Helsinki City Double Info

AIKATAULU, LÄHDÖT JA MAALI

Helsinki City Doublen juoksijat juoksevat sekä Helsinki City Run -puolimaratonin että Garmin Helsinki City Marathonin 16.5.2020.

2020 -aikataulu päivitetään myöhemmin

Doublen juoksijat saavat valita itse HCR-puolimaratonin lähtöryhmän. Helsinki City Run lähdöt ovat 11:30-12:10 aina 10 minuutin välein (5 lähtöryhmää). Puolimaraton on suoritettava 3 tunnin määräajassa ja Doublen juoksijan on ehdittävä Garmin Helsinki City Marathonin lähtöön klo 15:00 mennessä.

Maalialueelta (Telia 5G Areena) kävelee n. 10 minuuttia maratonin lähtöpaikalle (Mäntymäentie). Doublen juoksijoiden on suoritettava Garmin Helsinki City Marathon 6 tunnin määräajassa.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

HELSINKI CITY DOUBLE -JUOKSIJOIDEN ALUE

Helsinki City Doublen juoksijoille järjestetään maalialueelta alue, jossa tarjolla mm. maalihuollon antimia. 

Tarkemmat tiedot Double-alueesta päivittyvät myöhemmin.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

IKÄRAJA

Helsinki City Doublen ikäraja on 18 vuotta.

NUMEROIDEN NOUTO JA AJANOTTO

Helsinki City Doublen juoksijat noutavat HCRD-Expon Kisatoimistosta kirjekuoren, jossa ovat sekä Helsinki City Run -puolimaratonin että Garmin Helsinki CIty Marathonin numerolaput. Lisäksi juoksijat saavat sekä Helsinki City Runin että Marathonin tapahtumapaidat. Kirjekuori ja paidat on noudettava 1,5 tuntia ennen HCR-starttia eli lauantaina 18.5.2019 klo 10:00 mennessä.

HUOM! Helsinki City Doublen juoksijoiden on vaihdettava numerolaput matkojen välillä, jotta ajanotto voidaan taata. Helsinki City Run-matkalla on käytettävä sille kuuluvaa numerolappua ja Garmin Helsinki City Marathonilla maratonin numerolappua.

REITIT 2019

Tutustu tästä Helsinki City Runin ja Garmin Helsinki City Marathonin reittikarttoihin ja reittiprofiileihin.

HCR_reittikartta_PUOLIMARATON_2019

Helsinki City Run reittiprofiili elevation profile 2019

**

Garmin Helsinki City Marathon 2019 reittikartta routemap

Garmin Helsinki City Marathon reittiprofiili elevation profile 2019

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

SARJAT JA PALKINNOT

Helsinki City Doublen juoksijat saavat sekä HCR-mitalin että HCM-mitalin mikäli suorittavat molemmat matkat määräajassa. Doublen juoksijat kilpailevat sekä puolimaratonin että maratonin sarjoissa, mutta osallistuvat lisäksi Helsinki CIty Double yhteenlaskettuun tulossarjaan M/N. Kolme parasta miestä ja naista palkitaan.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Takaisin yleiseen infoon