10 000 juoksijaa ilmoittautunut Helsinki City Running Dayhin

Toukokuun 18. päivä järjestettävä Helsinki City Running Day on ylittänyt 10 000 juoksijan rajapyykin maaliskuun puolivälissä. Aikaa tapahtumaan on vielä reilu kaksi kuukautta ja virallista ilmoittautumisaikaa jäljellä 29.4. saakka. Vapun aattona alkaa jälki-ilmoittautuminen, jonka jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan niin pitkään kuin numeroita riittää.

Helsinki City Running Day on Suomen ylivoimaisesti suurin juoksutapahtuma, joka tarjoaa kuusi erilaista matkaa saman päivän aikana. 18.5.2019 juostaan Suomen suosituin puolimaraton Helsinki City Run, legendaarinen Garmin Helsinki City Marathon, molemmat tapahtumat yhdistävä Helsinki City Double (HCR + HCM), Helsinki City Marathonviesti 4-hengen joukkuein sekä Helsinki City 5 -katujuoksu. Perheen pienimmät on otettu huomioon lasten Norlandia Minimarathon -tapahtumalla.

Suuri juoksijamäärä tarkoittaa mahtavan fiiliksen ja juoksuyhteisöllisyyden lisäksi myös parempia palveluita juoksijoille. Kiitos teidän, juoksijat, meidän on mahdollista tehdä tapahtumasta entistä parempi ja kansainvälisempi sekä tarjota teille entistä laadukkaampia palveluita. Ilmainen lapsiparkki, palautumisalue kylmähoitoaltaineen ja hierontapalveluineen sekä upea maaliintulo Telia 5G Areenalle ja runsas maalihuolto ovat mahdollisia vain sen vuoksi, että te juoksijat ilmoittaudutte! Helsinki City Running Daysta ja sen kuudesta juoksutapahtumasta tulee elämys joka jokaisen pitää itse kokea.

Ilmoittaudu edullisemmin ennen 15.3.2019 tästä.

HCRD 2019