HCRD HINTAPORTAAT NOUSEVAT KUUN VAIHTEESSA! ILMOITTAUDU EDULLISEMMIN ENNEN SITÄ!

Aseta tavoite ensi kevääksi ja ilmoittaudu mukaan Helsinki City Running Day:hin (18.5.2019) ennen hintaportaiden nousua! Päivän aikana juostaa viisi eri matkaa – Mikä on sinun matkasi?

VALITSE MATKASI JA ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMIIN TÄSTÄ

HELSINKI CITY RUNNING DAY 18.5.2019 JUOKSUTAPAHTUMAT – LYHYET ESITTELYT

Helsinki City Run: Suomen ylivoimaisesti suurin ja kansainvälisin puolimaraton, joka jokaisen täytyy itse kokea! Vuonna 2019 juoksureitistä tulee entistä tasaisempi ja kaupunkimaisempi, elämyksellisyyttä unohtamatta! Myös toivottu extra-juomapiste lisätään reitille. HCR-puolimaratonin edullinen hinta 44 euroa on voimassa vielä keskiviikkoon 31.10. saakka! Tee päätös jo nyt ja ILMOITTAUDU HCR:LLE TÄSTÄ

Helsinki City 5: Koe suurtapahtuman fiilis Helsinki City 5 -tapahtumassa joko kisaten tai kävellen! Nopea, urbaani reitti läpi kauneimman Helsingin. Helsinki City 5 hinta keskiviikkoon 31.10. asti 24 euroa. ILMOITTAUDU MUKAAN heti, sillä ensi vuonna ensimmäiset 1000 ilmoittautujaa saavat upeat, tekniset Helsinki City 5 -tapahtumapaidat! 

Helsinki City Marathonviesti: Tässä juoksussa ei tunnetta ja yhteishenkeä puutu, kun neljän hengen joukkue juoksee maratonin reitin 15km, 8km, 7km ja 12km osuuksissa! ILMOITA JOUKKUE MUKAAN MARATHONVIESTIIN TÄSTÄ. Joukkue kannattaa ilmoittaa heti, sillä 250 ensimmäistä joukkuetta saavat laadukkaat Helsinki City Marathonviesti – tapahtumapaidat! Voit ilmoittaa joukkueen heti ja täydentää juoksijoita aina tapahtumaan 18.5.2019 saakka. Marathonviestin hinta keskiviikkoon 31.10. saakka 180 euroa (45e/hlö). 

Minimarathon juostaan jälleen toukokuussa Helsinki City Running Dayn aamuna ennen aikuisten tapahtumia. Luvassa on lapsille suurjuoksutapahtuman tuntua, iloa ja riemua! Hauskat toimintapisteet, numerolappu, maalieväät ja tekninen Minimarathonpaita sekä Mini-mitali takaavat ainutlaatuisen kokemuksen pienille maratoonareille. Hinta vain 14 euroa 31.10. saakka, ILMOITTAUDU MINILLE TÄSTÄ.

Helsinki City Marathon: Suomen suurin ja kansainvälisin maratontapahtuma kerää juoksijoita ympäri maailman. Kaunis ja kehuttu reitti esittelee Helsingin kauneimmat merinäkymät ja kaupungin sykkivän sydämen ILMOITTAUDU MUKAAN HCM:LLE TÄSTÄ. Marathonin hinta marraskuun loppuun saakka 65 euroa.

UUTUUS! Helsinki City Double: Ota haaste vastaan ja tuplaa kokemuksesi uniikissa tapahtumassa. Helsinki City Double yhdistää Helsinki City Run puolimaratonin ja Helsinki City Marathonin. Kaikki tapahtumaan osallistujat saavat sekä Helsinki City Run -puolimaratonin että Helsinki City Marathonin palvelut ja tulokset, mutta kilpailevat lisäksi Helsinki City Double -sarjassa yhteenlasketulla tuloksella. ILMOITTAUDU DOUBLEEN TÄSTÄ.

Muistathan, että voit hyödyntää maksuun myös työnantajan tarjoamia liikuntaetuja tai ostaa osallistumisen vaikkapa isänpäivälahjaksi. Maksutavoista lisää nettisivuilla. Huom! Työnantajan tarjoama liikuntaetu on henkilökohtainen, eikä sitä voi hyödyntää Helsinki City Marathonviestin joukkuemaksuun tai Minimarathonin osallistumismaksuihin.

Osallistumalla Helsinki City Running Day – juoksutapahtumiin tuet suomalaista urheilua; yleishyödyllisen yhdistyksemme tapahtumien tuotot ohjautuvat lasten ja aikuisten yleisurheilutoimintaan ympäri Suomen.