Ice Power Helsinki City 5 -juoksun nimikkokumppaniksi

Vuosi vuodelta osallistujamääräänsä kasvattava Helsinki City 5 saa uuden nimikkokumppanin, ja tunnetaan nyt nimellä Ice Power Helsinki City 5! Ice Powerista tulee samalla yksi Helsinki City Running Dayn pääyhteistyökumppaneista.

Suomen Urheiluliiton kanssa solmitun sopimuksen myötä Ice Powerista tulee samalla Naisten Kympin yhteistyökumppani sekä Naisten Kympin yhteydessä järjestettävän LadieSmilen erikoisyhteistyökumppani. Kumppanuus SUL:n kanssa sisältää yhteistyötä myös Espoo Rantamaratonin sekä Pääkaupunkijuoksun kanssa.

– Ice Power on kaikille liikkujille tärkeä tuote, joka mahdollistaa nopeamman palautumisen sekä auttaa kaikissa liikkujien lihaskiputiloissa on ne sitten rasituksen tai vamman seurauksena syntyneitä. SUL:n juoksutapahtumat tavoittavat hyvin meidän kohderyhmämme ja pääsemme kohtaamaan asiakkaitamme tilanteessa, jossa Ice Powerin käyttö on luontevaa. Ja lisäksi SUL:n juoksutapahtumat ovat kokemukseni mukaan myös hyvin järjestettyjä ja laadukkaita tapahtumia, toteaa Fysioline Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Laura Jokinen.