Virtual HCR puolimaraton 16.5.-16.6.

virtual hcr puolimaraton

Valmiina Virtual HCR-puolimaratonille? Helsinki City Running Day tiimi yhdessä Race Peps applikaation kanssa on jo pidemmän aikaa valmistellut virtuaalista HCR-puolimaraton tapahtumaa. Nyt kaikki alkaa olla sillä mallilla, että pystymme vihdoin esittelemään #virtualhcr -tapahtuman!

Kyseessä ei ole kisa (muuta kuin itseäsi vastaan), vaan jotain paljon hauskempaa!

Mitä? 
Ilmainen, virtuaalinen Helsinki City Run puolimaraton -tapahtuma, johon voi osallistua kuka tahansa! Sinun tarvitsee vain ladata applikaatio, laittaa kuulokkeet korville, juosta ja nauttia HCR-tunnelmasta! Osallistujien kesken arvotaan palkintoja!

Missä?
Joko omalla reitilläsi sijainnista riippumatta tai HCR-kisareitillä Helsingissä. Mikäli valitset oman reitin, pääset virtuaalisesti kuvittelemaan itsesi Helsinki City Runille ja kuulet 21,1 km ajan tsemppauksia ym. kivaa kuullokkeistasi! Jos taas asut pääkaupunkiseudulla tai sen lähistöllä ja haluat tulla testamaan ihan oikeaa HCR-kisareittiä Helsingissä, applikaatio ääniopastaa sinut juoksemaan reitin ja tsemppaa sinut tekemään oman parhaasi! Ääniopastettu HCR-reitti on lähes sama kuin HCR 2020 vuoden kisareitti, pieniä (pakollisia) muutoksia lukuunottamatta.

Milloin?
16.5.-16.6.2020. Reitit julkaistaan applikaatioon lauantaina 16.5.

Miten?
Ohjeet kotimaisen Race Peps appin lataamisen ja karttoihin pääsyyn löytyvät tästä videosta ja alta kirjallisena.

Oletko mukana? Klikkaa osallistumisesi tähän tapahtumaan niin pääset seuraamaan myös kanssaosallistujiesi suorituksia.

Ohjeet Virtual HCR puolimaratonille! Katso video ja lue nämä ennen kuin lähdet liikkeelle! 

1. Lataa mobiilisovellus: Race Peps ja rekisteröidy (Huom! Anna sovelluksesi lupa seurata sinua / käyttää sijaintiasi)
2. Avaa sovellus ja klikkaa + merkkiä, syötä reittikoodi: HCRD
3. Valitse joko ”HCR sijannista riippumatta” mikäli juokset kotioveltasi tai ”HCR kisareitti” jos haluat testata Helsinki City Runin 2020 kisareitin (lähtö Urheilukadulta, Töölön yhteiskoulun edestä).
4. Laita kuulokkeet korville, juokse ja nauti HCR-tunnelmasta!

Huom! Sovellus ei ota aikaa, eikä juoksu tallennu sovellukseen. Voit käyttää sovelluksen ohella myös muita sovelluksia (kuunnella musiikkia tai käyttää tracker-sovelluksia). Mikäli kohtaat teknisiä ongelmia voit olla suoraan yhteydessä sovelluksen kehittäjään Race Peps (suomeksi onnistuu hyvin!).

Mikäli haluat osallistua Intersport Suomi -lahjakorttien ja muiden yllätyspalkintojen arvontaan, jaa kuva lenkiltäsi Instagramiin hashtagilla #virtualhcr (julkiset profiilit näkyvät meille). Arvomme voittajat 16.6. jälkeen. Facebook tai Instagram ei ole mukana arvonnassa.