Norlandia Minimarathon 2019 toimintapisteet

Norlandia Minimarathonilla on tänä vuonna ennätysmäärä kumppaniemme tarjoamia toimintapisteitä. Eläintarhan urheilukenttä täyttyy liikunnan riemusta 18.5. kello 8 alkaen, kun pienet maratoonarit pääsevät nauttimaan erilaisista aktiviteeteista juoksun ohella.

Unohtumaton päivä saa arvoisensa startin kello 8:30, kun TV:stäkin tuttu Kikattava Kakkiainen hauskuuttaa minimaratoonareita aamujumpan merkeissä. Jumpan jälkeen Kikattava Kakkiainen on tavattavissa myös Sun-Maidin toimintapisteellä, jossa juoksijoille jaetaan lisäenergiaa leikkeihin rusinoiden muodossa.

Mitä olisikaan Norlandia Minimarathon ilman Norlandia Norppaa? Hänet voit tavata Norlandian toimintapisteellä! Pisteellä voi myös oppia lisää tärkeästä asiasta, eli kierrätyksestä, Norlandian kierrätyspisteen kautta.

Samaan aikaan Valion toimintapisteellä minimaratoonareille taiteillaan upeita kasvomaalauksia, sekä jaetaan herkullisia maistiaisia Valion valikoimista. Tämän jälkeen voikin leikkiä porukalla, kun Perinneleikit leikittää lapsia toimintapisteellään tuttuun tapaan koko tapahtuman ajan klo 8-12.

Leikkien jälkeen onkin hyvä siirtyä musisoimaan Jamkids musiikkipajalle. JamKids tarjoaa lapsille hauskan musiikkipajan kello 10-12. Tule mukaan jammailemaan ja hakemaan tahtia juoksulle! Liikunta ja musiikki ovat lyömätön pari!

Mikäli heittääminen, hyppääminen ja juokseminen kiinnostaa, Youth Athletics Games-maa antaa mahdollisuuden kokeilla hauskoja yleisurheiluaktiviteetteja. Kuka tietää, ehkäpä pienten juoksijoiden joukossa on tulevia yleisurheilijoita?

Alppilan Salamoiden kanssa lapset pääsevät temppuilemaan ja taituroimaan Freegym pisteellä ja Sulkapalloliiton pisteellä voi testata taitojaan Minisulkiksen parissa. Lisäksi toimintaa on tarjolla muun muassa Dinoxin toimintapisteellä. Pienet minimaratoonarit pääsevät myös tutustumaan Pelastuslaitoksen toimintaan heidän pisteellään. Saattaapa siinä samalla törmätä myös MiniSUNin apinaan joka viihdyttää lapsia Eläintarhan kentällä koko tapahtuman ajan.

Kaikkea tätä ja paljon muuta luvassa Norlandia Minimarathonilla 18.5.! Tule sinäkin nauttimaan upeasta kevätpäivästä perheesi kanssa ja ilmoita lapsesi mukaan tästä. Nähdään pian Minillä!