JOUKKUEENJOHTAJALLE MAHTAVIA ETUJA ENSI KEVÄÄN HELSINKI CITY RUNNING DAYSSA

Joukkueen kerääminen Helsinki City Running Day 18.5.2019 -juoksutapahtumiin kannattaa! Joukkueenjohtajalle (joukkuetta keräävälle ja/tai hallinnoivalle henkilölle) on tarjolla mahtavia etuja. Mitä isompi joukkue, sitä enemmän etuja! ! Joukkueenjohtajan edut ovat osalle tuttuja Helsinki City Run -tapahtumasta, nyt joukkueeseen voi kerätä Helsinki City Run puolimaratonin lisäksi juoksijoita kaikkiin muihinkin HCRD 2019 -matkoihin (Helsinki City Marathon, Helsinki City Run, Helsinki City 5, Helsinki City Marathonviesti ja Minimarathon). Joukkueessa voi hyvin olla eri tasoisia juoksijoita, myös maratonviestijoukkueet on mahdollista lisätä samaan joukkoon.

Edut, kun joukkueessa:

 • 10-30 juoksijaa – joukkueenjohtajalle ilmainen ateria pe tai la ennen juoksua
 • 31-60 juoksijaa – joukkueenjohtajalle ilmainen ateria pe tai la ennen juoksua sekä laadukas Helsinki City Running Day paidan (Craft)
 • 61-80 juoksijaa – joukkueenjohtajalle ilmainen ateria pe tai la ennen juoksua sekä tyylikäs college-huppari (Craft)
 • 81-99 juoksijaa – joukkueenjohtajalle ilmainen ateria pe tai la ennen juoksua sekä tyylikäs college-huppari. Koko joukkue saa ilmaisen juoksuluennon sekä yhteislenkin talvella 2019-2020
 • yli 100 juoksijaa – joukkueenjohtajalle ilmainen ateria pe tai la ennen juoksua sekä tyylikäs college-huppari ja Garmin urheilukello/aktiivisuusranneke. Koko joukkue saa ilmaisen juoksuluennon sekä yhteislenkin talvella 2019-2020Ohjeet joukkueen perustamiseen:1. Lisää joukkue HCRD-ilmoittautumisjärjestelmään kohdasta ”Yritys- ja ryhmäilmoittautuminen”

  2. Saat sähköpostilla vahvistusviestin, jossa on sekä juoksijoiden, että joukkueen johtajan tunnukset

  3. Jaa tunnukset juoksijoille ilmoittautumista varten tai lisää heidät joukkueeseen itse kirjautumalla joukkueenjohtajan hallintasivulle

  4. Tarkastele joukkueen ilmoittautumis- ja laskutietoja hallintasivulla

  5. Maksa / toimita maksuun joukkueen ilmoittautumisista syntynyt lasku (tulosta se itse joukkueenjohtajan tunnuksilla kun viimeinen juoksija on lisätty).

  Linkki ilmoittautumiseen: ILMOITA JOUKKUE TÄSTÄ

  Lisätietoja: maraton@sul.fi