ECCO Helsinki City 5 Info

HINTAPORTAAT

CITY 5 -HINTAPORTAAT 2021

5.10.- 31.10.29 €
1.11. – 8.1.202132 €
9.1. – 1.3.34 €
2.3. – 29.4.37 €
  
jälki-ilmoittautuminen39 €

 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

KULKU LÄHTÖPAIKALLE

Lähtöpaikalle, Pohjoiselle Stadioninteille on lyhyt kävelymatka kisatoimistosta ja varustesäilytyksestä.

Pohjoinen Stadiontie on Olympiastadionin pohjoispuolella. 

KILPAILUNUMERON NOUTO

Jokainen juoksija hakee juoksunumeronsa ja osallistujapakettinsa kisatoimistosta Helsingin Olympiastadionilta ennen juoksua. Tarkista kisatoimiston aukioloajat yleisestä infosta.

Huom! ECCO Helsinki City 5 juoksunumeroiden jako päättyy lauantaina 3.10.2020 klo 13:30.

Kisatoimistoon pääsee tänä vuonna vain osallistujat porrastetusti. Varaa riittävästi aikaa numeron hakuun. (Tarkista kisatoimiston aukioloajat yleisestä infosta.)

Ota hyvissä ajoin esiin viesti, jossa on kerrottu kilpailunumerosi, jotta osaat mennä sujuvasti oikeaan jonoon. Palvelutiskit on jaoteltu kilpailunumeroittain ja tapahtumittain. 

Toimita kaikki kisatoimistossa hoidettavat asiat kerralla, ja siirry sen jälkeen opasteita seuraten kohti paitojen jakelua. 

LÄHTÖ, REITTI JA MAALI

PÄIVITETÄÄN VUODELLE 2021

Lähtö

ECCO Helsinki City 5 lähtö on klo 15 Pohjoiselta Stadionintieltä. Lähtö on jaettu kahteen ryhmään: siniseen ja valkoiseen ryhmään. Tieto ryhmästä lähetetään juoksijoille noin viikko ennen tapahtumaa. Näet ryhmäsi värin myös numerolapustasi. Suosittelemme maskin käyttöä lähdössä. N. 500m lähdön jälkeen löytyy maskeja varten tuodut roskikset (Eläintarhan kentän kohdilta, Nordenskiöldin kadun puolelta).

Vuonna 2020 tulosluettelo tehdään poikkeuksellisten lähtöjärjestelyjen takia nettoaikojen mukaan (henkilökohtainen aikasi lähtöviivan ylityksestä maaliviivan ylitykseen) Kärkijuoksijoiden ajat saadaan myös bruttoaikoina tilastopajalle. Voit lähteä siis rauhassa liikkelle, turvavälit muihin mahdollistaen, sillä ajanotto alkaa vasta lähtöviivan ylittämisestä. HUOM! Älä peitä ajanottochippiä lähtö – tai maaliviivalla kädelläsi, vaan laita urheilukello päälle ennen tai jälkeen ajanottomaton ylityksen.   

Reitti

ECCO Helsinki City 5 reitti uudistuu täysin uuden ajankohdan ja Olympiastadion maaliintulon myötä!

Lähtö siirtyy Olympiastadionin välittömään läheisyyteen Pohjoiselle Stadiontielle. Lähtöön on lyhyt matka varustesäilytyksestä, mikä on tärkeää lokakuun ajankohdan vuoksi. Reitti kulkee myötäpäivään Olympiastadionin ympäri (Eläintarhan, Vauhtitien, Mäntymäentien, Urheilukadun. Jäähallin edustan kautta uudelleen Vauhtitielle ja Mäntymäkeen, kaartaakseen maaliin Stadionin länsisivulle) ja on nopea, tasainen 5 kilometrin reitti, mikä huipentuu vastaremontoidulle Olympiastadionille. Maalissa juoksijoita odottaa kattava maalihuolto.

Katso ECCO Helsinki City 5 reittikartta alta.

ECCO Helsinki City 5 reitti 2020 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

SARJAT JA PALKINNOT

Sarjat

Helsinki City 5 sarjat ovat

  • naiset yleinen
  • miehet yleinen
  • tytöt 15-vuotta, pojat 15-vuotta (s. 2005-)
  • tytöt 17-vuotta, pojat 17-vuotta (s. 2003-2004)
  • tytöt 19-vuotta, pojat 19-vuotta (s. 2001-2002)

Palkinnot

ECCO Helsinki City 5 -juoksun yleisen sarjan kolme parasta naista ja miestä palkitaan raha- ja tuotepalkinnoin. 

ECCO Helsinki City 5 voittajalle on luvassa 1000€, toiselle 500€ ja kolmannelle 250€. Lisäksi ikäsarjojen parhaat palkitaan tavarapalkinnoin. Mikäli juoksija yltää palkintosijoille sekä yleisessä että ikäsarjassa, saa hän valita joko yleisen tai ikäsarjan palkinnon. 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Takaisin yleiseen infoon