Tykätty Garmin Helsinki City Marathonin reitti säilyy ennallaan 2021

HCM reitin tasaisuus ja juostavuus tarjoaa hyvät mahdollisuudet nautinnolliseen maratoniin. Reitti esittelee juoksijoille Helsingin parhaimmat merimaisemat ja toisaalta palan kantakaupunkia. Maratonjuoksijoille on luvassa tasaista baanaa, puistoa, merimaisemaa sekä kaupunkimaisemaa. Kahtena kierroksena juostavalla reitillä kaikki juoksevat koko reitin ajan samaan suuntaan, mikä tekee juoksemista sujuvampaa ja turvallisempaa. Reitti huipentuu maaliintuloon legendaariselle Helsingin Olympiastadionille.

Garmin Helsinki City Marathonin reitti säilyy lähes ennallaan vuonna 2021. Finlandia-talon käynnistyvä remontti ja sen läheisyyteen rakentuva Pikku-Finlandia siirtää reittiä hieman keskemmälle Töölönlahdenpuistoa. Lauttasaaren sillan remontti on nyt valmis, minkä johdosta juoksijat pääsevät nauttimaan uudistetusta, leveämmästä ja tasaisemmasta Lauttasaaren sillan juoksubaanasta.

Reitin varrella on yhteensä 13 huoltopistettä, jossa tarjoillaan Leader No Limits (maku sitruuna) urheilujuomaa, yksi geelipiste sekä kattava ja monipuolinen maalihuolto Olympiastadionion maalialueella.

Kartan näet tarkemmin tästä. Lue lisää Garmin Helsinki City Marathonista täältä.