ÄRRÄLÄISET KUNTOON SUOMEN URHEILULIITON KIRITTÄMÄNÄ

Suomen suurin franchising-ketju R-kioski käynnistää yhdessä Suomen Urheiluliiton (SUL) kanssa tänä keväänä innostavan hyvinvointiprojektin R-kioskin henkilöstölle. Ärräläiset kuntoon -hyvinvointiprojekti aktivoi ja kannustaa R-kioskin henkilöstöä arjen terveisiin elämäntapoihin liittyvissä valinnoissa ja liikkeen lisäämisessä. SUL on tsemppaamassa ja valmentamassa Ärräläisiä yhdessä R-kioskin urheilijatiimin kanssa.

R-Kioskin vastuullisuus- ja viestintäpäällikkö Kiira Kivisaari korostaa, että R-kioskin toimintaan kuuluu olennaisena osana vastuullisuus, jonka kulmakiviä ovat vastuu ympäristöstä, myytävistä tuotteista ja ihmisistä. ”Pidämme huolta siitä, että Ärrä piristää jokaisen päivää tulevaisuudessakin. Tämän saavuttamisessa avainasemassa on motivoituneiden, työstään pitävien ammattilaisten yhteisö, jossa korostamme yksilöiden rohkeutta olla oma itsensä. Hyvinvoinnin ja terveiden elämäntapojen edistämisellä tässä yhtälössä iso rooli.”

Yhä tärkeämpinä teemoina korostuvat niin oman hyvinvoinnin merkitys kuin muista ihmisistä huolehtiminen R-kioskin henkilöstön arjessa. SUL:n kanssa tehtävässä yhteistyössä innostetaan, kannustetaan ja aktivoidaan Ärräläisiä tämän kevään aikana kattavan hyvinvointivalmennussisällön kautta. SUL on yhteistyössä R-Kioskin kanssa rakentanut Ärräläisille aktivoivan hyvinvointikampanjan, joka pitää sisällään etävalmennuksia, hyvinvointivinkkejä, harjoitusohjelmia ja viestinnällisiä sisältöjä, joiden avulla tie aktiiviseen elämäntyyliin on helpompaa.

Lue koko tiedote yhteistyöstä täältä.