Lataa HCRD-sovellus

Tapahtuma-aikatauluihin, alue- ja reittikarttoihin ja muuhun oleelliseen tapahtumainfoon kannattaa tutustua hyvissä ajoin. Löydät tiedot kätevästi HCRD-sovelluksesta! Lataa siis sovellus puhelimesi sovelluskaupasta, niin tiedot kulkevat aina mukanasi! Jos sinulla on sovellus ennestään puhelimessasi, päivitäthän sen uusimpaan versioon.

Sovelluksesta tsekkaat helposti myös tulokset, voit seurata ystäviesi väliaikoja heidän edetessään reitillä tai katsot juoksuvauhtilaskurista tavoiteaikaasi sopivan juoksuvauhdin. Uutena ominaisuutena sovellukseen on tuotu mahdollisuus kirjautua omaan HCRD-osallistujaprofiiliin, jolloin käyttökokemuksesta tulee entistä henkilökohtaisempi! Sovellusta voi käyttää myös kirjautumatta sisään, kuten ennenkin.

Löydät sovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta (AppStore tai Google Play) hakusanalla Helsinki City Running Day tai HCRD.

Näin kirjaudut sovellukseen 

Kirjautumalla sisään sovellukseen näet kilpailunumerosi, HCRD-tuloksesi (alkaen vuodelta 2015) ja tulevat ilmoittautumisesi. Lisäksi ilmoittaudut helposti ja nopeasti Early Birdinä seuraavalle vuodelle! Kirjaudu sovellukseen päävalikon kohdasta ”Kirjaudu sisään”. Syötä sähköpostiosoitteesi ja Osallistumisvahvistuksessa saamasi salasana.