Tervetuloa Helsinki City Running Clubin treeneihin!

Entistä paremmat yhteislenkit jatkuvat 16.1.

HCRD-yhteislenkit jatkuvat su 16.1. entistä ehompina ja uuden nimen alla! Jatkossa juoksemme nimellä Helsinki City Running Club, ja treenit sopivat entistä paremmin eri tasoisille juoksijoille. Treenit ovat edelleen kaikille avoimia ja ilmaisia, ja toteutamme ne yhteistyössä Craftin kanssa.

Sunnuntaipitkiksiä juostaan joka toinen sunnuntai, ja lähtöpaikkana vaihtelee Pirkkola (Pirkkolan urheilupuisto) ja Töölö (Olympiastadioninaukio, Paavo Nurmen patsaan edusta). Ensimmäinen lenkki on 16.1. Pirkkolasta. Lenkit starttaavat aina klo 11.30 (Huomaa uusi kellonaika!).

Helsinki City Running Clubin sunnuntaipitkiksillä jakaudutaan seuraaviin ryhmiin:

Pitkä lenkki aktiiviharrastajille. Lenkillä juostaan 1,5 tuntia noin 5.45 minuutin kilometrivauhtia, eli noin 15,5 km. Tämä lenkki soveltuu viikon pitkäksi lenkiksi juoksijoille, jotka juoksevat puolimaratonin noin 1h30min – 1h50min aikaan, tai osaksi vielä pidempää lenkkiä reipasvauhtisille maratoonareille.

Pitkä lenkki kokeneille kuntoilijoille. Lenkillä juostaan 1,5 tuntia noin 6.30 minuutin kilometrivauhtia, eli vajaat 14 km. Tämä lenkki soveltuu viikon pitkäksi lenkiksi juoksijoille, jotka juoksevat puolimaratonin noin 1h50min – 2h10min aikaan, tai osaksi vielä pidempää lenkkiä esim. noin neljän tunnin maratoonareille.

Kuntoilijan perustreeni. Tämä ryhmä juoksee tunnin mittaisen lenkin noin 7 minuutin kilometrivauhtia, eli noin 8,5 km. Tämä lenkki soveltuu perustreeniksi esim. harrastajille, jotka ovat puolimaratonharjoittelunsa alkuvaiheessa. Lenkki sopii erinomaisesti myös palauttavaksi lenkiksi jo enemmän juosseille tai osaksi pitkää lenkkiä rauhallisemman vauhdin puolimaratoonareille ja maratoonareille. Lenkki sopii myös täsmätreeniksi aloitteleville lenkkeilijöille, jotka ovat asettaneet tavoitteen 5 tai 10 kilometrin tapahtumaan.

Matalan kynnyksen juoksu-kävely -lenkki. Tällä lenkillä vuorotellaan juoksua ja kävelyä rytmityksellä 3 min rauhallista hölkkää/1 min kävelyä. Kävelypalautusten aikana syke ehtii laskea, ja näin lenkin kokonaisrasitus ei nouse liian kovaksi, vaikka juoksukokemusta olisi vähemmän. Tämä lenkki soveltuu juoksuharjoittelua aloitteleville, tai tauon jälkeen harjoitteluun palaaville, joiden tavoitteena on esim. Helsinki City 5 -juoksuun osallistuminen, ja tavoitteena on pystyä juoksemaan koko matka.

Saat tiedon tulevista treeneistä, kun seuraat meitä Instagramissa ja Facebookissa.

Helsinki City Running Clubin treenipäivät löytyvät myös nettisivuiltamme Harjoittelu-osiosta.

Nähdään lenkeillä!