Ystävänpäiväkampanjalle jatkoaika! Paita veloituksetta 15.2. asti.

Ystävänpäiväkampanjalle jatkoaika!

HCRD:n ystävänpäiväkampanjakoodin käytössä on ilmennyt ongelmaa liikuntaedulla maksettaessa. Jos siis yritit loppuviikon aikana ilmoittautua etukoodilla ja maksaa liikuntaedulla, ilmoittautumisesi ei mahdollisesti ole mennyt läpi. Mutta ei hätää, vielä ehtii! Jatkoimme ystävänpäiväkampanjaa vuorokaudella, eli tiistai keskiyöhön asti. Kampanjan aikana saat tapahtuma-paidan veloituksetta ja säästät 15 e!

Jos siis ilmoittauduit koodilla HCRD22YSTAVA, ja valitsit maksutavaksi liikuntaedun, voit tarkistaa täältä, löytyykö nimesi osallistujalistalta. Kirjoita hakukenttään nimesi muodossa Etunimi Sukunimi. Mikäli nimeäsi ei löydy, teethän ilmoittautumisen uudestaan. Muutimme käytäntöä niin, että alennuskoodia ei tarvitse syöttää, vaan paita tulee veloituksetta kaikille 14.2.-15.2. aikana ilmoittautuneille. Muistathan valita paidan. Ilmoittautuminen onnistuu täällä.

Tässä vielä ohje liikuntaedun käyttöön https://helsinkicityrunningday.fi/ilmoittaudu/ilmoittautuminen-liikuntaedulla/.

Jos olet saanut sähköpostiisi vahvistuksen, ilmoittautumisesi on mennyt läpi. Huomaathan, että vahvistus voi löytyä roskapostikansiostasi.

Tarvittaessa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme maraton@sul.fi!