Palautumisalue palvelee Helsinki City Running Dayn juoksijoita

Juoksun superpäivä Helsinki City Running Day (18.5.2019) tarjoaa juoksijoille ensimmäistä kertaa palautumisalueen. Palautumisalue sijoittuu maalin ja varustesäilytyksen välittömään läheisyyteen Telia 5G Areenan taakse. Palautumisalueella on juoksijoille Avantopool Kinos kylmäpalautumisaltaita, Insinööriliiton 100. juhlavuoden kunniaksi INSSIsauna ja mahdollisesti myös hierontapalveluita. Muut palautumisalueen palvelut varmistuvat myöhemmin keväällä.

Avantopool tarjoaa HCRD tapahtumaan osallistuville juoksijoille mahdollisuuden ammattimaiseen kylmäpalautumiseen. Tapahtuman palautumisalueella on viisi Avantopool Kinos -kylmäpalautumisallasta, joissa veden lämpötila on tehokkaaseen palautumiseen soveltuvalla tasolla (+6°C – +9°C). Avantopool:n henkilökunta on paikan päällä avustamassa ja opastamassa kylmäpalautumiseen halukkaita juoksijoita koko päivän ajan.

Kylmähoitoaltaiden lisäksi palautumisalueella juoksijat pääsevät myös saunomaan INSSIsaunaan. INSSIsauna on kuopiolaisten insinööriopiskelijoiden suunnittelema ja valmistama saunavaunu, jonka tarkoituksena on mahdollistaa saunominen lähes missä tahansa. Insinööriliitto tuo 100. juhlavuoden kunniaksi saunamahdollisuuden myös HCRD-juoksijoille!

Palautumisalueella pyritään palvelemaan juoksijoita entistä paremmin ja antamaan juoksijoille elämys myös juoksun suorittamisen jälkeen. Peseytymään juoksijat pääsevät Helsingin Uimastadionille sekä uimaan Helsingin suosituimmassa maauimalassa, mikäli altaat ovat täytetty HCRD-tapahtumapäivään mennessä.

Nähdään Helsinki City Running Dayn tapahtumissa 18.5.2019!