UUTTA 2025: MYSAFETY-PERUUTUSVAKUUTUS

Vuoden 2025 Helsinki City Running Daylle ilmoittautuessasi voit ostaa uudenlaisen peruutusvakuutuksen. Mysafety-peruutusvakuutuksesta saat ilmoittautumismaksun takaisin, mikäli olet estynyt osallistumaan esimerkiksi oman tai läheisen sairastumisen vuoksi, jos lastenhoitaja tai juna jättää tulematta, tai elämässä tapahtuu jotain muuta yllättävää. Vakuutuksen hinta on 5-11 euroa (maratonviestillä 19 e) riippuen osallistumismaksun suuruudesta. Hintaesimerkkejä:

Ilmoittautumismaksu max 40 euroa -> vakuutusmaksu 5 euroa
Ilmoittautumismaksu 41-65 euroa -> vakuutusmaksu 7 euroa
Ilmoittautumismaksu 66-100 euroa -> vakuutusmaksu 9 euroa
Ilmoittautumismaksu 101-140 euroa -> vakuutusmaksu 11 euroa
Ilmoittautumismaksu yli 140 euroa -> vakuutusmaksu 19 euroa 

Mysafety on huomattavasti joustavampi ja osallistujalle ehdoiltaan parempi kuin aiemmin tarjolla ollut Siirtoturva, sillä vakuutusehtojen täyttyessä saat ilmoittautumismaksun takaisin, ja se kattaa myös muita kuin sairaustapauksia. Mysafety-peruutusvakuutuksen myötä Siirtoturva poistuu valikoimasta. Siirtoturva mahdollisti osallistumisen siirron seuraavalle vuodelle sairaustapauksissa, joista oli esittää lääkärintodistus.

Mysafety-peruutusvakuutuksen voit ostaa ilmoittautumisen yhteydessä (huom! vakuutusta ei voi ostaa myöhemmin, kuten muita lisäpalveluita).

Tutustu Mysafety-peruutusvakuutuksen tuotekuvaukseen, tarkempaan tuote-esitteeseen, ja vakuutusehtoihin.

Mysafety-peruusvakuutus on ostettavissa 10.5.2024 alkaen, kun ilmoittautuminen vuoden 2025 aukeaa.