Ystävänpäiväkampanja 2022

Jatkoaikaa ystävänpäiväkampanjalle! Kampanja on voimassa 15.2. keskiyöhön asti. 

Ystävänpäivän kunniaksi tapahtumapaita veloituksetta! Osallistuitpa Helsinki City Running Dayhin yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa, nyt voit saada tapahtumapaidan veloituksetta ja säästää 15 euroa! Tapahtumapaita on Craftin laadukas treenipaita (arvo 24,90 e), Helsinki City Running Day -painatuksella.

Ilmoittaudu täällä ja syötä kassalla koodi: HCRD22YSTAVA (muista klikata ”käytä koodi”). Kampanja on voimassa 10.-15.2.2022 ja voit hyödyntää kampanjaan myös työnantajan tarjoamia liikuntaetuja.

Tervetuloa mukaan Suomen suosituimpaan juoksutapahtumaan, Helsinki City Running Dayhin 14.5.2022!

Ystävänpäiväkampanjan säännöt ja ehdot:
Ystävänpäivätarjous voimassa 10.-15.2.2022. Koskee vain uusia ilmoittautumisia. Ei koske Minisun Minimarathonia tai Life Helsinki City Marathonviestiä (paidat sisältyvät osallistumismaksuihin). Ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ.

HCRD:n ystävänpäiväkampanjakoodin käytössä on ilmennyt ongelmaa liikuntaedulla maksettaessa. Jos siis yritit loppuviikon aikana ilmoittautua etukoodilla ja maksaa liikuntaedulla, ilmoittautumisesi ei mahdollisesti ole mennyt läpi. Ongelma on nyt korjattu ja lisäsimme kampanjalle jatkoaikaa 15.2. asti. Lue lisää täältä. 

Lisätietoja: maraton@sul.fi
Lue lisää tapahtumista: helsinkicityrunningday.fi