UUSI TAPAHTUMA HELSINKI CITY DOUBLE HAASTAA JUOKSIJAT KOKEILEMAAN RAJOJAAN

Helsinki City Double täydentää Helsinki City Running Day tapahtumaperhettä ja haastaa juoksijat kokeilemaan rajojaan 18.5.2019! Helsinki City Doublen osallistujat juoksevat sekä HCR puolimaratonin että Helsinki City Marathonin. Kilometrejä juoksijoille kertyy yhteensä 63,3 km. Helsinki City Doublen juoksijat saavat puolimaratonin ja maratonin tulokset ja palvelut sekä osallistuvat lisäksi yhteenlasketulla tuloksella Helsinki City Double yleiseen sarjaan. Ilmoittautuminen tapahtumaan on nyt avoinna!

”Vuonna 2018 Helsinki City Running Dayssa nähtiin jo juoksijoita ketkä juoksivat molemmat tapahtumat. Hieman hullultakin kuulostava haaste puolimaratonin ja maratonin juoksemisesta samana päivänä herätti kiinnostusta juoksijoiden keskuudessa. Tämän vuoksi olikin luonnollista luoda kiinnostuneille oma tapahtuma ja tulossarja”, toteaa Kilpailunjohtaja Markku Haverinen.

Helsinki City Running Day 2019 aikataulu ei ole vielä varmistunut, mutta se tullaan rakentamaan siten että puolimaratonin maksimiajassa (3h) suorittaneet ehtivät maratonin starttiin. Helsinki City Doublen juoksijat pyritään sijoittamaan aikaisempiin HCR-puolimaratonlähtöryhmiin, jotta aikaa HCM-starttiin siirtymiseen jää enemmän.

Ota haaste vastaan ja Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

Ikäraja Helsinki City Doubleen on 18 vuotta. Lisätietoa tapahtumasta tulossa myöhemmin. Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.