SPORTYFEEL HCM & HCR PR-TILAISUUS KERÄSI VÄKEÄ JA HERÄTTI INNOSTUSTA

Sportyfeel Helsinki City Run & Marathon lehdistötilaisuus keräsi Hotel Kämpin tilan täyteen väkeä aina kilpaurheilijoista julkisuudesta tuttuihin juoksun ystäviin.

Tilaisuudessa kerrottiin Lidlin Sportyfeelin jatkavan toukokuussa juostavan Helsinki City Run -puolimaratonin nimikkokumppanina ja nousevan myös Helsinki City Marathonin nimikkokumppaniksi. Sportyfeel HCR ja HCM ollessa osa Helsinki City Running Dayta, tilaisuudessa kerrottiin myös muista päivän juoksumatkoista sekä maistatettiin Sportyfeel-tuotteita.

Juoksuvalmentaja Janne Ukonmaanaho kertoi konkreettisia vinkkejä puolimaratonin ja maratonin harjoitteluun sekä rohkaisi viiden kilometrin matkalle niitä, keille juoksuharrastus on vielä uutta. ”Kuntoa pitää lähteä rakentamaan hiljalleen. Kun jaksat juosta 15 kilometriä, niin puolimaraton keväällä on jo hyvin todennäköinen”, Ukonmaanaho lisäsi.

Suunnistuksen maailmanmestari ja kestävyysjuoksija Mårten Boström kertoi juoksuharrastuksen ravitsemuspuolesta ja jakoi vinkit Sportyfeel proteiinipatukoiden ja energiageelien käyttöön harjoittelussa ja juoksutapahtumassa. Lisäksi Mårten kertoi osallistuvansa itsekin Helsinki City Running Dayhin.
Matkaa ei vielä ole lyöty lukkoon, vaan Mårtenin suunnitelmissa on joko juosta Lidl All Starts maratonviestijoukkueessa tai osallistua henkilökohtaiselle matkalle.
Jäämmekin innolla odottamaan minkä HCRD:n matkan viivalla Mårten nähdään 19.5.