Helsinki City Double Info

AIKATAULU, LÄHDÖT JA MAALI

PÄIVITETÄÄN VUODELLE 2021

Helsinki City Doublen juoksijat juoksevat sekä Helsinki City Run -puolimaratonin että Garmin Helsinki City Marathonin 3.10.2020

Erityisjärjestelyjen vuoksi Doublen juoksijat lähtevät tänä vuonna kaikki Helsinki City Runin 1. lähdössä klo 11. Lisäksi lähdöt ovat jaettu värien mukaan lähtöryhmiin: siniseen, valkoiseen ja keltaiseen lähtöön. Doublen juoksijat ovat aina valkoisessa lähdössä.  Ryhmittäydythän valkoiseen blokkiin ennen klo 11 lähtöä. 

Puolimaraton on suoritettava 3 tunnin määräajassa ja Doublen juoksijan on ehdittävä vaihtamaan maratonin numerolappu sekä ryhmittäydyttävä Garmin Helsinki City Marathonin lähtöön klo 14:30 mennessä. Myös maratonin lähtö on jaettu kahteen lähtöaikaan ja kolmeen lähtöblokkiin (värien mukaan). Doublen juoksijat lähtevät matkaan klo 14:30,  valkoisessa ryhmässä.

Puolimaratonin maalialueelta (Olympiastadion) kävelee n. 10 minuuttia maratonin lähtöpaikalle (Mäntymäentie). Doublen juoksijoiden on suoritettava Garmin Helsinki City Marathon 6 tunnin määräajassa.

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

HELSINKI CITY DOUBLE -JUOKSIJOIDEN ALUE

Helsinki City Doublen juoksijoille järjestetään alue, jossa juoksiijat voivat säilyttää omalla vastuullaan tavaroitaan ja eväitään sekä tavata muita Doublen juoksijoita. Alueelle tuodaan Värskä Originaal juomaa ja juoksijat voivat tankata omia tai maalihuollosta saamiaan eväitään ennen seuraavaa juoksua.

Alue sijaitsee -1 kerroksessa, 400 m juoksuradalla. Sisäänkäynti alueelle on Kisatoimiston / Expon sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä (portaat -1 kerrokseen). -1 kerroksen alueella on hana juomapullon täyttöä varten, mutta ei wc-tiloja. 

 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

IKÄRAJA

Helsinki City Doublen ikäraja on 18 vuotta.

NUMEROIDEN NOUTO JA AJANOTTO

Helsinki City Doublen juoksijat noutavat HCRD-Expon Kisatoimistosta kirjekuoren, jossa ovat sekä Helsinki City Run -puolimaratonin että Garmin Helsinki City Marathonin numerolaput. Lisäksi juoksijat saavat sekä Helsinki City Runin että Marathonin tapahtumapaidat. Kirjekuori ja paidat on noudettava 1 h ennen HCR-starttia eli lauantaina 3.10.2020 klo 10:00 mennessä.

HUOM! Helsinki City Doublen juoksijoiden on vaihdettava numerolaput matkojen välillä, jotta ajanotto voidaan taata. Helsinki City Run-matkalla on käytettävä sille kuuluvaa numerolappua ja Garmin Helsinki City Marathonilla maratonin numerolappua.

Kisatoimistoon pääsee tänä vuonna vain osallistujat. Tarkista kisatoimiston aukioloajat yleisestä infosta. Ota hyvissä ajoin esiin viesti, jossa on kerrottu kilpailunumerosi, jotta osaat mennä sujuvasti oikeaan jonoon. Palvelutiskit on jaoteltu kilpailunumeroittain ja tapahtumittain (Doublelle on oma jono). 

Toimita kaikki kisatoimistossa hoidettavat asiat kerralla, ja siirry sen jälkeen opasteita seuraten kohti paitojen jakelua. 

REITIT 2020

PÄIVITETÄÄN VUODELLE 2021

Tutustu tästä Helsinki City Runin ja Garmin Helsinki City Marathonin reittikarttoihin ja reittiprofiileihin.

Helsinki City Run puolimaraton 2020 reitti

**

Garmin Helsinki City Marathon 2020 reitti

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

SARJAT JA PALKINNOT

Helsinki City Doublen juoksijat saavat sekä HCR-mitalin että HCM-mitalin mikäli suorittavat molemmat matkat määräajassa. Lisäksi molemmat matkat määräajassa suorittaneet saavat oman Helsinki City Double -mitalin.

Doublen juoksijat kilpailevat sekä puolimaratonin että maratonin sarjoissa, mutta osallistuvat lisäksi Helsinki CIty Double yhteenlaskettuun tulossarjaan M/N. Kolme parasta miestä ja naista palkitaan. Palkinnot noudetaan Olympiastadionin kisatoimistosta. 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Takaisin yleiseen infoon