Helsinki City 5 on suurempi kuin koskaan!

Helsinki City 5 rikkoi kävijäennätyksen reilu kuukausi ennen juoksupäivää (18.5.), mikä enteilee juoksulle suurta kasvua edellisvuoteen verrattuna. Helsinki City 5 järjestettiin vuonna 2018 ensimmäistä kertaa Helsinki City Running Day -tapahtumakokonaisuudessa ja oli osa Suomen ylivoimaisesti suurinta 15 000 osallistujan suurtapahtumaa.

5 km katujuoksu oli tervetullut tapahtuma HCRD:n matkoihin, sillä ”katuvitosia” Suomessa on vain vähän.  Helsinki City 5 houkuttelikin paikalle jo ensimmäisenä vuotenaan tapahtumaan juoksemaan Suomen huippujuoksijoita kuten Topi Raitasen ja Hannu Granbergin. Sekä Topi että Hannu osallistuvat myös vuonna 2019 Helsinki City 5:lle ja kamppailevat tänäkin vuonna kärkipaikoista. Huippujuoksijoiden lisäksi mukana on myös kuntoilijoita, kävelijöitä, juoksukunnon testaajia sekä fiilistelijöitä, ketkä pääsevät kokemaan suurtapahtuman lyhyemmällä matkalla. Helsinki City 5 houkuttelee paikalle myös nuoria, sillä 15-,17-, ja 19-vuotiaille on omat ikäsarjat.

Muista HCRD-matkoista poiketen Helsinki City 5:den lähtöpaikka on Ruoholahden tori, mikä antaa tapahtumalle uniikin tunnelman. Lähtöpaikkansa vuoksi reitistä saatiin tehtyä myös mahdollisimman tasainen, sillä juoksijat pääsevät viipottamaan nopeaa baanaa kohti Töölöä ja Telia 5G Areenan maalia.

Helsinki City 5 virallinen ilmoittautumisaika päättyy muiden HCRD-tapahtumien tavoin 29.4. Tämän jälkeen alkaa jälki-ilmoittautuminen ja ilmoittautumisia otetaan vastaan niin pitkään kuin numeroita riittää. Varmista itsellesi kisanumero ja ilmoittaudu  tästä.