UUSI PÄIVITYS ICE POWER HELSINKI CITY 5:N REITTIIN

Tammikuussa julkaistu ja viranomaistahojen hyväksymä Ice Power Helsinki City 5:n reitti muuttuu. Helsinki ja sen kulkuväylät kehittyvät huimaa vauhtia, ja tarjoavat jatkossa entistäkin paremmat olosuhteet myös juoksijoille.

Maaliskuussa alkavan Mannerheimintien suurremontin mittava vaikutus myös kevyenliikenteen väyliin tulevana keväänä kävi ilmi vasta nyt, ja siksi Ice Power Helsinki City 5:lle on suunniteltu uusi reitti. Vielä hetki sitten näytti siltä, että tammikuussa julkaistun reitin käytölle ei ole estettä, mutta tilanne on muuttunut remonttiprojektin urakoitsijan päästyä tarkentamaan aikataulua.

Toukokuun 2023 Ice Power Helsinki City 5:lle on suunniteltu nyt uusi reitti, joka painottuu Olympiastadionin pohjoispuolelle. Lähtö on aiemmin julkaistujen suunnitelmien mukaisesti Mäntymäentiellä Olympiastadionin aukion edustalla, josta muutkin Helsinki City Running Dayn juoksumatkat starttaavat.

Uudella reitillä on edelleen tarjolla vauhdikkaita suoria, ja nousua on vähemmän kuin vuoden 2022 reitissä. Reitti kulkee läpi kauniin Alppipuiston, ja sivuaa Töölön urheilupuiston tärkeimpiä maamerkkejä: Vauhtitie, Eläintarhan kenttä, Töölön Pallokentät, Bolt Arena sekä Lasse Virenin ja Paavo Nurmen patsaat – saapuen maaliin upealle Olympiastadionille.

Katso Ice Power Helsinki City 5:n reittikartta suurempana täältä.