HCRD-yhteislenkit w/ Craft peruttu maalis-huhtikuun ajaksi

HCRD-yhteislenkit w/ Craft on peruttu sekä Helsingistä että Tampereelta maalis-huhtikuun ajaksi koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Helsinki City Running Day noudattaa Hallituksen uutta linjausta, jonka mukaan kaikkea harrastus – ja kokoontumistoimintaa tulee välttää.

-Olemme pahoillamme tilanteesta, joka koskettaa meitä kaikkia. Vaikka yhteislenkit peruuntuvatkin muutaman kuukauden ajalta, ei treenamista kannata kuitenkaan unohtaa, vaan lenkkeilyä ja liikkumista kannattaa ehdottomasti jatkaa joko pienemmällä porukalla tai itsekseen, kannustaa Helsinki City Running Dayn ja Naisten Kympin tapahtumajohtaja Harri Hänninen.

Helsinki City Running Day tiedottaa seuraavasta mahdollisesta lenkistä, kun tilanne on selkiytynyt. Peruuntuneet lenkit siirtyvät loppukesään, jolloin myös alkusyksyyn siirtynyt Helsinki City Running Day on lähempänä.

Helsinki City Running Dayn uusi päivämäärä ei ole vielä varmistunut. Asiasta tiedotetaan heti, kun siihen saadaan varmistus. Päivitämme ajankohtaista tietoa hcrd.fi uutisten lisäksi myös Helsinki City Running Day Facebookiin ja @helsinkicityrunningday Instagramiin.