Helsinki City Double Info

AIKATAULU, LÄHDÖT JA MAALI

Helsinki City Doublen juoksijat juoksevat sekä Helsinki City Run -puolimaratonin että Garmin Helsinki City Marathonin 16.5.2020.

Doublen juoksijat saavat valita itse HCR-puolimaratonin lähtöryhmän. Helsinki City Run lähdöt ovat 11:00-11:28 aina 7 minuutin välein (5 lähtöryhmää). Puolimaraton on suoritettava 3 tunnin määräajassa ja Doublen juoksijan on ehdittävä Garmin Helsinki City Marathonin lähtöön klo 14:45 mennessä.

Maalialueelta (Bolt Arena, entinen Telia 5G Areena) kävelee n. 10 minuuttia maratonin lähtöpaikalle (Mäntymäentie). Doublen juoksijoiden on suoritettava Garmin Helsinki City Marathon 6 tunnin määräajassa.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

HELSINKI CITY DOUBLE -JUOKSIJOIDEN ALUE

Helsinki City Doublen juoksijoille järjestetään maalialueelta alue, jossa tarjolla mm. maalihuollon antimia. 

Tarkemmat tiedot Double-alueesta päivittyvät myöhemmin.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

IKÄRAJA

Helsinki City Doublen ikäraja on 18 vuotta.

NUMEROIDEN NOUTO JA AJANOTTO

Helsinki City Doublen juoksijat noutavat HCRD-Expon Kisatoimistosta kirjekuoren, jossa ovat sekä Helsinki City Run -puolimaratonin että Garmin Helsinki City Marathonin numerolaput. Lisäksi juoksijat saavat sekä Helsinki City Runin että Marathonin tapahtumapaidat. Kirjekuori ja paidat on noudettava 1 h ennen HCR-starttia eli lauantaina 16.5.2020 klo 10:00 mennessä.

HUOM! Helsinki City Doublen juoksijoiden on vaihdettava numerolaput matkojen välillä, jotta ajanotto voidaan taata. Helsinki City Run-matkalla on käytettävä sille kuuluvaa numerolappua ja Garmin Helsinki City Marathonilla maratonin numerolappua.

REITIT 2020

Tutustu tästä Helsinki City Runin ja Garmin Helsinki City Marathonin reittikarttoihin ja reittiprofiileihin.

Helsinki City Run puolimaraton 2020 reitti

**

Garmin Helsinki City Marathon 2020 reitti

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

SARJAT JA PALKINNOT

Helsinki City Doublen juoksijat saavat sekä HCR-mitalin että HCM-mitalin mikäli suorittavat molemmat matkat määräajassa. Lisäksi molemmat matkat määräajassa suorittaneet saavat oman Helsinki City Double -mitalin.

Doublen juoksijat kilpailevat sekä puolimaratonin että maratonin sarjoissa, mutta osallistuvat lisäksi Helsinki CIty Double yhteenlaskettuun tulossarjaan M/N. Kolme parasta miestä ja naista palkitaan.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Takaisin yleiseen infoon