Minimarathon Info

AIKATAULU

 

PÄIVITETÄÄN VUODELLE 2021

Torstai 1.10.2020
Minimarathonin kisatoimisto on avoinna torstaina 1.10. klo 17-20 Helsingin Olympiastadionilla numeroiden ja t-paitojen hakua varten. Suosittelemme hakemaan kisapaketin mahdollisuuksien mukaan jo torstaina. 
(Expo ja kauppa ei ole avoinna torstaina).

Perjantai 2.10.2020
Minimarathonin kisatoimisto on avoinna perjantaina 2.10. klo 8-20.00 Helsingin Olympiastadionilla numeroiden ja t-paitojen hakua varten. Olympiastadionilla on myös Helsinki City Running Day EXPO.

Lauantai 3.10. 2020

klo 8:00          Minimarathon Kisatoimisto aukeaa Eläintarhan urheilukentällä. Huom! Eri sijainti kuin perjantaina.

klo 8:00          Toimintapisteet aukeavat Eläintarhan urheilukentällä

klo 9:00          Olympiastadionin katsomot aukeavat katsojille

klo 9:00 ->      Minimarathonin aamujumppa

klo 9:30          Minimarathon numeroiden haku päättyy Eläintarhan urheilukentällä

klo 9:30          Minimarathonin lähdöt alkavat Eläintarhan urheilukentällä. Huom! Vuonna 2020 nuorimmat lapset lähtevät ensin.

klo 12:00          Toimintapisteet sulkeutuvat ja tapahtuma päättyy

 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

ESTEETÖN KULKU OLYMPIASTADIONILLA

Olympiastadionilla on jonkin verran hissejä ja liuskoja, mutta tila voi olla ahdas vaunujen tai pyörätuolin kanssa kuljettavaksi. Expon sisäänkäynnissä on noin viisi porrasta (ei esteetön), mutta numeroita ja Minimarathon paitoja pääsee hakemaan esteettömästi  Olympiastadionin tornin ovista. HCRD aikuisten matkojen paitojen hakuun ei ole esteetöntä pääsyä. 

Suosittelemme jättämään vaunut mahdollisuuksien mukaan kisatoimiston sisäänkäynnin eteen ulkopuolelle. 

HINTAPORTAAT, OSALLISTUMISMAKSU SISÄLTÄÄ
MININ HINTAPORTAAT 2021
2.10. – 31.10.15 €
1.11. – 8.1.18 €
9.1. – 15.3.202121 €
16.3. – 29.4.23 €
jälki-ilmo 25 €

ILMOITA LAPSI MUKAAN TÄSTÄ.
Huom! Minimarathon osallistumismaksua ei voi maksaa työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla.

OSALLISTUMISMAKSU SISÄLTÄÄ:
* Valvotun juoksureitin n. 1km
* Yhteisen alkulämmittelyn
* Mini-mitalin
* Minimarathon T-paidan
* Yhteistyökumppaneiden toimintapisteet Eläintarhan urheilukentällä
* Herkut maalissa Olympiastadionilla

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

JUOKSUREITTI

Minimarathonin juoksureitin lähtö on Eläintarhan urheilukentältä ja maali sijaitsee Helsingin Olympiastadionilla.

 Reitin pituus on noin 1km ja sen voi juosta yhdessä vanhempien kanssa.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

KATSOJAT

Katsojat pääsevät veloituksetta Olympiastadionin päätykatsomoihin (B1 ja B2 katsomot). Kulku katsomoihin Olympiastadionin eteläisestä päädystä, (Mäntymäentien puolelta) pääportaiden alta oikealta puolelta.

Vanhemmat pääsevät vastaanottamaan lapsiaan Pohjoisen Stadionintorin kautta Pohjoisesta portista kentälle alueelle, joka on merkitty vanhemmille.

KILPAILUNUMERO

Kilpailunumero tulee kiinnittää paidan etupuolen yläosaan siten, että se on helposti luettavissa. Numeron saa pitää juoksun jälkeen.

Kilpailunumero tulee noutaa etukäteen joko torstaina klo 17-20 (Olympiastadion), perjantaina klo 8-20 (Olympiastadion) tai lauantaina klo 8:00-9:30 (Eläintarhan kenttä) Kisatoimistosta. Minimarathonin kisatoimisto sijaitsee torstaina 1.10. ja perjantaina 2.10. Helsingin Olympiastadionilla osoitteessa Paavo Nurmen tie 1 ja lauantaina 3.10. Eläintarhan urheilukentällä osoitteessa Vauhtitie 6. Suosittelemme noutamaan numerot ja kisapaketin torstaina ruuhkien välttämiseksi. 

Huomio vaunujen kanssa kulkevat! Olympiastadionilla on jonkin verran hissejä ja liuskoja, mutta tila voi olla ahdas vaunujen kanssa kuljettavaksi. Mikäli seurueessa on myös HCRD-matkojen juoksijoita, aikuisten paitojen hakuun ei ole esteetöntä kulkua. Suosittelemme jättämään vaunut mahdollisuuksien mukaan kisatoimiston sisäänkäynnin eteen ulkopuolelle. 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

KISATOIMISTO

Ennen juoksua minimaratoonareiden on haettava osallistujapakettinsa kisatoimistosta. Paketti sisältää juoksunumeron, sen kiinnittämiseen tarvittavat hakaneulat sekä Minimarathon t-paidan.

