Leader on HCRD:n uusi urheilujuomakumppani

Helsinki City Run half marathon Helsinki City Marathon urheilujuoma

Helsinki City Running Dayn uusi urheilujuomakumppani on Leader! Leader Foods Oy ja Suomen suurin juoksutapahtuma Helsinki City Running Day aloittivat yhteistyön helmikuun 2020 aikana. Yhteistyösopimukseen kuuluu myös urheilujuomakumppanuus, mikä tarkoittaa, että No Limits by Leader Sports Drink on tapahtuman virallinen urheilujuoma.

Helsinki City Run puolimaratonilla viisi huoltopistettä ja Helsinki City Marathonilla 14 huoltopisteettä

Helsinki City Run puolimaratonilla Leaderin urheilujuomaa saa yhteensä viideltä eri juomapisteeltä ja Helsinki City Marathonilla 14 eri huoltopisteeltä. Urheilujuoman maku on No Limits Sports Drink Lemon. Helsinki City Marathonilla on lisäksi tarjolla myös banaania ja suolakurkkuja. Katso juomapisteiden sijainnit täältä kohdasta ”huoltopisteet”: https://helsinkicityrunningday.fi/info/

No Limits by Leader urheilujuomajauheet juoksijoiden asenteen ja harjoittelun tueksi

Laadukas No Limits by Leader urheilujuomajauhesarja soveltuu kestävyysurheilijoille. Niistä on hyötyä myös urheilijoille, joilla suorituksien kestot ovat lyhyitä, mutta kovatehoisia korkealla intensiteetillä. Helppokäyttöiset urheilujuomajauheet edistävät kestävyyssuoritusta ja parantavat veden imeytymistä fyysisen suorituksen aikana tinkimättä hyvästä mausta. No Limits by Leader tuotteita nautitaan ennen fyysistä suoritusta ja tasaisin välein koko suorituksen ajan. ”Kotimainen No Limits by Leader on luonteva kumppani suurelle juoksutapahtumalle, jossa osallistujat rikkovat jopa omia rajojaan. Lisäksi tapahtuma tuo esille sen, että liikunta kuuluu kaikille unohtamatta perheen pienempiä”, iloitsee Leader Foodsin markkinoinnista vastaava Sari Iija. ”Olemme näkyvästi mukana Helsinki City Running Dayssa ja tavoitamme yhden No Limits by Leader– sarjan isosta kohderyhmästä”, jatkaa Sari.

Leader Foods Oy on kotimainen kasvuyritystarina – oma tuotanto Suomessa

Vuonna 2001 perustettu Leader on kasvanut lähes 20-vuotisen historiansa aikana urheiluravinteiden maahantuojasta ja myymäläketjusta monipuoliseksi elintarvikealan yritykseksi. Leader kehittää, valmistaa ja markkinoi omia proteiinipitoisia elintarvikkeita, terveystuotteita, vitamiineja ja urheiluravinteita sekä superfoodeja. Lisätietoja Leader Foodsista ja No Limits by Leader tuotteista löydät osoitteesta www.leader.fi

Mikäli haluat testata etukäteen urheilujuomaa No Limits Sports Drink Lemon -tuotetta voi ostaa hyvin varustetuista S- ja K-ryhmän kaupoista, käytännössä Prismasta ja K-Citymarketista.

Helsinki City Run half marathon Helsinki City Marathon urheilujuoma
Helsinki City Run half marathonin Helsinki City Marathonin virallinen urheilujuoma

#nolimits #leaderfoods