Suomen hallitukselta loistavia uutisia – Helsinki City Running Dayssa valmistelut jatkuvat täydellä teholla

HCRD 2020

Suomen hallituksen 17.6. linjauksen mukaan lokakuun alusta lähtien luovutaan kokoontumisrajoituksista tilanteen pysyessä hyvänä. Helsinki City Running Dayn organisaatiossa eiliset uutiset otettiin vastaan ilolla.
–Nämä uutiset olivat parempia kuin mitä tässä vaiheessa uskalsimme edes toivoa, sanoo Tapahtumapäällikkö Annamari Ahonen.
Helsinki City Running Daylle 3.10. on valmisteltu koko kevään ajan kattavaa suunnitelmaa, joka mahdollistaa turvallisen osallistumisen jokaiselle juoksijalle.

Ahosen mukaan ilmoittautumisten vauhti on kiiihtynyt rajoitusten höllentämisen myötä. Helsinki City Running Dayn vilkastunutta ilmoittautumista selittänee myös keväällä julkaistu uusi tapahtumakeskus ja maali vastaremontoidulla Helsingin Olympiastadionilla.

–Nyt ei muuta kuin ilmoittautumaan, lenkkarit jalkaan ja treenaamaan kohti lokakuun Helsinki City Running Dayta! Ahonen kannustaa.

Helsinki City Running Dayn kesähinnat ovat voimassa 10.8. asti. Voit ilmoittatutua tapahtumiin tästä. Voit hyödyntää maksuun myös työnantajan tarjoamia liikuntaetuja. Maksutavoista lisää täällä.

3.10.2020 juostaan 40-vuotis juhlavuottaan viettävä Garmin Helsinki City Marathon, Suomen suurin puolimaraton Helsinki City Run, viiden kilometrin katujuoksu ECCO Helsinki City 5 sekä lasten oma 1km mittainen Minimarathon. 40-vuotis juhlamaratonin voi jakaa myös nelihenkisen joukkueen kesken Helsinki City Marathonviestillä tai tuplata kokemuksensa yhdistämällä maratonin ja puolimaratonin Helsinki City Doublella.