Arkiwellness -juoksukoulu tähtää Helsinki City Runille

Kaipaatko harjoitteita, juoksutekniikkaa ja motivaatiota kohti HCR-puolimaratonia? ArkiWellness -juoksukoulu toimii Helsinki City Run -tapahtuman virallisena juoksuvalmennuskumppanina ja tähtää 16.5. Helsinki City Run puolimaratonille. Matalan kynnyksen juoksukoulussa pääset treenaamaan huippuporukassa motivoivien ja ammattitaitoisten juoksuvalmentajien avustuksella, opit juoksutekniikkaa sekä saat nousujohtoiset harjoitukset, joilla pääset treenaamaan sunnitelmallisesti kohti HCR-puolimaratonia.

-ArkiWellness -juoksukoulut ovat jo pitkään olleet suosittuja yritysliikuntapalveluiden keskuudessa ja tähtää nyt ensimmäistä kertaa Suomen suosituimmalle puolimaratonille Helsinki City Runille. ArkiWellness juoksukoulu on matalan kynnyksen juoksukoulu, jonka harjoitteet ovat skaalattavissa jokaisen kuntotasolle sopivaksi. Lähde mukaan innostavaan ilmapiiriin kohentamaan juoksukuntoa ja oppimaan uutta!, kannustaa ArkiWellness -juoksukoulun päävalmentaja ja perustaja Marjo Pietilä.

Juoksukoulu starttaa perjantaina 6.3. ja jatkuu aina puolimaratonia edeltävään päivään 15.5. saakka. Juoksukoulun  etuhinta 169 € on voimassa 7.2. asti (norm. 189 €). Paikkoja rajoitetusti. Kaikki juoksukouluun ilmoittautuneet saavat -20% etukoodin Helsinki City Run -ilmoittautumismaksuun. Juoksukoulu järjestetään Eläintarhan urheilukentällä (Helsinki) 6.3.-15.5. (pois lukien pitkäperjantai ja vappu) sisältäen yhdeksän 60 minuutin valmennuskertaa. Päävalmentajana toimii kannustava liikunta-alan yrittäjä ja aikoinaan SM-tasolla juossut Marjo Pietilä. Valmennustiimiä täydentää nuorten maajoukkueessa juossut Kaisa Mattila.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa Arkiwellnes juoksukoulusta:

https://holvi.com/shop/arkiwellness/
https://arkiwellness.com/juoksukoulu-helsinki/

ArkiWellness -juoksukoulu
Ajankohta: perjantaisin 6.3.-15.5.2020 klo: 17:30-18:30, Eläintarhan urheilukentällä (Vauhtitie 6)
Kesto: 9 kertaa
Hinta: 169€ , Etuhinta voimassa 7.2.2020 asti (Norm. 189,00 €)
Ilmoittautumiset: arkiwellness.com | @arkiwellness (bion linkki)

Toimithan nopeasti, sillä paikkoja rajoitetusti

Kuva: Linda Lipponen