Minimarathon Info

AIKATAULU

Perjantai 2.10.2020

Minimarathonin kisatoimisto on avoinna perjantaina 2.10. klo 9-20.00 Helsingin Olympiastadionilla numeroiden ja t-paitojen hakua varten. Olympiastadionilla on myös Helsinki City Running Day EXPO.

Lauantai 3.10. 2020

klo 8:00          Minimarathon Kisatoimisto aukeaa Eläintarhan urheilukentällä. Huom! Eri sijainti kuin perjantaina.

klo 8:00          Toimintapisteet aukeavat Eläintarhan urheilukentällä

klo 9:00          Olympiastadionin katsomot aukeavat katsojille

klo 9:00 ->      Minimarathonin aamujumppa

klo 9:30          Minimarathon numeroiden haku päättyy Eläintarhan urheilukentällä

klo 9:30          Minimarathonin lähdöt alkavat Eläintarhan urheilukentällä. Huom! Vuonna 2020 nuorimmat lapset lähtevät ensin.

klo 12:00          Toimintapisteet sulkeutuvat ja tapahtuma päättyy

 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

HINTAPORTAAT, OSALLISTUMISMAKSU SISÄLTÄÄ
MININ HINTAPORTAAT 2020
  
  
1.1. – 10.8.202019 €
11.8. – 22 €
jälki-ilmo 24 €

OSALLISTUMISMAKSU SISÄLTÄÄ:
* Valvotun juoksureitin n. 1km
* Yhteisen alkulämmittelyn
* Mini-mitalin
* Minimarathon T-paidan
* Mahdollisuuden ostaa Pic2Go valokuvauspalvelun ottamia juoksukuvia
* Yhteistyökumppaneiden toimintapisteet Eläintarhan urheilukentällä
* Herkut maalissa Olympiastadionilla

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

JUOKSUREITTI

Minimarathonin juoksureitin lähtö on Eläintarhan urheilukentältä ja maali sijaitsee Helsingin Olympiastadionilla.

 Reitin pituus on noin 1km ja sen voi juosta yhdessä vanhempien kanssa.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Minimarathon reitti 2020
KATSOJAT

Katsojat pääsevät veloituksetta Olympiastadionin pääkatsomoon sekä päätykatsomoihin. Kulku katsomoihin Olympiastadionin eteiläisestä päädystä, Mäntymäentien puolelta.

Vanhemmat pääsevät vastaanottamaan lapsiaan Pohjoisen Stadionintorin kautta Pohjoisesta portista kentälle alueelle, joka on merkitty vanhemmille.

KILPAILUNUMERO

Kilpailunumero tulee kiinnittää paidan etupuolen yläosaan siten, että se on helposti luettavissa. Numeron saa pitää juoksun jälkeen.

Kilpailunumero tulee noutaa etukäteen perjantaina klo 9-20 tai lauantaina klo 8:00-9:30 Kisatoimistosta. Minimarathonin kisatoimisto sijaitsee perjantaina 2.10. Helsingin Olympiastadionilla osoitteessa Paavo Nurmen tie 1 ja lauantaina 3.10.  Eläintarhan urheilukentällä osoitteessa Vauhtitie 6.

Olympiastadionilla on hissejä ja liuskoja, mutta suosittelemme jättämään vaunut mahdollisuuksien mukaan ulkopuolelle ruuhkautumisen ehkäisemiseksi.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

KISATOIMISTO

Ennen juoksua minimaratoonareiden on haettava osallistujapakettinsa kisatoimistosta. Paketti sisältää juoksunumeron, sen kiinnittämiseen tarvittavat hakaneulat sekä Minimarathon t-paidan.

Osallistujapaketin voi noutaa perjantaina Helsingin Olympiastadionilta tai viimeistään lauantaiaamuna Eläintarhan Urheilukentältä. Osallistujapaketin saa kisatoimistosta juoksijan juoksunumerolla ja nimellä.

Kisatoimiston aukioloajat ja sijainnit:

Perjantaina 2.10.2020 kello 9-20.00 Olympiastadionilla (Paavo Nurmen tie 1). Huomio vaunujen kanssa kulkevat! Olympiastadionilla on hissejä ja liuskoja, mutta tila voi olla ahdas vaunujen kanssa kuljettavaksi.

Lauantaina 3.10.2020 kello 8.00-9.30 Eläintarhan urheilukentällä (Vauhtitie 6).

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

MAALI, MITALI JA EVÄÄT

Kaikkien sarjojen juoksun maali sijaitsee Olympiastadionilla.

