HCRD YRITYSPALVELUT LAAJENTUVAT – HOSPITALITY-PALVELUT OSTETTAVISSA

Helsinki City Running Day juoksutapahtumaan, Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTOON, rakentuu lauantaina 11.5.2024 huippuluokan VIP-palvelu Home of Running. Yrityksille ja ryhmille suunniteltu hospitality-palvelu on nyt myynnissä ja tilattavissa täältä.

Home of Running Tahdossa takaa onnistuneen juoksuelämyksen

Aivan HCRD tapahtuman ytimeen, Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus Tahtoon, nousee todellinen juoksijan valmistautumis- ja jälkipelikeidas, Home of Running. Upea vastikään peruskorjattu ja uudistettu noin 1000 neliön näyttelytila toimii HCRD:n yrityksille ja ryhmille tarkoitettuna hospitality-tilana, jossa fiilis suurtapahtumaan nousee kuin itsestään suomalaisen urheilukulttuurin kehdossa. Home of Running Tahdossa sijaitsee 100 m Olympiastadionin tornista pohjoiseen, Olympiastadionin länsisiivessä.

Voit tutustua palveluihin, ruokalistaan ja tiloihin täältä: Home of Running VIP -esite.

Ammattilaisten suunnittelema elämys – ei jonotusta

Home of Running VIP-elämys on suunniteltu yritysryhmille onnistuneen juoksukokemuksen näkökulmasta. Palvelun ostava yritys saa Tahdossa oman vastaanottopalvelun, johon kuuluu koko ryhmälle kerätyt osanottonumerot ja paidat. Tahdon upeissa näyttelytiloissa on runsaasti tilaa ja istumapaikkoja löytää yritykselle oma kotipesä, jossa ryhmän jäsenet voivat valmistautua omaan suoritukseen. Ennen suoritusta on tarjolla sopivaa vatsaystävällistä välipalaa. Sisävessat, naulakot ja arvotavarasäilytys ilman jonotusta helpottavat valmistautumista ennen juoksua. Suorituksen jälkeen tarjolla on After run lunch, juoksijalle maittava, vatsaystävällinen lounas juoksun jälkeen. Lisäsi juoksijoiden on mahdollista nauttia Runner’s barin antimista jälkipelin lomassa. Kaikki tämä tapahtuu upeissa Tahdon näyttelytiloissa, jotka ovat vapaasti tutustuttavissa koko päivän ajan.

Home of Running VIP isäntänä Samuli Vasala

Ensimmäistä kertaa toteutettavan Home of Runningin isäntänä toimii ex-juoksija ja urheilumarkkinoinnin ammattilainen Samuli Vasala. Oli kyse ryhmäsi tsemppaamisesta matkalle, tai oikeanlaisen rakkoteipin asentamisesta, paikalla on huippuluokan osaamista onnistuneen juoksuelämyksen takaamiseksi.

VIP paketit myynnissä nyt!

Hanki yrityksellesi tai ryhmällesi oma paikkasi Home of Runningissa. Tilaa on rajoitetus ja paikat täytetään tilausjärjestyksessä. Osta Home of Running täältä.

Hinnat:

PAKETTI  5 HLÖ                   775 € + ALV   (155 €/HLÖ)

PAKETTI 10 HLÖ                  1490 € + ALV  (149 €/HLÖ)

PAKETTI 15 HLÖ                  2205 € +ALV  (147 €/HLÖ)

PAKETTI 20 HLÖ                  2900 € + ALV  (145 €/HLÖ)

 

Lisätiedot:

Home of Running -esite 

Tilauslomake

Home of Running isäntä Samuli Vasala 044 358 65 78 samuli.vasala@sul.fi