KANNUSTUSTA JA VIIHDETTÄ REITTIEN VARRELLA HELSINKI CITY RUNNING DAY’SSA

Helsinki City Running Day’n juoksijoiden viihtyvyyteen on panostettu tänä vuonna entistä enemmän ja osallistujille on luvassa elämyksellisen juoksupäivä, joka ei jää huomaamatta Helsingissä toukokuun 19. päivä. Helsinki City Running Day’n reittien varrella on luvassa tanssia, jumppaa, musiikkia ja valoja ja paljon muuta!

Kaikkien tapahtumien; Sportyfeel Helsinki City Marathonin, Sportyfeel Helsinki City Runin, Helsinki City Marathonviestin ja Helsinki City 5 -katujuoksun reittien varrelle on tulossa kannustuspisteitä. Mukana on sekä vanhoja tuttuja että uutta verta. Pikku Huopalahden rantapuistossa juoksijoita tsemppaa New Balance, Finlandia-talon takana voimia kilometreille antaa Garminin Power Zone sekä Ruoholahden kanavarannassa energiaa jakaa aina yhtä iloinen Friskis & Svettis ry. Uusina tulokkaina kannustusjoukoissa ovat tähän mennessä mukana jo SEAT, Elävän musiikin yhdistys ELMU ry, Suomi-Viro-yhdistysten liitto SVYL sekä Sun-Maid. Näillä pisteillä on luvassa hyvää musiikkia, dj-soittoa sekä tanssia. Näiden lisäksi maratoonareiden juoksua vauhdittaa toisella kierroksella Sportyfeelin geelipiste sekä Ice Powerin kylmähoitopiste, josta maratonin juoksijat saavat vauhdissa kylmää helpotusta väsyneille jaloille.

Tule kannustamaan juoksijoita ja nauttimaan pisteiden ohjelmasta yhdessä perheesi ja ystäviesi kanssa. Juoksunumeroissa näkyvien nimien avulla reitin varrella on helppo kannustaa tuntemattomiakin juoksijoita. ”Hyvä Mikko!” ja ”Tsemppiä Laura!” -huudot antavat kummasti lisäpuhtia monille itsensä ylittäjille reitillä ja saavat hymyn väsyneemmänkin maratoonarin huulille.

Tervetuloa kannustamaan ja nauttimaan Suomen suurimman juoksupäivän tunnelmasta!

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kannustuspiste Garmin Helsinki City Running Day