HCRD Ambassadors 2022 haku on nyt auki!

Oletko juoksusta innostunut, sosiaalisessa mediassa aktiivinen, omaat sitoutuneita seuraajia ja haluat olla yksi ensi kevään Helsinki City Running Dayn lähettiläistä? HCRD Ambassadors 2022 -haku on nyt auki!

Etsimme juoksusta innostuneita ja sosiaalisessa mediassa aktiivisia persoonia, jotka asettavat tavoitteekseen ensi kevään Helsinki City Running Dayn (14.5.) ja treenaavat tapahtumaa kohti. Matkanasi voi olla mikä tahansa HCRD:n matkavaihtoehdoista. Sinun ei tarvitse olla huippujuoksija, vaan meille riittää, että juoksu on sinulle rakas harrastus ja innostat somessasi lajin pariin myös muita! Edellytämme lähettiläiltämme aktiivisuutta sekä omissa kanavissaan että myös meidän kanavien tykkäämistä tai kommentoimista. Lähettiläidemme tehtäviin kuuluu myös yksi promokeikka kauden aikana pk-seudulla tai Turussa.

Vastineeksi tarjoamme:
-VIP-osallistumisen mille tahansa HCRD-matkalle (14.5.2022)
-sekä (mikäli lähettiläs haluaa) myös osallistumisen @helsinkiminimarathon 13.5.2022  ja @naistenkymppi 21.5.2022
-Näkyvyyttä HCRD:n somessa, nettisivuillamme sekä uutiskirjeessämme
-Porukan samanhenkisten ihmisten kanssa, joille kerromme tiedon HCRD-uudistuksista ensimmäisten joukossa
-Kumppaneiden tuotteita ja alennuksia kumppaneidemme tuotteisiin (Craft juoksuasuvarustus, mahd. kengät (sopimukset varmistuvat myöhemmin), HCRD-paidan sekä paljon muuta!
-HCRD Ambassadors 2022 kick-offin, jossa pääset tutustumaan muihin lähettiläisiin

Mikäli HCRD Ambassadorina oleminen voisi olla sinun juttusi, laita hakemuksesi meille mahdollisimman pian täällä: https://link.webropolsurveys.com/S/C3D245DD997B6D08

Haku päättyy 31.10. 2021 ja valittuihin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Uudet lähettiläät julkaistaan haun jälkeen mahdollisimman pian.