Garmin Helsinki City Marathonin huolto kattavampi kuin koskaan

Garmin Helsinki City Marathonin huollosta tulee vuonna 2019 kattavampi kuin koskaan kun huoltopisteitä peräti 15. Huoltopisteiden lisäksi reitillä on Sportyfeel geelipiste sekä kattava maalihuolto.

HCM-juoksijat pääsevät nautiskelemaan kattavasta huollosta koko maratonin ajan, sillä huoltopisteitä on enintään 3 kilometrin välein – useimmiten vain kahden kilometrin välein. Kaikilla huoltopisteillä on tarjolla Sportyfeel (Lemon taste 5%) urheilujuomaa ja vettä. Lisäksi seitsemällä pisteellä on tarjolla Sun-Maidin rusinoita sekä perinteisellä venäläisellä menetelmällä valmistettuja Myrttisen suolakurkkuja. Näiden lisäksi Pikkuniementiellä (Munkkiniemessä) on Sportyfeel geelipiste, josta juoksijat saavat energiaa toiselle kierrokselle.

Katso HCM huoltopisteiden tarkat sijainnit tästä: HCM huoltopisteet 2019

Maratonin jälkeen juoksijoita odottaa Telia 5G Areenan maalissa kattava maalihuolto. Vuonna 2019 maalihuoltoon on jo nyt varmistunut upeita tuotteita juoksijoiden nautittavaksi. Helsinki City Running Dayn maalihuolto sisältää Värska kivennäisvettä, Sportyfeel palautumisjuomaa ja urheilujuomaa, Anyday -pähkinäpatukoita, Taffel – sipsejä, Heineken alkoholitonta olutta, GoodnGo:n smoothien, CornyBig -myslipatukan, NesCafe kahvia, Elovenan välipalakeksejä sekä Myrttisen suolakurkkuja. Maalihuolto tulee vielä täydentymään ennen tapahtumaa.  Lisäksi maalialueella Ice Power tarjoaa juoksijoille kylmähoitoa ja maalialueen takana  ja varustesäilytyksen välissä juoksijoita odottaa täysin uusi palvelu: palautumisalue. Palautumisalueella juoksijat pääsevät testamaan Avantopoolin kylmähoitoaltaita, Norma Tecin 0-gravity tuoleja ja kompressiolahkeita sekä saunomaan INSSI-saunaan tai Wieru-hierojien hierottavaksi.

Kaikkea tätä on luvassa Garmin Helsinki City Marathonilla 18.5.2019! Mikäli et ole vielä mukana, voit ilmoittautua tästä. Virallista ilmoittautumisaikaa on jäljellä 29.4. saakka, jonka jälkeen ilmoittautumisia otetaan vastaan niin pitkään kuin numeroita riittää.