 20 €)

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Helsinki City Doublen ikäraja on 18 vuotta.

Jokainen juoksija noutaa juoksunumeronsa kisatoimistosta Olympiastadionilta ennen juoksua (myös kaveri voi hakea numeron puolestasi QR-koodillasi). Tarkista kisatoimiston aukioloajat yleisestä infosta.

Ota hyvissä ajoin esiin sähköpostilla ja tekstiviestillä saamasi QR-koodi, ja näytä se toimitsijalle. Helsinki City Doublen numeroita tulostetaan sille osoitetulla palvelupisteellä.

Numero on noudettava 1 h ennen HCM-starttia eli lauantaina klo 8.30 mennessä.

Helsinki City Doublen juoksijoiden on vaihdettava numerolaput matkojen välillä, jotta ajanotto voidaan taata.

Helsinki City Run-matkalla on käytettävä sille kuuluvaa numerolappua ja Helsinki City Marathonilla maratonin numerolappua.

Tutustu tästä Helsinki City Runin ja Garmin Helsinki City Marathonin reittikarttoihin.HCR puolimaraton reittikartta 2021_pdfGarmin Helsinki City Marathon reitti 2021Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Sarjat

Helsinki City Doublella jaetaan palkinnot seuraavissa sarjoissa: Naiset/Miehet yleinen

Palkinnot

Helsinki City Doublen juoksijat saavat sekä HCR-mitalin että HCM-mitalin, mikäli suorittavat molemmat matkat määräajassa. Lisäksi molemmat matkat määräajassa suorittaneet saavat oman Helsinki City Double -mitalin.Doublen juoksijat kilpailevat sekä puolimaratonin että maratonin ikäsarjoissa, mutta osallistuvat lisäksi Helsinki City Double yhteenlaskettuun tulossarjaan M/N yleinen. Kolme parasta miestä ja naista palkitaan. HUOM! Palkinnot ovat noudettavissa kisainfosta. Palkintoja ei postiteta jälkikäteen. Voit kuitenkin vielä noutaa palkintosi toimistoltamme (Valimotie 10, 00380 Helsinki) heti tapahtuman jälkeen. Säilytämme palkintoja kuukauden tapahtuman jälkeen.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Matkakohtaiset infot (HCR ja HCM)

Osallistumismaksu Helsinki City Doubleen sisältää

-Osallistumisoikeus Suomen suosituimpiin juoksutapahtumiin (HCM & HCR)

-Upeat mitalit määräajassa maaliin juosseille (HCM & HCR)

-DOUBLE-erikoismitali molemmat matkat suorittaneille

-Täyden palvelun virkistäytymisasemat (HCM 13 kpl & HCR 5 kpl )

-Ilmainen sisäänpääsy Uimastadionille

-Monipuolinen maalihuolto Olympiastadionilla

-Tulospalvelujärjestelmän kautta tulostettava diplomi

-Virallinen ajanotto (HCM & HCR + yhteenlaskettu tulos)

-Turvallinen varustesäilytys Doubleen osallistuville varatussa valmistautumistilassa

-Kansainvälisen tason UltimateLIVE -tulospalvelu

-Keskeyttäneiden kuljetuspalvelu (TaksiHelsinki)

-Ensiapu reitillä ja maalissa

-Ilmaisia yhteistreenejä pääkaupunkiseudulla

-Mahdollisuus ostaa edullinen osallistujavakuutus ilmoittautumisen yhteydessä

Osallistumismaksu Helsinki City Doubleen sisältää

osallistumisoikeuden lisäksi myös muita palveluja ja etuja, kuten mm. maalihuollon ja virkistäytymisasemat, ajanoton, DOUBLE-erikoismitalin sekä ilmaisia yhteistreenejä.