Maalissa jokainen minimaratoonari saa kaulaansa Mini-mitalin ja yhteistyökumppaneiden tarjoamia eväitä. Erityisruokavalioita ei valitettavasti pystytä huomioimaan tapahtumassa.

NIMI EI NÄY OSALLISTUJALISTALLA

Mikäli minimaratoonarin nimi ei löydy osallistujalistalta, vaikka olet maksanut ilmoittautumismaksun, ota yhteys toimistoon maraton(at)sul.fi

Mikäli et halua lapsen nimeä näkyviin, voit ilmoittaa hänet aliaksella (esim. vain nimen alkukirjaimin). Muista tällöin mitä nimeä olet käyttänyt! Täytä muut tiedot kuitenkin täydellisesti, jotta saat osallistumisinfot ajoissa sähköpostiin tai tekstiviestillä.

OSALLISTUJAVAKUUTUS

Osallistujavakuutus on OP-vakuutuksen kilpailulisenssivakuutus, joka kattaa osanottajille Helsinki City Running Dayn aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (hoitoturva 3500 €, invaliditeettiturva 10 000 €, kuolinturva 5000€). Vakuutus on ostettavissa ilmoittautumisen yhteydessä (hinta 2 €)  ja se on voimassa 3.10.2020. Vakuutuksen voi ostaa vain Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piirin kuuluvat henkilöt. Kaikilla ennen 9.1.2020 ilmoittautuneilla ja Helsinki City Marathonviestin osallistujilla vakuutus sisältyy automaattisesti osallistumismaksuun.

Vakuutusnumero on 16-693-457-1. Korvausta voit hakea osoitteessa vahinkoapu.op.fi. Lisätietoja saa puhelimitse numerosta 0100 5225 (Pohjolan Terveysmestari-palvelu).

Huom. Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista, kunnes korvausasia on käsitelty OP Vakuutuksessa. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoo, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää jatkokäsittelyä varten.

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi.

OSALLISTUMISEN PERUUTUS

Juoksijoiden osanottomaksuja ei palauteta missään tapauksessa. Peruutuksesta ei tarvitse ilmoittaa organisaatiolle erikseen.

OSOITETIEDOT

Muistathan päivittää osoitetietosi ajan tasalle, jotta varmistat infolehden sekä muun tärkeän tapahtumaa koskevan materiaalin saapumisen oikeaan osoitteeseen.

Osoitteen voi päivittää kirjautumalla omaan profiiliin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiin tulleilla käyttäjänimellä ja salasanalla.

SARJAT JA LÄHTÖAJAT

Minimarathonin lähdöt tapahtuvat ikäsarjoittain lauantaina klo 9:30 alkaen Eläintarhan urheilukentällä. Ennen lähtöjä verrytellään jalat ja kroppa vetreiksi alkujumpassa. Lähtöjärjestys on nuoremmasta ikäluokasta vanhempaan, eli 5-vuotiaat ja alle aloittavat juoksut. 

Lähtöalueelle voi palata vielä oman juoksun jälkeen leikkimään, sillä alue on auki klo 12.00 asti.

Kaikki sarjat juoksevat 1 km reitin. Huom! Missään sarjassa ei ole ajanottoa. Pienimmät voivat kävellä tai juosta reitin aikuisen seurassa. Alle 5-vuotiaat lähtevät reitille 5v. sarjassa. Sarjat määräytyvät automaattisesti syntymävuoden mukaan.

Sarjat ja lähtöaikataulu

9:30        Tytöt 5 vuotta        Lähdöt 1, 2, 3

9:45        Pojat 5 vuotta        Lähdöt 4, 5, 6

10:00        Tytöt 7 vuotta        Lähdöt 7, 8

10:15        Pojat 7 vuotta        Lähdöt 9, 10

10:30        Tytöt 9 vuotta        Lähdöt 11, 12

10:45        Pojat 9 vuotta        Lähdöt 13, 14

11:00        Tytöt 11 vuotta        Lähtö 15

11:00        Pojat 11 vuotta        Lähtö 15

11:00        Tytöt 13 vuotta        Lähtö 15

11:00        Pojat 13 vuotta        Lähtö 15

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

VALOKUVAUS

Juoksun aikana järjestetään tapahtumakuvaus. Juoksijat kuvaa reitin varrella Pic2Go, joka tarjoaa kuvat katseluun ja myyntiin tapahtuman jälkeen. Kuvat julkaistaan niistä juoksijoista, jotka ovat ilmoittautumisen yhteydessä antaneet valokuvausluvan.

Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus Minimarathonin aikana ottamilleen kuville sekä videokuvamateriaalille.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Takaisin yleiseen infoon