HCRD AMBASSADORS 2021

Tervetuloa tutustumaan 2021 HCRD AMBASSADOREIHIN ja seuraamaan heidän matkaa kohti 2.10.2021 Helsinki City Running Day:ta! #hcrdambassadors
Seuraa myös Helsinki City Running Day:ta Facebookissa ja Instagramissa @helsinkicityrunningday ja jaa meille treenejäsi #roadtoolympicstadium

Lenkillä Elina

ELINA Tuomaala
40-vuotias kolmen koululaisen äiti, joka lasten saamisen jälkeen innostui juoksemisesta. Elinan harjoittelu on viime vuosina muuttunut tavoitteellisemmaksi, mutta rentous on säilynyt.

Tavoitteena Garmin Helsinki City Marathon 2.10.2021

NIKO Auvinen
Juoksuun hurahtanut tavoitteellisesti juoksua treenaava Personal trainer. SEURAA NIKON MATKAA KOHTI GARMIN HELSINKI CITY MARATHONIA 2.10.2021

Tavoitteena Garmin Helsinki City Marathon 2.10.2021

KATJA Lehtinen
Katja on koko ikänsä eri tavoin liikkunut, mutta vasta muutama vuosi sitten juoksuun hurahtanut yrittäjä-äiti, joka ei noudata tarkkoja juoksuohjelmia vaan menee fiiliksen mukaan. Juosten, välillä metsässä kävellen tai hiihtäen, ilolla kohti viidettä Helsinki City Running Dayn puolimaratonia!

Tavoitteena Helsinki City Run puolimaraton 2.10.2021

TOMI TIIPERI
34-vuotias isä Helsingistä, joka on harrastanut juoksua kohta neljä vuotta, joista pari kesää jo vähän runsaammin. Tomi harjoittelee tavoitteellisesti kohti unelmia, jotka ovat lähempänä joka päivä.

Tavoitteena Helsinki City Run puolimaraton 2.10.2021

PIA NYKÄNEN
Pia hurahti juoksuun uudelleen vuonna 2012 ja nyt hänellä on takana useita maratoneja ja muutamia ultramatkoja. Juokseminen on Pialle kiva harrastus, hyvän kunnon ylläpitäjä ja henkireikä sekä hyvää vastapainoa työlle. ”Olen tavoitteellinen juoksija, mutta kilpailen lähinnä itseäni vastaan.”

Tavoitteena Helsinki City Double (21,1 km + 42,2 km) 2.10.2021.

iiris vartiainen ja annika kuparinen
Juoksuterapiaa instagram-tilin ja blogin takaa löytyvät iiris ja Annika, lapsuudenystävät, jotka juoksevat yhdessä ja haluaa motivoida muutkin lenkille. Iiris treenaa maratonille ja Annika puolimaratonille.

Tavoitteena Garmin Helsinki City Marathon ja Helsinki City Run puolimaraton 2.10.2021

Amanda Kainulainen
Amanda on liikuntaa rakastava kahden lapsen äiti. Amandan koko perhe treenaa kohti Helsinki City Running Dayta. Amandalla on Tähtäimessä HCR, lapsilla Minimarathon ja mies osallistuu joko HCR:lle tai vitoselle.

Tavoitteena Helsinki City Run 2.10.2021

Merituuli Kerman
Merituuli on 46-vuotias pitkistä matkoista innostunut kuntojuoksija. Seuraa Merituulin matkaa kohti Helsinki City Doublea.

Tavoitteena Helsinki City Double (21,1 km + 42,2 km) 2.10.2021

Katju Lehtola
Katju on 30-vuotias luokanopettaja Helsingistä, joka Hurahti täysin juoksuun kahdeksan vuotta sitten. HCRD on Katjulle tuttu tapahtuma jo monien vuosien ajalta. Katjun sometililtä voit seurata hänen juoksuharrastustaan ylä- ja alamäkineen.

Tavoitteena Garmin Helsinki City Marathon 2.10.2021

Lotta Hanski
Seuraa Lotan matkaa kohti helsinki City run puolimaratonia!

Tavoitteena Helsinki City Run puolimaraton 2.10.2021

Susanna Rantala
Juoksuun hurahtanut liikunnan-, viestinnän sekä digimarkkinoinnin ammattilainen. Sanavalmis esiintyjä, tanssija sekä ryhmäliikunnanohjaaja, jonka sydän sykkii kestävyysurheilulle. Matkalla kohti neljättä maratonia ja uutta ennätystä.

Tavoitteena Garmin Helsinki City Marathon 2.10.2021

Laura Patrikainen
Seuraa Lauran matkaa kohti City vitosta!

Tavoitteena Salvequick Helsinki City 5 2.10.2021