Esittelyssä HCRD-paita 2021!

Ylpeänä esittelemme: Tapahtumapaita 2021

Helsinki City Running Dayn vuoden 2021 tapahtumapaita on laadukas, 100 % kierrätyspolyesterista valmistettu Craftin treenipaita, ja tällä kertaa väriltään raikkaan vihreä!

Ympäristöasiat huomioitu

HCRD ottaa loikan kohti ekologisempaa tapahtumapaitakäytäntöä. Poiketen aiemmista vuosista, jokaiselle juoksumatkalle ei julkaista omaa paitaa, vaan kaikkien juoksijoiden saatavilla on samanlainen Helsinki City Running Day -painatuksella varustettu paita (naisten ja miesten mallit). Tämä parantaa merkittävästi hävikin hallintaa. Laadusta emme kuitenkaan tingi tänäkään vuonna, sillä kierrätysmateriaalista valmistettu Craftin Zone -paita on päällä miellyttävän pehmeä ja kestää käytössä pitkään!

Miten saan paidan?

Kaikille ennen 9.1.2021 ilmoittautuneille paita sisältyi osallistumismaksuun. Muut voivat tilata paidan ilmoittautumisen yhteydessä tai ilmoittautumisen jälkeen omasta osallistujaprofiilista 15 eurolla. Paikan päällä tapahtumassa paidan voi ostaa 20 eurolla, mikäli paitoja riittää. Paidan arvo on 24,90 e.

Maratonviestijoukkueilla paidat sisältyvät edelleen hintaan. Myös Minimaratonin osallistumismaksu sisältää Minimaraton-paidan.