ECCO on Helsinki City 5 -juoksun uusi nimikkokumppani

Helsinki City 5 -juoksun uusi nimikkokumppani on ECCO.

– Helsinki City Running Day on energinen ja hyväntuulinen tapahtuma, jossa kohtasimme viime vuonna valtavan määrän ihmisiä ja saimme brändiämme hyvin esille. Tapahtuma sopii myös hyvin yhteen ECCO-brändin kanssa, jossa yksi keskeinen asia on aktiivinen, luonnollinen liikkuminen ja siihen sopivat jalkineet, sanoo KRM Kenkä Oy:n Country manager Merja Virpiö.

– Yhteistyön jatkamiseen vaikutti myös saumattomasti toimiva yhteistyö järjestäjän kanssa, ja että tässä toteutuu brändi- ja taktinen markkinointi sopivassa suhteessa.

Helsinki City 5 järjestettiin ensimmäisen kerran osana Helsinki City Running Day -tapahtumaa viime vuonna. Silloin mukana oli noin 600 juoksijaa. Tälle vuodelle osanottajamäärä lähes tuplaantui ja kasvun ennakoidaan jatkuvan ensi vuona.

– Helsinki City 5 on matalan kynnyksen tapahtuma, jossa kuka tahansa voi tulla kokemaan juoksun suurtapahtuman tunnelman. Kilpailun kärjen osalta se on kovan tason maantiejuoksu, joka on kerännyt mukaan Topi Raitasen ja Camilla Richardssonin tapaisia kestävyysjuoksun kotimaisia huippuja.