Tärkeää infoa HCRD-juoksijoille

Tervetuloa Helsinki City Running Day:hin 18.5.2019! Tässä vielä viime hetken vinkkejä ennen HCRD 2019 starttia.

Lähtölupa / Registration card

Sähköpostistasi löydät lähtöluvan, jonka voit tulostaa mukaasi kun tulet noutamaan juoksunumeroasi Töölön Kisahallilta pe 17.5 klo 9-20 tai la 18.5. klo 8-13:30. Huom! 1,5h ennen oman juoksusi starttia! Voit myös näyttää lähtöluvan sähköisesti tai kirjoittaa juoksunumerosi itsellesi ylös. Myös ystäväsi voi hakea numeron puolestasi juoksunumerollasi ja nimelläsi. Numerokuori ja tavarasäilytyspussi haetaan Kisahallin A-hallista ja paidat B-hallista. Molemmissa halleissa on myös kumppaneiden pisteitä ja A-hallissa Intersportin kisakauppa. 

Numeroiden 1,5h ennen omaa starttiasi – tutustu  samalla Helsinki City Running Day Expoon
Kutsu kaverisi mukaan HCRD Expoon Töölön Kisahallille 17.-18.5. Expo on avoin kaikille!
​Muista myös Shake Out Run -verryttelyjuoksu perjantaina klo 18:00 Kisahallilta. Lisätietoa täältä: https://www.facebook.com/events/431644077612437/

HCRD-Lähdöt
Norlandia Minimarathon starttaa Kikattavan Kakkiaisen aamujumpalla klo 8:30 Eläintarhan kentältä. Pienemmät lähtevät matkaan ensin klo 9.00.

Minimaratoonareiden tultaessa maaliin, starttaavat aikuisten tapahtumat. Aikuisten lähtöihin ryhmitytään 15 minuuttia ennen lähtöaikaa. HCR:n viisi lähtöryhmää starttaavat klo 11:30 alkaen Mäntymäentieltä, Paavo Nurmen patsaan läheisyydestä. Tämän jälkeen starttaa HCM + Viesti klo 15 Mäntymäentieltä ja Helsinki City 5 klo 15:15 Ruoholahden torilta. Vie hyvissä ajoin ennen lähtöaikaasi tavarat tavarasäilytykseen tavarasäilytysalueelle (Bollis 6), Helsinki City 5 -juoksijoiden tavarasäilytys on Ruoholahdentorilla. HUOM! Tavaroita ei voi jättää Kisahalliin juoksun ajaksi!  Tapahtuma-alueiden kartat löytyvät nettisivuilta ja HCRD-infolehdestä.  Olet saanut sen postitse joko tällä viikolla tai se postitetaan sinulle ensi viikon aikana (huhtikuun lopulla ilmoittautuneet). Jos lehteä ei löydy, voit lukea sen sähköisesti täältä: https://issuu.com/helsinkirunningevents/docs/helsinki_city_running_day_2-2019_in

Reittikartat
Maraton: 
Garmin Helsinki City Marathon 2019 reittikartta + Garmin Helsinki City Marathon reittiprofiili elevation profile 2019

Puolimaraton: HCR_reittikartta_PUOLIMARATON_2019 +  Helsinki City Run reittiprofiili elevation profile 2019

5 km: Helsinki City 5 2019 reittikartta routemap + Helsinki City 5 reittiprofiili elevation profile 2019

Reitti on opastettu risteyksien osalta ja jatkuu risteyksissä aina suoraan, jollei opastein ole muuta kerrottu. Kilometrit on merkitty reitin varrella. Juoksureittiä valvovat tapahtuman liikenteenohjaajat sekä poliisi. Helsinki City Runin reitti ladattavissa tästä.

Ajattele luontoa: roskat roskikseen ja vanhat lenkkarit kiertoon!

Tuo koko perheen vanhat lenkkarit mukanasi, kun haet numerosi Kisatoimistosta ja jätä ne LiiKe ry:n pisteelle Expossa. Lenkkarit saavat uuden elämän Tansaniassa ja luovat mahdollisuuksia paikallisille nuorille.

SUL juoksutapahtumat ovat mukana Ekokompassi-ympäristöjärjestelmässä. Juoksijoille tämä näkyy parhaiten roska-asioissa. Tapahtuman lajittelua on lisätty, roskisten sijoittelua parannettu ja roskapartiot ovat valmiina toimintaan. Juoksijat voivat omalta osaltaan kunnioittaa ympäristöä heittämällä roskat roskikseen aina, kun se on mahdollista – myös reitillä.

Pysäköinti tapahtumassa

Toivomme, että suosit julkista liikennettä tai kevyttä liikennettä kisamatkoihin, jos se on mahdollista. Jos tulet omalla autolla, on parkkitilaa erittäin rajallisesti lähialueella ja se on maksullista.

Tapahtuman kumppani EuroPark tarjoaa 30 % alennuksen juoksijoille Europarkin P-CityForum, P-Eliel, P-Kamppi tai P-Kluuvi -pysäköintihalleissa. HCR-alennus on voimassa QR-koodilla pe 17.5. klo 17.00 – su 19.5. klo 18.00. Lue lisää netistä tai ota QR-koodi talteen tästä.

Ilmainen lapsiparkki

Norlandia Päiväkodit tarjoaa  HCRD:n juoksijoille lapsiparkin 18.5.2019. Voit käydä ensin lapsesi kanssa juoksemassa Norlandia Minimarathonin ja sen jälkeen tuoda lapsesi lapsiparkkiin ammattitaitoisen henkilökunnan huomaan oman juoksusi ajaksi. Lapsiparkki sijaitsee Töölön Kisahallilla, Helsinki City Running Day -kisatoimiston välittömässä läheisyydessä. Varmista paikkasi ja varaa paikka jo etukäteen! Ennakkoilmoittautuminen lapsiparkkiin tästä.

Helsinki City Running Day -jatkot

Tapahtuman virallinen jatkopaikka on Helsingin ykkösklubi Apollo Live Club! Helsinki City Running Dayn juoksijoille on luvassa ilmainen sisäänpääsy (eteispalvelumaksu) mitalia näyttämällä ennen klo 24. Ovet aukeavat klo 22. Ikäraja juoksijoille K20.

Tartu mukaan fiilikseen!

Tapahtuman sosiaalinen media käy kuumana ja nettisivut päivittyvät koko ajan! Seuraa meitä ja pysyt kuulolla! Tapahtuman viralliset hashtagit ovat #hcrd2019 #helsinkicityrunningday

Vielä loppuun pieni teaser: ensi vuoden Helsinki City Run juostaan 16.5.2020. Tartu kisaviikonlopun supertarjoukseen, joka julkaistaan pian!

Tsemppiä viime hetken valmisteluihin! 

Terveisin,

Helsinki City Running Day -tiimi