Helsinki City Running Day tarjoaa treenejä ja juoksutekniikkaa ilmaiseksi

Treenivinkkejä juoksun tueksi! Helsinki City Running Day tarjoaa seuraajilleen treenejä, vinkkejä sekä juoksutekniikkaa ilmaiseksi juoksuharrastuksen tueksi.

– Tavoitteena on saada ihmisiä liikkumaan ja pitämään mieltä ja kroppaa virkeänä yhteistreenien ja harrastusten ollessa tauolla. Juoksu on yksi harvoista liikuntalajeista, joka onnistuu edelleen poikkeustilanteesta huolimatta ja Helsinki City Running Day Suomen suurimapana juoksutapahtumana haluaa tukea tätä, sanoo Helsinki City Running Dayn tapahtumapäällikkö Annamari Ahonen.
– Näillä treeneillä saat vaihtelua ja motivaatiota juoksuharrastuksen tueksi, pystyt kehittämään lihaskuntoasi sekä opit juoksutekniikkaa, Ahonen jatkaa.

Helsinki City Running Dayn Instagramiin ja Facebookiin tulee juoksuharjoitteita eri vauhdeilla, juoksutekniikkaa, lihaskuntoa lenkin varrelle, venyttelyä -ja verryttelyä sekä vinkkejä treenaamiseen. Lisäksi luvassa on myös muutama kotitreeni sadepäivien varalle. Vinkkejä antaa juoksuvalmentaja ja olympiamaratonaari Harri Hänninen sekä tekniikkaa opettaa juoksuvalmentaja ja personal trainer Marjo Pietilä (@arkiwellness). Kotitreenit vetää Karoliina Alanne, joka on tullut Instagramissa tutuksi (@candyontherun) suosituista kotitreeneistään.

Seuraa meitä somessa ja treenaa mukana!

@helsinkicityrunningday Instagram
Helsinki City Running Day Facebook