YSTÄVÄNPÄIVÄTARJOUKSELLA KAVERIN KANSSA JUOKSEMAAN ETUHINTAAN!

Hyödynnä ystävänpäivätarjous ja ilmoittaudu yhdessä ystäväsi kanssa valitsemillenne HCRD-matkoille 11.5.2024 20 euron kaverialennuksella! Voitte valita juostavaksi saman tai eripituisen matkan, eli jokainen tasonsa mukaan kohti omia tavoitteita mutta yhdessä tehden ja toinen toistaan kannustaen!
Kampanja on voimassa 9.–14.2., kun kaksi ilmoittautuu samassa varauksessa HCRD:n matkoille tai joukkue rekisteröityy Saucony Helsinki City Marathonviestiin.

Näin hyödynnät ystävänpäivätarjouksen

Ilmoittautukaa ystävän kanssa samassa varauksessa täällä, niin että ensimmäisen juoksijan lisäämisen jälkeen, painat ”lisää toinen osallistuja”. Kassalle siirryttyänne käyttäkää koodia: YSTAVA2024
Klikkaa ”käytä koodi”, ja alennus muodostuu yhteissummaan. Mikäli ilmoitat joukkueen maratonviestiin, valitset vain matkaksi Saucony Helsinki City Marathonviestin ja syötät kassalla koodin YSTAVA2024. Marathoniviestissä 20 euron alennus muodostuu joukkueen ilmoittautumismaksuun.

Matkavaihtoehdot: Saucony Helsinki City Marathon, Helsinki City Run puolimaraton, Ice Power Helsinki City 5, Saucony Helsinki City Marathonviesti ja Helsinki City Double.

Säännöt

Kampanja ei koske Minimarathonia (10.5.2024) eikä Ice Power Helsinki City Walkia. Kampanjakoodin ohessa ei voi hyödyntää muita alennuksia tai etuja, kuten työnantajan tarjoamaa liikuntaetua. Mikäli ilmoittautuja ei noudata kampanjan sääntöjä (vähintään kaksi henkilöä samassa varauksessa, pl. maratonviesti), järjestäjällä on oikeus periä alennusta vastaava summa osallistujilta jälkikäteen.