Uusi jouksukouluyhteistyö alkaa tammikuussa

Muutoksia Helsinki City Running Clubin yhteislenkkitoimintaan

Nykymuotoiset joka toinen sunnuntai toistuvat Helsingin yhteislenkit päättyvät joulukuussa.

Keväisin, huhtikuussa, tullaan edelleen vetämään tutustumiset Helsinki City Run -puolimaratonin ja Helsinki City 5 -juoksun reitteihin.

Säännöllisen yhteislenkkitoiminnan sijaan tulemme toimimaan yhteistyössä useamman juoksukoulun kanssa, ja tarjoamaan etuja juoksukoululaisille. Nämä juoksukoulut ovat HCRD:n virallisia yhteistyötahoja.

HCRD:n yhteistyöjuoksukoulut tulevat myös tarjoamaan kaikille avoimia ja ilmaisia treenejä sekä webinaareja. Ilmainen tarjonta tulee olemaan aiempaa runsaampaa ja monipuolisempaa, kun sitä toteutetaan uudella mallilla juoksukouluverkoston kautta. Tutustu juoksukouluihin ja katso tarjonnan aikataulu täältä.

Tavoitteena on, että juoksukoulujen live- tai verkkovalmennuksiin osallistuvat juoksun harrastajat treenaavat HCRD:n eri juoksumatkoille, ja koulujen asiakkaat saavat myös edullisemmin osallistumisen HCRD:lle sekä etuja HCRD:n kumppaniyrityksiltä.

HCRD:n yhteistyöjuoksukouluverkosto koostuu seuraavista juoksuvalmennusta tarjoavista tahoista: Liitävät Lenkkarit, Espoon Tapioiden juoksuklubi, Helsingin Juoksijat, Juoksuliike Pasila & Pirkkola, Arkiwellness sekä Juoksija-lehden Juoksurinki.