TULE MUKAAN VIRTUAL HCRD:LLE! ILMOITTAUTUMINEN ON NYT AUKI

Testaa kevätkuntosi ja osallistu Virtual HCRD -tapahtumaan 15.-23.5.2021! Valitset itse reittisi, ja juokset joko 5km, 21,1 km tai 42,2 km matkan. Voit yrittää parantaa aikaasi niin monta kertaa kuin haluat virtuaalitapahtuma-ajan puitteissa. Suorituksille ei ole maksimiaikaa, voit siis juosta, hölkätä tai kävellä, valinta on sinun!

Miten ilmoittaudun?

Toukokuun Helsinki City Running Daylle ilmoittautuneet juoksijat: Henkilökohtaisen ilmoittautumislinkin kautta, jonka olet saanut sähköpostilla (ks. myös roskaposti). Linkin kautta ilmoittautuessasi hinta on 10 €.

Muut juoksijat: Ilmoittaudu Virtual HCRD:lle TÄSTÄ. Hinta on 15 €, sis. 5 € alennuksen 2.10.2021 Helsinki City Running Daylle (lähetetään vkolla 13).

Mikäli haluat juosta useamman matkan tulee sinun tehdä ilmoittautuminen uudestaan myös toiselle matkalle.
Ilmoittautumisen voi maksaa myös liikuntaedulla (Smartum, Edenred, Epassi, Tyky, Eazybreak).

Osallistumismaksu sisältää:

– Vinkit alkuverryttelyyn
– Osallistumisen valitsemallesi matkalle ja sen suorittamisen niin monta kertaa kuin haluat aikavälillä 15.5.–23.5.
– Virtuaalinen, omalla nimelläsi ja numerollasi varustettu numerolappu, jonka voi tulostaa ja/tai jakaa sosiaaliseen mediaan
– Omatoiminen ajanotto (Race Connect -applikaatio tai Strava, Garmin, Polar, Suunto jne.)
– Tuloslista www.hcrd.fi/tulokset johon voit ladata aikasi (ja halutessasi korvata myös edellisen aikasi)
– Virtuaalinen HCRD-mitali aikasi rekisteröitymisen jälkeen
– HCRD-diplomi suorituksestasi
– Olympiastadionin läheisyydessä lähtö- sekä maaliportti, joita voit halutessasi hyödyntää tai käyttää kuvausrekvisiittana
– Osallistuminen arvontaan, jossa mahdollisuus voittaa yhteistyökumppanien lahjoittamia palkintoja (mm. Garmin -urheilukello, Craft-tuotteita, sekä muiden kumppaneidemme tuotepalkintoja)
– 5 € alennus 2.10.2021 tapahtumaan uusille ilmoittautujille (lähetetään sähköpostilla, ks. myös roskaposti)

Näin osallistut

Osallistuminen on helppoa ja yksinkertaista! Valitset itse, milloin, missä, ja mitä vauhtia juokset. Sinun tarvitsee pitää huolta vain siitä, että juokset sen matkan, jolle olet ilmoittautunut, 15.–23.5. välisenä aikana, ja olet maalissa viimeistään klo 23.59 (Suomen aikaa) virtuaalitapahtuman viimeisenä päivänä. Sinun tulee myös tallentaa suorituksesi joko matkapuhelinsovelluksella tai urheilukellolla, mikäli haluat tuloksesi tuloslistaan.

– Ilmoittaudu valitsemallesi juoksumatkalle (5 km, 21,1 km tai 42,2 km)
– Juokse milloin tahansa aikavälillä 15.–23.5.
– Ota aika suorituksestasi (mikäli haluat)
– Lataa tuloksesi osallistujaprofiiliisi tai rekisteröi nimesi tuloslistaan ilman aikaa. Mikäli tallennat suorituksesi Race Connect -sovelluksella, sinun ei tarvitse itse ladata tulosta, vaan se siirtyy tuloslistaan automaattisesti.
– Jaa juoksukokemuksesi myös muille! #virtualhcrd

Tuloksen rekisteröinti

Vaihtoehto 1: Käytä Race Connect -matkapuhelinsovellusta juoksun aikana. Tuloksesi päivittyy automaattisesti tuloslistalle. Lue ohjeet TÄSTÄ.

Vaihtoehto 2. Yhdistä urheilukellosi (Garminin, Polarin, Suunnon) käyttäjätili tai Strava-sovellus osallistujaprofiilisi kautta tulospalveluun. Lue ohjeet TÄSTÄ.

Vaihtoehto 3. Lataa suoritustiedosto urheilukellosta tai liikuntasovelluksesta (formaatit GPX, TCX ja FIT). Lue ohjeet TÄSTÄ.

Vaihtoehto 4. Rekisteröi osallistumisesi ilman aikaa osallistujaprofiilin kautta. Lue ohjeet TÄSTÄ.

Säännöt

Tutustu Virtual HCRD 2021 sääntöihin: Virtual HCRD 2021 säännöt

Muistathan kuitenkin, että kyseessä on epävirallinen kisa, joka perustuu itse mitattuihin GPS-tietoihin. Sijoituspalkintoja ei jaeta, vaan jokaisella on yhtä hyvät mahdollisuudet voittaa yhteistyökumppaneidemme upeita palkintoja! 

TULOSLISTA

Tuloslista löytyy täältä.

Huom! Tuloslista päivittyy 25.5. asti .