Osallistujapaketin voi noutaa torstaina ja perjantaina Helsingin Olympiastadionilta tai viimeistään lauantaiaamuna Eläintarhan Urheilukentältä. Suosittelemme Minimarathonin osallistujia hakemaan osallistujan paketin torstaina mikäli mahdollista. Osallistujapaketin saa kisatoimistosta juoksijan juoksunumerolla ja nimellä.

Kisatoimiston aukioloajat ja sijainnit:

Torstaina 1.10.2020 klo 17-20 ja Perjantaina 2.10.2020 kello 8-20.00 Olympiastadionilla (Paavo Nurmen tie 1). Huomio vaunujen kanssa kulkevat! Olympiastadionilla on hissejä ja liuskoja, mutta tila voi olla ahdas vaunujen kanssa kuljettavaksi. Mikäli seurueessa on myös HCRD-matkojen juoksijoita, aikuisten paitojen hakuun ei ole esteetöntä kulkua. Suosittelemme jättämään vaunut mahdollisuuksien mukaan kisatoimiston sisäänkäynnin eteen ulkopuolelle. 

Lauantaina 3.10.2020 kello 8.00-9.30 Eläintarhan urheilukentällä (Vauhtitie 6).

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

MAALI, MITALI JA EVÄÄT

Kaikkien sarjojen juoksun maali sijaitsee Olympiastadionilla.

Maalissa jokainen minimaratoonari saa kaulaansa Mini-mitalin ja yhteistyökumppaneiden tarjoamia eväitä. Erityisruokavalioita ei valitettavasti pystytä huomioimaan tapahtumassa.

NIMI EI NÄY OSALLISTUJALISTALLA

Mikäli minimaratoonarin nimi ei löydy osallistujalistalta, vaikka olet maksanut ilmoittautumismaksun, ota yhteys toimistoon maraton(at)sul.fi

Mikäli et halua lapsen nimeä näkyviin, voit ilmoittaa hänet aliaksella (esim. vain nimen alkukirjaimin). Muista tällöin mitä nimeä olet käyttänyt! Täytä muut tiedot kuitenkin täydellisesti, jotta saat osallistumisinfot ajoissa sähköpostiin tai tekstiviestillä.

OSALLISTUJAVAKUUTUS

Osallistujavakuutus on OP-vakuutuksen kilpailulisenssivakuutus, joka kattaa osanottajille Helsinki City Running Dayn aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (hoitoturva 3500 €, invaliditeettiturva 10 000 €, kuolinturva 5000€). Vakuutus on ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 2 €)  ja se on voimassa 3.10.2020. Vakuutuksen voi ostaa vain Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piirin kuuluvat henkilöt. Kaikilla ennen 9.1.2020 ilmoittautuneilla ja Helsinki City Marathonviestin osallistujilla vakuutus sisältyy automaattisesti osallistumismaksuun.

Vakuutusnumero on 16-693-457-1. Korvausta voit hakea osoitteessa vahinkoapu.op.fi. Lisätietoja saa puhelimitse numerosta 0100 5225 (Pohjolan Terveysmestari-palvelu).

Huom. Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista, kunnes korvausasia on käsitelty OP Vakuutuksessa. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoo, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää jatkokäsittelyä varten.

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi.

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Juoksijoiden osanottomaksuja ei palauteta missään tapauksessa. Peruutuksesta ei tarvitse ilmoittaa organisaatiolle erikseen.

OSOITETIEDOT

Muistathan päivittää osoitetietosi ajan tasalle, jotta varmistat infolehden sekä muun tärkeän tapahtumaa koskevan materiaalin saapumisen oikeaan osoitteeseen.

Osoitteen voi päivittää kirjautumalla omaan profiiliin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiin tulleilla käyttäjänimellä ja salasanalla.

SARJAT JA LÄHTÖAJAT

PÄIVITETÄÄN VUODELLE 2021

Minimarathonin lähdöt tapahtuvat ikäsarjoittain lauantaina klo 9:30 alkaen Eläintarhan urheilukentällä. Ennen lähtöjä verrytellään jalat ja kroppa vetreiksi alkujumpassa. Lähtöjärjestys on nuoremmasta ikäluokasta vanhempaan, eli 5-vuotiaat ja alle aloittavat juoksut. 

Lähtöalueelle voi palata vielä oman juoksun jälkeen leikkimään, sillä alue on auki klo 12.00 asti.

Kaikki sarjat juoksevat 1 km reitin. Huom! Missään sarjassa ei ole ajanottoa. Pienimmät voivat kävellä tai juosta reitin aikuisen seurassa. Alle 5-vuotiaat lähtevät reitille 5v. sarjassa. Sarjat määräytyvät automaattisesti syntymävuoden mukaan.

Sarjat ja lähtöaikataulu

9:30        Tytöt 5 vuotta        Lähdöt 1, 2, 3

9:45        Pojat 5 vuotta        Lähdöt 4, 5, 6

10:00        Tytöt 7 vuotta        Lähdöt 7, 8

10:15        Pojat 7 vuotta        Lähdöt 9, 10

10:30        Tytöt 9 vuotta        Lähdöt 11, 12

10:45        Pojat 9 vuotta        Lähdöt 13, 14

11:00        Tytöt 11 vuotta        Lähtö 15

11:00        Pojat 11 vuotta        Lähtö 15

11:00        Tytöt 13 vuotta        Lähtö 15

11:00        Pojat 13 vuotta        Lähtö 15

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

VALOKUVAUS

Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus Minimarathonin aikana ottamilleen kuville sekä videokuvamateriaalille.

Vuonna 2020 tapahtumakuvausta ei voida järjestää matkustusrajoitusten vuoksi. 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

 

 

Takaisin yleiseen infoon