Helsinki City double

Kaksinkertaista juoksukokemus Helsinki City Double -tapahtumassa ja osallistu sekä Helsinki City Run-puolimaratonille että Garmin Helsinki City Marathonille 2.10.2021! Osallistujat saavat molempien tapahtumien palvelut ja tulokset, mutta kilpailevat lisäksi Helsinki City Double -sarjassa yhteenlasketulla tuloksella.
Ilmoittaudu

Starttiin on aikaa

Helsinki City Double info

AIKATAULU, LÄHDÖT JA MAALI

Helsinki City Doublen juoksijat juoksevat sekä Helsinki City Run -puolimaratonin että Garmin Helsinki City Marathonin 2.10.2021.Doublen juoksijat lähtevät Helsinki City Runin 1. lähdössä klo 11.

Puolimaraton on suoritettava 3 tunnin määräajassa ja Doublen juoksijan on ehdittävä vaihtamaan maratonin numerolappu sekä ryhmittäydyttävä Garmin Helsinki City Marathonin lähtöön klo 14:00 mennessä.

Maratonin lähtö on klo 14.00.

Doublen juoksijoiden on suoritettava Garmin Helsinki City Marathon 6 tunnin määräajassa.Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

HELSINKI CITY DOUBLE -JUOKSIJOIDEN ALUE

Helsinki City Doublen juoksijoille järjestetään alue, jossa juoksiijat voivat säilyttää omalla vastuullaan tavaroitaan ja eväitään sekä tavata muita Doublen juoksijoita. Alueelle tuodaan Värskä Originaal juomaa ja juoksijat voivat tankata omia tai maalihuollosta saamiaan eväitään ennen seuraavaa juoksua.Alue sijaitsee -1 kerroksessa, 400 m juoksuradalla. Sisäänkäynti alueelle on Kisatoimiston / Expon sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä (portaat -1 kerrokseen). -1 kerroksen alueella on hana juomapullon täyttöä varten, mutta ei wc-tiloja.Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

HINTAPORTAAT

2.3. – 13.9. 117 €Jälki-ilmoittautuminen 130 €

IKÄRAJA

Helsinki City Doublen ikäraja on 18 vuotta.

NUMEROIDEN NOUTO JA AJANOTTO

Helsinki City Doublen juoksijat noutavat HCRD-Expon Kisatoimistosta kirjekuoren, jossa ovat sekä Helsinki City Run -puolimaratonin että Garmin Helsinki City Marathonin numerolaput. Kirjekuori on noudettava 1 h ennen HCR-starttia eli lauantaina klo 10:00 mennessä. Tapahtumapaita sisältyy ennen 8.1. ilmoittautuneiden osallistumismaksuun. 8.1. jälkeen tapahtumapaidan on voinut ostaa ilmoittautumisen yhteydessä (15e) tai voi ostaa paikan päältä (20e).Helsinki City Doublen juoksijoiden on vaihdettava numerolaput matkojen välillä, jotta ajanotto voidaan taata. Helsinki City Run-matkalla on käytettävä sille kuuluvaa numerolappua ja Garmin Helsinki City Marathonilla maratonin numerolappua.Tarkista kisatoimiston aukioloajat yleisestä infosta. Ota hyvissä ajoin esiin viesti, jossa on kerrottu kilpailunumerosi, jotta osaat mennä sujuvasti oikeaan jonoon. Palvelutiskit on jaoteltu kilpailunumeroittain ja tapahtumittain (Doublelle on oma jono).  

REITIT

Tutustu tästä Helsinki City Runin ja Garmin Helsinki City Marathonin reittikarttoihin 

.HCR puolimaraton reittikartta 2021_pdf

Garmin Helsinki City Marathon reitti 2021

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

SARJAT JA PALKINNOT

Sarjat

Helsinki City Doublen sarjat ovat: Naiset/Miehet yleinen

Palkinnot

Helsinki City Doublen juoksijat saavat sekä HCR-mitalin että HCM-mitalin, mikäli suorittavat molemmat matkat määräajassa. Lisäksi molemmat matkat määräajassa suorittaneet saavat oman Helsinki City Double -mitalin.Doublen juoksijat kilpailevat sekä puolimaratonin että maratonin ikäsarjoissa, mutta osallistuvat lisäksi Helsinki City Double yhteenlaskettuun tulossarjaan M/N yleinen. Kolme parasta miestä ja naista palkitaan. HUOM! Palkinnot ovat noudettavissa kisainfosta. Palkintoja ei postiteta jälkikäteen.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Matkakohtaiset infot (HCR ja HCM)

Osallistumismaksu Helsinki City Doubleen sisältää

 • Osallistumisoikeus Suomen suosituimpiin juoksutapahtumiin (HCR & HCM)
 • Upeat mitalit määräajassa maaliin juosseille (HCR & HCM)
 • DOUBLE-erikoismitali molemmat matkat suorittaneille
 • Täyden palvelun virkistäytymisasemat (HCR 5 kpl & HCM 13 kpl)
 • Monipuolinen maalihuolto Olympiastadionilla
 • Tulospalvelujärjestelmän kautta tulostettava diplomi
 • Virallinen ajanotto (HCR & HCM + yhteenlaskettu tulos)
 • Turvallinen varustesäilytys Doubleen osallistuville varatussa valmistautumistilassa
 • Mahdollisuus arvotavarasäilytykseen
 • Kansainvälisen tason UltimateLIVE -tulospalvelu
 • Keskeyttäneiden kuljetuspalvelu (TaksiHelsinki)
 • Ensiapu reitillä ja maalissa
 • Ilmaisia yhteistreenejä pääkaupunkiseudulla
 • Mahdollisuus ostaa edullinen osallistujavakuutus ilmoittautumisen yhteydessä

Osallistumismaksu Helsinki City Doubleen sisältää

osallistumisoikeuden lisäksi myös muita palveluja ja etuja, kuten mm. maalihuollon ja virkistäytymisasemat, ajanoton, DOUBLE-erikoismitalin sekä ilmaisia yhteistreenejä.