Helsinki City Running Day Expo 17.-18.5.2019 on kaikille avoin!

Helsinki City Running Dayn (HCRD) Expossa juoksijat voivat hakea kilpailunumeronsa, paitansa sekä kysellä kisatoimistosta mieltä askarruttavia asioita. Näiden lisäksi HCRD Expo tarjoaa juoksijalle useita muita palveluita ja tarjoushintaisia tuotteita. Tässä artikkelissa pääset tutustumaan expon tarjontaan tarkemmin. Expo on kaikille avoin, joten ota mukaan myös juoksusta kiinnostunut ystäväsi!

Shoppaile messutarjoushinnoin Intersportissa ja ota vinkit talteen lisäravinteista sekä ravinteikkaasta ruoanlaitosta

Tiesithän, että expon Kisainfossa voit vielä jälki-ilmoittautua valitsemaasi tapahtumaan, mikäli ilmoittautuminen on jäänyt syystä tai toisesta tekemättä. Kisatoimistossa voit myös ilmoittautua 2020-vuoden tapahtumiin huikein Early Bird -hinnoin sekä ostaa muistoksi laadukkaita Craftin Helsinki City Running Day ja Helsinki City Marathon -vaatteita.

Juoksunumerot löytyvät A-hallin puolelta sisäänkäynnin edestä. Numeron noudon jälkeen voit aloittaa messukierroksesi tekemällä kannustuskyltin Granon & HCRD kannustuskylttipisteellä ja pyytää läheisiäsi kannustamaan sinua ja muita juoksijoita reitin varrelle. Ota matkaasi myös CeraVen kosteuttava rasva tai puhdistustuote sekä Jordan Stay Fresh Hammastahna. Jos olet perjantaina klo 12-18 aikavälillä liikenteessä, voit tutustua Canyonin pisteen pyöriin ja saada asiantuntijalta lisätietoa pyöristä.

Sportyfeel-osastolla saat asiantuntevia lisäravinto- ja liikeharjoitevinkkejä, jotka siivittävät sinua juoksemaan kevyemmin, kenties jopa nopeammin ja useammin. Viereisellä New Balancen pisteellä pääset tutustumaan New Balancen kenkävalikoimaan.

Intersport-kaupassa voit päivittää juoksuvaatteesi ja tarvikkeesi messutarjoushinnoin, Garmin osastolta saat ilmaisen tasaisen vauhdin väliaikarannekkeen Garmin Helsinki City Marathonille ja Helsinki City Runille. Garminin pisteellä pääset myös tutustumaan uusimpiin Garmin – juoksumittareihin.

Hyödynnä Ice Powerin pisteellä tuotetarjoukset ja lunasta Synsamin osastolla etu juoksulaseihin sekä varaa aika ilmaiseen näöntarkastukseen. Ota myös mukaasi Salvequickin tuotteita ja P20 matkakokoisia aurinkosuojavoiteita. Eccon osastolla saat lisätietoa muun muassa Goretexin toiminnasta sekä voit napata mukaasi jakotuotteen. Back on Trackin osastolla pääset tutustumaan toiminnallisiin urheiluvaatteisiin ja suojiin.

NormaTecin pisteellä on 0-gravity tuoleja, joissa expokävijät saavat nostettua jalkansa ylös mukavaan asentoon. Pisteellä on myös esillä kompressiolahkeita, jotka nopeuttavat palautumista. Viereisellä Mehiläisen pisteellä voit osallistua Mehiläisen lahjakorttien arvontaan sekä tutustua Urheilu Mehiläiseen. Vermanin ja Bioteekin osastolla pelataan hedelmäpeliä, mistä voit voittaa kivoja palkintoja. Lisäksi sinulla on mahdollisuus hankkia laadukkaita tuotteita; Super Magnesium, Super Nivel ja ruoansulatusentsyymit tukevat suoritustasi ja harjoitteluasi.

HCRD Expossa voit maistella myös useita tuotteita kuten Crazy Coco ja Värska juomia, Lohilo-proteiinijäätelöä, Heineken alkoholitonta olutta sekä Anydayn pähkinöitä. Lisäksi voit maistaa myös uusia Good’n’Go 100% hedelmäsmoothieita ja napata mukaasi herkullisia Corny Suklaa välipalapatukoita.

Vitamixin pisteeltä löytyvät markkinoiden parhaiden blendereiden lisäksi myös ruokakirjailija Hanna Stolt ja juoksusta innostunut Vitamix-kokki Erkki. Hanna ja Erkki antavat käytännön vinkkejä ja reseptejä liikkuvan ihmisen helppoon ja ravinteikkaaseen ruoanlaittoon.

Jos nurkissasi on ylimääräisiä kenkiä voit tuoda ne HCRD Expoon Liike ry:n pisteelle. Liike ry lahjoittaa käytetyt lenkkarit Tansaniaan. Juoksija-lehden pisteellä voit ikuistaa itsesi lehden kannessa! Viikonlopun aikana voit myös hyödyntää huikeat tapahtumatarjoukset Juoksija-lehteen.

Edellä mainittujen lisäksi voit tutustua HCRD Expossa mm. seuraaviin kumppaneihin sekä heidän tarjoamiin tuotteisiin ja palveluihin: Vetikko Travel, Gran Canaria Tourism Board, Pocal, EU-vaalit, Tallinn Marathon, Stockholm Marathon, Taksi-Helsinki ja Mitalihenkarit.

Muistathan myös hakea tapahtumapaitasi b-hallin puolelta. B-hallissa on paitojen lisäksi myös useita juoksutapahtumia sekä hyväntekeväisyysjärjestöjä. Kisahallin yläkerrasta löytyy Norlandia Päiväkotien tarjoama ilmainen lapsiparkki, lapsiparkki on avoinna vain lauantaina 18.5.

Nähdään HCRD Expossa 17.-18.5.!