HELSINGIN PORMESTARIKUNTA HAASTOI HENKILÖSTÖNSÄ HELSINKI CITY RUNNING DAYLLE

Helsinki City Running Dayn tapahtumaorganisaatiolla ja Helsingin kaupungilla on yhteinen tavoite: liikuttaa ja levittää liikkumisen iloa. Tämän vuoksi on ollut luonnollista tehdä yhteistyötä kaupungin kanssa jo useiden vuosien ajan. Tänä vuonna yhteistyö laajeni koko kaupungin henkilöstöä koskevaksi.

Helsingin kaupungin pormestarikunta on haastanut koko kaupungin henkilöstön osallistumaan Helsinki City Running Dayn tapahtumiin. Helsingin kaupunki on Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yhteensä noin 38 000 eri alojen ammattilaista ja asiantuntijaa. Pormestari Jan Vapaavuoren mukaan kaupungille on tärkeää, että kaikki kaupunkilaiset liikkuvat, myös oma henkilöstö. Esimerkkiä näyttävät apulaispormestarit Sanna Vesikansa ja Pia Pakarinen, jotka ovat jo ilmoittautuneet juoksutapahtumiin.

-On ollut hienoa päästä näin monimuotoiseen yhteistyöhön ison organisaation kanssa. Parhaimmillaan yhteistyö toteutuu siten, että saadaan henkilöstö innostumaan ja osallistumaan itselleen mieluisimmalle matkalle, toteaa Helsinki City Running Dayn kilpailunjohtaja Markku Haverinen.

Helsinki City Running Day yhdistää Suomen suurimmat juoksutapahtumat 19.5.2018. Päivän aikana juostaan Sportyfeel Helsinki City Run puolimaraton, kuningasmatka Sportyfeel Helsinki City Marathon, uutuusjuoksut Helsinki City 5 ja Marathonviesti sekä lasten Minimarathon.