Salvequick Helsinki City 5 -juoksun nimikkokumppaniksi

Helsinki 5 km

Salvequick on Helsinki City 5 -juoksun uusi nimikkokumppani. Viiden kilometrin tiejuoksu on osa Helsinki City Running Day -tapahtumaa, jonka reitille nähdään yhtä lailla kestävyysjuoksun kotimaisia kärkinimiä kuin kunto- ja harrasteliikkujia. Tapahtuma järjestetään 15. toukokuuta.

– On ilo olla yhteistyökumppanina erityisesti viiden kilometrin matkalla. Kuten Salvequick, 5 kilometrin matka ja Helsinki City Running -tapahtuma sopivat kaikille, vaunulenkkeilijöistä tavoitteellisiin kilpajuoksijoihin, sanoo Orkla Care Oy:n markkinointijohtaja Marita Hanhineva.

Salvequick -tuotteista Helsinki City 5 -juoksussa ovat esillä uudet rakkolaastarit. Salvequick näkyy myös tapahtumassa omalla tiimillä, joka on juoksijoiden tukena ja apuna.

– Salvequick haluaa kannustaa ihmisiä liikkumaan positiivisella ja rennolla mielellä niin juoksussa kuin elämässä. Pienet naarmut, haavat tai hiertymät eivät menoa hidasta, Hanhineva sanoo.

Orkla Care Oy:lle Helsinki City Running Day on tuttu tapahtuma. Maratonista, puolimaratonista, 5 kilometrin katujuoksusta ja lasten minimaratonista koostuva juoksun juhlapäivä jatkaa aiemmin erikseen järjestettyjen Helsinki City Marathonin ja Helsinki City Run -puolimaratonin perinteitä.

– Olemme olleet näissä juoksutapahtumissa mukana useiden eri brändien kanssa jo vuosien ajan, Hanhineva viittaa muiden muassa Maxim urheiluravinnebrändiin, joka oli aiemmin Helsinki City Marathonin nimikkokumppani. Salvequick rakkolaastareiden lisäksi Helsinki City Running Dayllä osallistujat voi tutustua myös Orkla Caren P20-aurinkosuoja-, Nutrilett-painonhallinta ja Jordan-hampaanhoitotuotteisiin.”

Tutustu Salvequick Helsinki City 5 – tapahtumaan tästä.