JOULULAHJAKSI LAHJAKORTTI

Joulu kolkuttaa ovella ja lahjaideat ovat vähissä? Liikunnalliselle ystävälle, sukulaiselle tai perheenjäsenelle lahjaksi sopii mainiosti esimerkiksi osallistuminen ensi vuoden merkittävimpään juoksupäivään! Toukokuun 18. päivä tarjolla on matkavaihtoehtoja 5 kilometristä maratoniin.

Voit hankkia lahjakortin kaikkiin HELSINKI CITY RUNNING DAY:n tapahtumiin 18.5.2019 seuraavasti:

Aloita lahjakortin tilaaminen ilmoittamalla juoksija normaalisti haluamaasi tapahtumaan ja maksamalla hänen osallistumisensa. Marathonviestissä voit pyytää lahjakortin jo ennen viestijoukkueen ilmoittamista.
HUOM! Ilmoittautumisesta lähtee automaattinen vahvistusviesti juoksijan sähköpostiosoitteeseen, joten mikäli kyse on yllätyksestä, ilmoita juoksija mukaan omalla sähköpostiosoitteellasi. Sähköpostin voi muuttaa myöhemmin kirjautumalla juoksijan ilmoittautumisprofiiliin vahvistusviestissä tulevilla tunnuksilla.

Lähetä ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiviesti otsikolla ”Lahjakortti” osoitteeseen maraton@sul.fi ja kerro mihin juoksutapahtumaan ostit lahjakortin. Kerro myös, jos haluat korttiin jonkin tietyn tekstin ja saajan tiedot. Postitamme lahjakortin haluamallasi viestillä toivomaasi osoitteeseen tai lähetämme sinulle sähköisen, tulostettavan lahjakortin sähköpostiisi.

Kortti ehtii jouluksi perille, kunhan tieto saadaan viimeistään 17.12. Tämän jälkeen voimme vielä lähettää lahjakortin sähköisesti, tilaathan sähköisen lahjakortin viimeistään 20.12.

Täydelliseen lahjaan voi liittää osallistumisen lisäksi myös jotain muuta juoksuun liittyvää tai vaikkapa yhteiset lenkkitreffit kuukausittain.

Ilmoittaudu tästä